22. november 2016

Virksomheter kan spare millioner med ny teknologi

Virksomheter kan spare inn millioner med ny teknologi

- Norske virksomheter kan spare inn millionbeløp ved å ta i bruk ny teknologi. Det sier Morten Sælemyr i EG Norge.

Ny teknologi gjør det mulig for norske virksomheter å spare inn millionbeløp på sin IT. Lanseringen av Microsoft Dynamics 365 på verdensmarkedet representerer et paradigmeskifte for virksomheter som vil ta i bruk den nye teknologien, sier Sælemyr.

Store innsparingsmuligheter

I dag sliter virksomhetene med å utføre alt for mange omstendelige og unødvendige operasjoner i forhold til sine forretningssystemer. Kostbare ansatte holder på med for mange rutineoppgaver som kan automatiseres. Det er heller ingen grunn til at bedriftene skal hoste sine it-løsninger selv når de kan få enda mer driftssikre, effektive og sikrere løsninger i skyen. Dyktige medarbeidere kan dermed frigjøres til å arbeide mer strategisk med økt verdiskaping for bedriften, sier Sælemyr. I stedet for å bruke tid og ressurser på IT kan virksomhetene i stedet konsentrere seg om sin kjernevirksomhet.

Dette oppnår virksomheten med ny teknologi

Med Microsoft Dynamics 365 så blir også CRM integrert med AX. Virksomhetene vil dermed kunne ta med seg det beste fra de gamle systemene over i den nye løsningen inkludert i pakken. I dag sliter mange bedrifter med elendig rapportering, mangelfull kundeoppfølging, ingen 24/7 overvåkning, store sikkerhetshull, teknisk pålogging og mange svært tidkrevende rutineoppgaver og nedetid på systemene. Med ny teknologi blir rutinene automatiserte, driften stabil og sikkerheten ivaretatt.

Slik er Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 vil integrere CRM og ERP i en og samme løsning. Sammen med Linkedin, som Microsoft nå har kjøpt, så vil dette være markedets beste plattform for forretningsløsninger for kundebehandling og datamanagement, styring, kontroll og ressursplanlegging, sier Sælemyr.The Business Edition vil tilby økonomi, salg og markedsføring moduler, mens Enterprise-versjonen vil inneholde operasjoner (ERP), salg, markedsføring, kundeservice, felttjeneste og prosjekt tjeneste i automatisering moduler for skybaserte løsninger.