Om EG

 • EG i tall
 • CSR
 • Vår historie
 • EG-selskaper
Tilbake
Fremover

EG i tall

EG er en skandinavisk teknologipartner med over 1.300 medarbeidere fordelt på 22 lokasjoner i Skandinavia og Polen.

Vi leverer digitaliseringsløsninger til over 17.500 private og offentlige kunder.

Vi tar ansvar

EG A/S har underskrevet FNs Global Compact og støtter de ti prinsippene om menneskerettigheter, arbeidsvilkår, miljø og antikorrupsjon.

I EG er vi bevisst på hvilket ansvar vi har overfor våre interessenter, deriblant medarbeidere, kunder, leverandører og øvrige forretningspartnere. Som en erkjennelse av dette sosiale ansvaret har vi tilsluttet oss FNs Global Compact og følger de ti prinsippene om menneskerettigheter, arbeidsvilkår, miljø og antikorrupsjon. Vi forventer også at våre viktigste forretningspartnere følger lignende prinsipper.

Hvert år avlegger vi en rapport om utviklingen i selskapet:

CSR

Vi har skapt verdi for kundene våre helt siden selskapet ble grunnlagt i 1977. Nedenfor kan du se de største milepælene i vår historie.

 • 2020
 • 2019
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 1977-2012

Selskaper i EG-konsernet

AX IV EG Holding ApS
AX IV EG Holding III ApS
EG A/S
EG Norge AS
Lindbak Retail Systems AS
EG Sverige AB
Lindbak Retail Systems AB
AX IV SD Holding ApS
AX IV SD Holding II ApS
Silkeborg Data A/S
EG Digital Welfare ApS
Dynaway A/S
EG Hairtools ApS
CodeZoo ApS
Xena ApS
Sonlinc A/S
Calwin A/S
IT Minds ApS

Konsernledelse
 • CEO

  Mikkel Bardram

  Mikkel har vært CEO for EG siden 2016. Tidligere har Mikkel vært CEO for Satair Group SAS, hvor han jobbet i en tiårsperiode. Han har også jobbet som management-konsulent i McKinsey & Company og som SAP-konsulent i IBM Global Services og Novozymes IT. Mikkel har en mastergrad (MSc.) i International Marketing Management.

   

  • 2000-2002 Master i International Marketing Management (cand.merc.), CBS, herunder et semester på Texas MBA (Austin) innen finance og entrepreneurship. 
  • 1996-2000 HD, Utenrikshandel, CBS. 
  • 1997-1998 Professional Certificate in Management, Open University, UK. 
  • 1992-1995 International Business Baccalaureate (IBB - HH), Copenhagen Business College (Niels Brock).
 • CFO

  Henrik Hansen

  Henrik Hansen tiltrådte som CFO i 2018 og kommer fra en stilling som konsern-CFO hos Icopal Gruppen. Før dette har Henrik hatt andre lederstillinger Icopal, deriblant i forbindelse med større restruktureringsprosjekter innen både produksjon og finans for selskapets tyske og østerrikske aktiviteter. Tidligere har Henrik vært ansatt i TDCs Treasury-avdeling og hos Novozymes som business controller for Supply Chain. Henrik har en cand.merc. i finansiering og regnskap fra CBS, og han har senere supplert med masterfag innen økonomi på Universidad de San Andrés i Buenos Aires.
 • EVP, EG Private

  Jesper Andersen

  Jesper Andersen

  EVP, EG Private

  Jesper Andersen

  Tlf: +45 7260 1207

  jesper.andersen@eg.dk

  Jesper Andersen tiltrådte som divisjonsdirektør i 2014 og har siden 2015 vært direktør for EG Private. Jesper kom til EG i mai 2002 og har siden 2003 vært ansatt som leder av Siebel-avdelingen, direksjonsassistent, kommunikasjons- og marketingdirektør og direktør for Enterprise Solutions. Tidligere har Jesper vært ansatt som konsulent i Deloitte Consulting. Jesper Andersen er utdannet cand.merc. i markedsføringsøkonomi og salg med fordypning i bedrifters relasjonsdannelse fra handelshøyskolen i Århus i 2000.
 • EVP, EG Public

