22. november 2016

EG er klare for USA

En ny partneravtale med amerikanske Enavate skal åpne markedet i USA for EG programvare. For oss er det viktig å skape merverdi for kunden ved å forbedre virksomhetenes konkurransekraft gjennom digitalisering, enten det skjer i Norge eller USA, sier administrerende direktør for EG Norge Morten Sælemyr.


EG har inngått partneravtale med amerikanske Enavate, med kontor i Colorado. De blir dermed EG's første partner i det amerikanske markedet. Akkurat som EG gjør det i Norge, så tilbyr også Enavate Microsofts Dynamics løsninger i USA.

– EG er kåret til den beste leverandøren av Microsoft Dynamics løsninger i det skandinaviske markedet, sier Morten Sælemyr. Selskapet har i dag 500 norske virksomheter som kunder i Norge.


EG Norge lanserte for kort tid siden sitt multiverktøy for rett diagnostisering av virksomhetens Dynamics AX løsninger under navnet AX Quality & Performance Pack for virksomheter i det norske markedet.


– Flere av våre kunder har tatt dette i bruk og spart store ressurser på feilsøking som gir dem mulighet til mer effektiv oppretting og bedre kvalitet på stamdataene som resultat, sier Sælemyr.

Det er første gang at EG forsøker seg på markeder utenfor Norge, Danmark og Sverige. Det er også første gang at man velger en partnermodell. Som regel skjer salget i Skandinavia direkte til våre kunder, forklarer Sælemyr. EG Norge leverer blant annet Microsoft sine Dynamics løsninger til en rekke virksomheter innenfor bygg & anlegg, prosjektindustri, prosessindustri, retail og distribusjon.

.