Vi bruker informasjonskapsler/cookies for å gi deg best mulig brukeropplevelse på vår side. Close Les mer

Det er vi som gir deg prikken over i’en!

Microsoft Dynamics i bunn – vår kompetanse på toppen.

EG NaviCom

Mer enn 600 kunder over hele landet har erfart våre brukervennlige og effektiviserende forretningssystem. Våre bransjetilpassede og globale forretnings-løsninger hjelper deg med prosjektstyring, produksjonsstyring og elektronisk forretningsdrift, samt har sterk funksjonalitet for virksomheter innen handel og tjenesteyting. EG NaviCom er kjent for kvalitet og gjennomføringsevne. Vi lever av tillit og tar vare på kundene våre også etter at løsningen er levert.

Klikk her for EG NaviCom supporttjenester

Les hva våre kunder mener om EG NaviCom bransjeløsning og ta kontakt med oss, så forteller vi hva vi kan gjøre for deg og din bedrift!

Kort historikk

NaviCom AS ble stiftet i 2001, og om bedriften er relativt ung, er kunnskapen vi besitter betydelig eldre. Allerede i 1976 var flere av oss engasjert i å utvikle det som den gang het regnskapssystemer. På 80-tallet ble betegnelsen endret til økonomisystemer, og systemene inkluderte nå funksjoner som ordre, fakturering, lagerstyring, m.m. På 90-tallet kom begrepet ERP, som står for Enterprise Resource Planning. ERP kalles på norsk også forretningssystemer og innebærer en teknologi som inviterer til datafangst i hele organisasjonen.

ERP-systemene vi leverer er viktige satsingsområder for Microsoft, og som sentral partner er EG NaviCom aktivt med å videreutvikle både Microsoft Dynamics AX og Microsoft Dynamics NAV. EG NaviCom sin fremgang bygger på solide produkter, lange og gode kunderelasjoner, omfattende kunnskap om både bransjen og markedet og dyktige medarbeidere. Bedriften har hatt en stabil positiv utvikling og teller nå drøyt 120 ansatte.

Fra 1. januar 2012 ble NaviCom en del av EG-konsernet. EG NaviCom AS ble dermed en del av Europas største Microsoft Dynamics partner, med alle fordeler det gir med tanke på kompetansetilgang og produktutvikling.

Share Share Share Share Share Share

Kontakt

Kontakt EG NaviCom

+47 51 96 37 80

Kverneland Elektriske
Kundecase

Microsoft Dynamics NAV er hoved-verktøyet vårt – hjertet i bedriften. Vi er fullstendig avhengig av dette systemet i hverdagen og er helt hjelpeløse hvis det stopper

Roar Reke
Avdelingsleder installasjon, Kverneland elektriske
Norsk (Switch language)
Læs mere om EG