  Johnny Iversen

  Johnny Iversen

  EVP, EG Public

  Johnny Iversen

  Tlf: +45 7260 1175

  johnny.iversen@eg.dk

  Som divisjonsdirektør for EG Public er det målet til Johnny å gjøre EG til det offentlige Danmarks verdifulle samarbeidspartner. Johnny er respektert som en resultatorientert og handlekraftig leder med internasjonal og dyp erfaring fra IT bransjen. Den praktiske IT erfaring er supplert med en MBA, en HD i organisasjon samt en Datanomutdanning i strategi. Johnny startet sin karriere i EG i 2012 som visepresident for Customer Support, avanserte til visepresident i 2013 for Utility Enterprise Solutions innen han i 2016 ble direktør for EG Silkeborg Data AS. Tidligere har han blant annet vært ansvarlig for oppbygging av en felles nordisk support og BPO-organisasjon til forsyningskunder basert på Dynamics AX som visepresident i Global Support og Head of Global Customer Support i IBS konsernet.

  Styreverv:

  • Styreleder i Silkeborg Data A/S
  • Styreleder i AX IV SD Holding ApS
  • Styreleder i AX IV SD Holding II ApS
 • EVP, EG Retail

  Erik Tomren

  Erik Tomren

  EVP, EG Retail

  Erik Tomren

  Tlf: +47 992 96 943

  erik.tomren@lindbak.no

 • CTO

  Allan Bech

  Allan Bech tiltrådte som CTO i 2019. Allan kom til EG i 2011 og har hatt ulike ledende roller som primært har vært preget av ledelse av forskjellige infrastruktur- og programvareteknologiteam og forretningsenheter. Bl.a. har Allan sammen med et sterkt leder-, produkt- og utviklingsteam skapt programvare- og servicekonseptet EG Business Care, som medførte at EG i 2015 ble utnevnt til Årets Innovations Partner av Microsoft. Før Allan kom til EG, drev han bl.a. med utvikling, implementering og salg av programvare og infrastrukturytelser til kunder i det skandinaviske markedet.
 • Director, HR

  Tina Bodin

  Tina Bodin

  Director, HR

  Tina Bodin

  Tlf: +45 7260 1203

  tina.bodin@eg.dk

  Tina Bodin tiltrådte som HR-direktør i 2005. Tina kom til EG i 2000, hvor hun begynte som HR Development Manager. Før Tina kom til EG, jobbet hun blant annet med implementering av SAP R/3 Human Resource, Knowledge Management, rekruttering, prosjektledelse og generell personal- og organisasjonsutvikling. Tina Bodin er utdannet cand.merc. Human Resource Management fra Copenhagen Business School i 1997.

  Styreverv

  • Styremedlem i IT Minds ApS
 • VP, Corporate PMO & Quality

  Jacob Buchardt

  Jacob-Buchardt

  VP, Corporate PMO & Quality

  Jacob Buchardt

  Tlf: +45 7220 7802

  jacob.buchardt@eg.dk

  Jacob Buchardt tiltrådte som VP for Corporate PMO & Quality i januar 2017. Jacob har ansvaret for den tverrorganisatoriske prosjektporteføljen og har rollen som Chief of Staff med fokus på strategiimplementering og Board of Directors-support. Tidligere har Jacob over en tiårsperiode vært managementkonsulent hos bl.a. Implement Consulting Group, og før det 12 år hos IKEA i lederstillinger, bl.a. i Nederland og Tyskland. Jacob er utdannet jurist fra KU og har en HD i Business Controlling & Process Management fra Copenhagen Business School fra 2001, supplert med opphold hos ENSEAD i Frankrike.
 • VP, Marketing & Communications

  Nina Maj Fjordvald

  Nina-Maj-Fjordvald

  VP, Marketing & Communications

  Nina Maj Fjordvald

  Tlf: +45 7220 7772

  nimfj@eg.dk

  Nina Maj Fjordvald tiltrådte som VP for Marketing & Communications i EG den 1. mai 2019 og kommer fra en stilling som europeisk marketingsjef i IBM. Ninas erfaring kommer primært fra IT og teknologisektoren, der hun har funnet sin lidenskap for digitalisering, teknologi og IT-løsninger som kan gi konkret verdi for kunder, omverdenen og samfunnet. Nina har en HD i IT & økonomistyring fra CBS samt en MBA fra Warwick University i England, og hun har lang erfaring med salg, markedsføring og strategisk ledelse.
 • VP, Mergers & Acquisitions

