IBM Cognos

IBM Cognos tilbyr en komplett løsning som dekker bedriftens behov for Business Intelligence og Financial Performance Management.

Les mer om IBM Cognos og hvordan du velger riktig løsning på denne siden

Cognos Business Intelligence og Cognos TM1

IBM Cognos er en markedsledende Business Analytics-produktpakke som inneholder mange komponenter, der IBM Cognos Business Intelligence (BI) og IBM Cognos TM1 er de vanligste.

IBM Cognos er en av markedets grundigst testede Business Analytics-plattformer. Det gir garanti for at du ikke bare velger et bra produkt, men også får et solid grunnlag for fremtidig forretningsanalyse og rapportering.

IBM Cognos Business Intelligence og IBM Cognos TM1 brukes i dag av mer enn
23 000 ledende selskaper og organisasjoner verden over.

 • IBM Cognos Business Intelligence (BI)
 • IBM Cognos TM1
Tilbake
Fremover

IBM Cognos Business Intelligence (BI)

IBM Cognos BI er rapporteringsplattformen som dekker behovene i hele organisasjonen, enten det gjelder selgeren på veien eller forretningsanalytikeren som må gjøre et dypdykk i tallene.

IBM Cognos BI dekker behovene i sammensatte organisasjoner der rapportering må skje på tvers av plattformer som mobiler, nettbrett og PC-er.

IBM Cognos BI omfatter en rekke funksjoner som andre leverandører på markedet ennå ikke kan tilby. Så hvis du ønsker et BI-verktøy som dekker alle tenkelige behov, er IBM Cognos Business Intelligence et naturlig valg.

Kontakt oss og hør mer

IBM Cognos TM1

IBM Cognos TM1 er IBMs anerkjente finansstyringsplattform som brukes av mange danske og utenlandske selskaper for å støtte blant annet budsjetterings- og prognosearbeid.

IBM Cognos TM1 kan også brukes på mange områder innenfor økonomifunksjonen, deriblant finansiell konsolidering, analyse av kapitalflyt og Activity-based Costing.

EG har utviklet en rekke standardmodeller til IBM Cognos TM1, som gjør at du kommer raskt i gang og som dessuten tar vesentlig kortere tid å implementere. IBM Cognos TM1 kan også integreres hundre prosent med IBM Cognos Business Intelligence, så hvis du ønsker én sammenhengende Business Intelligence- og Performance Management-plattform, er IBM Cognos utvilsomt et godt alternativ.

Kontakt oss og hør mer

Kundereferanser

 • Nic. Christiansen Gruppen

  Med en Cognos BI-løsning fra EG kunne Nic. Christiansen-gruppen selv sette sammen Active Reports. Les mer om deres opplevelse av Cognos BI her!

 • NOE / Jysk Energi

  I NOE/Jysk Energi ga implementeringen av Cognos BI fra EG oversikt og et optimalt beslutningsgrunnlag. Les mer om deres opplevelse av EG her!

 • Norfors

  Ved hjelp av IBM Cognos Express fra EG ble det mulig for Nordforbrænding å binde sitt produksjons- og økonomisystem tettere sammen. Les mer her!

EG har solgt sin serviceforretning til DXC Technology

 

Derfor har vi delt vår nettside i to: EG Norge og EGs serviceforretning.