03. august 2017

EG Norge best på Dynamics 365

– Prisen viser at vi har det sterkeste kompetansemiljøet på Dynamics 365, sier norgessjef Morten Sælemyr i EG.

Etter at Microsoft lanserte Dynamics 365 i november 2016 har det vært enorm interesse for det skybaserte forretningssystemet. Digitaliseringstrenden er den viktigste grunnen for at mange bedrifter investerer i løsningen, det mest moderne og fremtidsrettede forretningssystemet på markedet i dag.

– Microsoft snur opp ned på måten forretningssystemer leveres på, noe som også fører til store endringer for oss som leverer Dynamics 365, sier adm. direktør Morten Sælemyr i EG Norge.

Han utdyper:

– Å levere en løsning som Dynamics 365 handler nå i større grad om å levere verdi til forretningen, med mye mindre fokus på system enn tidligere.

Alltid på siste teknologi

– Siden Dynamics 365 er skybasert er kundene alltid oppdatert på siste teknologi og trenger ikke lenger forholde seg til dyre oppgraderingsprosjekter. Dette høres muligens tilforlatelig ut, men for mange virksomheter i dag står gamle versjoner av applikasjoner i veien for nyskapning og nye, inntektsbringende tjenester, sier Sælemyr.

– Mange av våre kunder opplever store endringer som følge av digitalisering av bransjer og markeder. Dynamics 365 utgjør en tilsvarende endring for oss som Microsoft-partner. De nye mulighetene som et ekte skybasert forretningssystem gir både oss og våre kunder, gjør at vi nå investerer tungt i kompetanse og forretningsmodell, fortsetter Sælemyr.

Han trekker frem gode rådgivningstjenester, effektiv løsningsforvaltning og smidige implementeringsprosjekter som viktige elementer for at EG skal lykkes som leverandør fremover.

Best på Dynamics 365

– Ved store omveltninger er det noen av våre partnere som umiddelbart tar affære for å lære seg nye løsninger og leveransemetoder. EG Norge er en foregangspartner som umiddelbart startet et kompetanseløp frem mot Dynamics 365-lanseringen, og solgte Norges første Dynamics 365-løsning allerede samme måned, sier norgessjef Kimberley Lein-Mathisen i Microsoft.

Microsoft-direktøren trekker også frem at EG har satset på utvalgte bransjer som går på tvers av hele Microsoft Dynamics 365-familien som inkluderer AX, NAV og CRM.

– Dette gjør at de er i god posisjon for vekst innen alle produktområder, samtidig som de er spesialister innen utvalgte bransjer. Resultatet er at EG er en av Norges største forhandlere av Dynamics 365, og er en av de ledende i Vest-Europa, fortsetter Lein-Mathisen.

– EG besitter Norges sterkeste kompetansemiljø på Dynamics 365, og har både beslutningskraft, ledelse og økonomi til å videreføre denne posisjonen fremover, understreker Sælemyr.

EG Norge ble tildelt prisen "Årets Dynamics 365-partner" under partnerkonferansen Microsofts Inspire som gikk av stabelen i Washington D.C. i juli.

Dynamics 365 erstatter de tradisjonelle forretningssystemene Dynamics AX, Dynamics NAV og Dynamics CRM.