  Christian Bonde Jacobsen

  EG colleague

  VP, Mergers & Acquisitions

  Christian Bonde Jacobsen

  Tlf: +45 7013 2211

  chbja@eg.dk

  Christian Bonde Jacobsen joined EG as VP Mergers & Acquisitions in October 2019. Prior to this, Christian was engaged for two years working with acquisitions, divestments, mergers and initial public offerings at A.P. Molller – Maersk, Energy division with the focus of separation of the energy related businesses from the group. Previously, Christian has been an advisor for 10 years in the investment banking part of Nordea, SEB and HSH Nordbank, where he advised on acquisitions and divestment of companies and initial public offerings. Christian holds an M.Sc. in Economics and Business Administration (Finance and Accounting) from CBS.
Funksjonsledelse
 • Vice President, Global Delivery

  Claus Trillingsgaard

  EG colleague

  Vice President, Global Delivery

  Claus Trillingsgaard

  Tlf: +45 7220 7819

  ctril@eg.dk

  Claus Trillingsgaard tiltrådte i 2016 som direktør for Global Delivery med ansvaret for at konsolidere og udvide EG's globale leveranceplatform, så kunderne kan realisere fordelene ved at have tilgang til både core-, near- og off-shore teams. Claus har 20 års erfaring fra IT-branchen og har i de sidste 15 år arbejdet med ledelse af global softwareudvikling og geografisk distribuerede leveranceteams for firmaer som Rambøll, KMD og Tryg. Claus har i flere år været udstationeret i Indien og Ukraine hvor han har haft ansvaret for at etablere leverancekapacitet inden for forankring, eksekvering og levering af IT-projekter og -programmer for danske og nordeuropæiske kunder. Claus har desuden været specialkonsulent inden for global softwareudvikling for UN og WTO organisationen International Trade Center.
 • Director, EG IT

  Brian Wested Laursen

  Brian-Wested-Laursen

  Director, EG IT

  Brian Wested Laursen

  Tlf: +45 7260 1265

  brian.laursen@eg.dk

 • Director, Corporate Procurement

  Mads Christensen

  Mads Christensen

  Director, Corporate Procurement

  Mads Christensen

  Tlf: +45 7260 2563

  mads.christensen@eg.dk

Styre
 • Styreleder

  Petri Oksanen

  Petri-Oksanen

  Styreleder

  Petri Oksanen

  Petri Oksanen is a partner at Francisco Partners and focuses primarily on enterprise application software companies. Prior to joining Francisco Partners in 2005, Petri worked at Morgan Stanley in their Technology Investment Banking group in Menlo Park, California. Earlier in his career, Petri held a variety of business development, program management, and software development roles at Microsoft in Redmond, Washington. Petri currently serves on the board of directors of ByBox, EG, Plex Systems, and Vendavo. He formerly served on the board of directors of Aconex (IPO), AdvancedMD (acquired by ADP), API Healthcare (acquired by GE Healthcare), ClickSoftware (acquired by Salesforce), Healthland (acquired by CPSI), Prometheus Group (acquired by a financial sponsor), Source Photonics (acquired by a financial sponsor), and T-System (acquired by Fidelity National). Petri was also previously involved with FP’s investments in Ex Libris (acquired by a financial sponsor), LYNX Medical Systems (acquired by Picis), Specific Media (acquired by Time), and Webtrends (acquired by Oracle).

  Education

  B.A.Sc. with Joint Honors in Computer Engineering and Economics with Distinction from the University of Waterloo.

 • Nestleder

  Deep Shah

  Deep-Shah

  Nestleder

  Deep Shah

  Deep Shah is Co-President of Francisco Partners and operates from the firm’s London office. Prior to joining Francisco Partners in 2003, Deep worked at Morgan Stanley in London in both their Mergers and Acquisitions group and their Princes Gate Investors private equity fund, where he was responsible for the identification, evaluation and execution of transactions in a variety of industries, including information technology. Deep had lead and supported many of Francisco Partners’ investments over the years, and in addition to EG, currently also serves on the board of directors of BluJay Solutions, Bybox and MetaSwitch. He previously served on the board of Attenti, Click Software, C-MAC MicroTechnology, eFront, Ex Libris, Lumata, Masternaut, NexTraq, Operative, Prometheus Group and SmartFocus.

  Education

  M.A. in Economics from the University of Cambridge, England, with First Class Honors.

 • Styremedlem

  Quentin Lathuille

  Quentin-Lathuille

  Styremedlem

  Quentin Lathuille

  Quentin Lathuille is a Vice President with Francisco Partners, based in London. Prior to joining Francisco Partners, Quentin was part of Morgan Stanley’s Investment Banking Division in London, with a focus on the Technology sector. Quentin has been involved in Francisco Partners’ investments in BeyondTrust, BluJay, EG, Operative and Redis Labs.

  Education

  M.S. in Business Administration and Finance from ESCP-Europe, Paris.
  M.S. in Applied Mathematics from Supélec, Paris.

 • Styremedlem

  Paul Joseph Ilse

  Paul Ilse

  Styremedlem

  Paul Joseph Ilse

  Paul Ilse joined Francisco Partners Consulting in 2015 as an Operating Partner with a focus on Software and Services. Prior to joining Francisco Partners Consulting, he was the Chief Executive Officer of Aptean, a leading provider of enterprise application software solutions. Paul has nearly 20 years of executive leadership experience in the technology sector in roles in both public and private companies, and extensive mergers and acquisitions experience. Prior to Aptean, he served as Executive Vice President and Chief Financial Officer of RedPrairie Holding, Inc., a former FP portfolio company and provider of best-of-breed supply chain, workforce, and all-channel retail solutions, which merged with JDA Software, Inc. Prior to RedPrairie, he served as Chief Financial Officer of BlueCube Software, Inc. from its inception to the acquisition of the business by RedPrairie. Before BlueCube Software, Paul was Vice President of Finance and Chief Accounting Officer for Radiant Systems, Inc. and helped take the company public. Prior to joining Radiant Systems, Inc., Paul held a variety of senior positions with Price Waterhouse LLP, where he worked primarily with middle market companies and technology firms. Paul currently serves on the Finance Committee for the Technology Association of Georgia. He is a CPA and a Member of American Institute of Certified Public Accountants and Georgia Society of Certified Public Accountants.

  Education

  M.S. in Accounting from University of North Carolina at Chapel Hill.
  B.S. in Business Administration from University of North Carolina at Chapel Hill.

 • Styremedlem

  Stephan Scholl

  EG colleague

  Styremedlem

  Stephan Scholl

  Stephan Scholl currently sits on the boards of Avaya, EG software, 1010 Data and is an advisor to Francisco Partners. Prior to that, from April 2012 until July 11, 2018, he served as President of Infor, Inc. Previously, from 2011 until 2012, Stephan served as President and Chief Executive Officer of Lawson Software, Inc. He helped merge Lawson into Infor in 2012. He joined Infor in 2010 as Executive Vice President of Global Sales and Consulting. Earlier, Stephan held various leadership roles at Oracle Corporation, including Senior Vice President and General Manager of the Tax and Utilities Business and before that as Senior Vice President of the North America Consulting business. He joined Oracle in 2005 with the company’s acquisition of PeopleSoft.
 • Styremedlem

  Carsten Knudsen

  EG colleague

  Styremedlem

  Carsten Knudsen

  Carsten Knudsen is non-executive board member of EG since September 2019. Carsten Knudsen has a HD and an MBA supplemented by several international management courses. Carsten Knudsen was up to end 2014 CEO of Esko bvba specializing in software and solutions to the global packaging industry. Prior to Esko bvba Carsten Knudsen served as CFO of ISS A/S from 2000 to 2002. He started his career in AP Møller/Maersk where he over a 13 year period had a number of positions in Denmark, Spain, Asia and USA. Carsten Knudsen chairs and participates in a number of boards.
 • Styremedlem

  Poul Rabjerg

  Poul Rabjerg

  Styremedlem

  Poul Rabjerg

  Staff-elected board member since 2018. Position: Product owner, ASPECT4 HRM, a payroll system for private sector. Employed in EG for more than 30 years. Are also sitting in the committee of representatives for Norlys (Eniig and SE).

  Education

  EDB-assistant (1986), HD(R) (1993).

 • Styremedlem

  Brian G. Frandsen

  Brian G. Frandsen

  Styremedlem

  Brian G. Frandsen

  Medarbeidervalgt styremedlem siden 2019. Stilling: Development specialist i EG A/S. Ansatt siden 2003. Utdanning: El-installatør, sterkstrømstekniker og datamatiker.
 • Styremedlem

  Stein Rustad

  EG colleague

  Styremedlem

  Stein Rustad

  Stein has been an employee-elected board member since 2019. He currently holds the position of chief architect in EG Retail. Since 2005 he has worked as a developer on POS systems, later as an architect working on Microsoft Azure cloud solutions and developer productivity.

  Education

  Bachelor and Master in Computer Science NTNU, Trondheim.

Adresser

Du er alltid velkommen til å kontakte oss. Finn telefonnumre og adresser til våre kontorer.

 • Norge
 • Danmark
 • Sverige
 • Polen & Ukraina
Tilbake
Fremover

Sjælland

Kontorer i Polen & Ukraina

 • EG kjøper Hano AS

  EG har kjøpt opp programvarevirksomheten Hano AS, som med 3 500 kunder er en av de ledende i Norge innenfor IT-løsninger til helse- og velværebransjen.

 • Holte har fått EG som ny sterk eier

  EG og Holte satser sammen i Norden. EG har kjøpt programvareselskapet Holte, den norske markedslederen innen programvare for byggebransjen.

 • Til kunder og samarbeidspartnere

  EG følger nøye den aktuelle situasjon med utbredt corona-smitte og har iverksatt en rekke planlagte tiltak, som skal sikre kontinuiteten i våre kunders forretning.

 • Nå får EG sin energi fra vinden

  EG har inngått en avtale med energiselskapet Norlys som betyr at vi i fremtiden kjører 100 prosent CO2-nøytralt med fornybar energi fra danske vindmøller.

 • EGs firmabiler blir litt grønnere

  Nå skal EGs firmabiler bli grønnere. I tiden som kommer skal nemlig de ca. 60 firmabilene i Danmark, Norge og Sverige være hybrid- eller elbiler.

 • EG innfører frivilligordning for medarbeiderne

  EG ønsker å bidra til det samfunnet som selskapet er en del av, og derfor innfører vi et frivillighetsprogram. Det betyr at alle medarbeidere kan bruke én arbeidsdag på frivillig arbeid hvert år.

 • Blippit integrert med EG Retails betalingsløsning slippes på markedet

  EG Retail har integrert Blippit i sin betalingsløsning Payment-plattform og har nå besluttet å slippe den på markedet i den kommende produktlanseringen 31. januar 2020.

 • EG gir julegave til tre energiprosjekter

  Tre alternative energiprosjekter har fått en spesiell firmajulegave fra EG. Medarbeiderne i EG har nemlig fått muligheten til å donere firmajulegaven sin til klimaprosjekter.

 • InnoRun19 i Danmark skal slippe innovasjonskraften løs

  Hva skjer når 200 danske studenter får to dager på å finne nye digitale løsninger på konkrete utfordringer innen helse- og sosialområdene? Det tester UCL, Erhvervsakademi og Professionshøjskole og SOSU Fyn i samarbeid med EG A/S på en to-dagers innovasjons-workshop, InnoRun19.

 • EG støtter FNs Global Compact

  EG støtter aktivt FNs Global Compact, som består av 10 prinsipper for ansvarlig selskapsstyring.

 • EG styrker ledelsen for å gjennomføre vekststrategi

  EG prioriterer vekst gjennom oppkjøp av andre programvareselskaper. Fra 1. oktober har EG derfor ansatt en visepresident for fusjoner og oppkjøp, som skal håndtere fremtidige oppkjøp for konsernet.

 • EG kjøper CalWin A/S

  EG har kjøpt opp det danske IT-selskapet CalWin A/S, som utvikler og leverer programvareløsninger for installasjonsbransjen. Oppkjøpet er det tredje på fire måneder.

 • EG kjøper Sonlinc A/S

  EG har kjøpt opp den danskeide IT-virksomheten Sonlinc A/S, som leverer tjenester og programvare til energibransjen.

 • EG kjøper Lindbak Retail Systems AS

  EG har kjøpt det norske IT selskapet Lindbak Retail Systems AS. Oppkjøpet er det første med Francisco Partners som eier og gjør EG til et ledende programvareselskap for detaljhandelen i Norden.

 • Francisco Partners kjøper opp EG fra Axcel

  Etter en vellykket utskillelse av EG til en programvare- og servicevirksomhet, og påfølgende salg av servicevirksomheten til DXC Technology, har Axcel underskrevet en avtale om å selge EG, en av de ledende skandinaviske programvareleverandørene, til Francisco Partners.

 • EG A/S gjennomfører salget av sin serviceforretning

  EG A/S gjennomfører salget av sin serviceforretning Den 25. januar 2019 meldte EG A/S at selskapet hadde inngått en avtale om å selge sin serviceforretning til DXC Technology. Transaksjonen er nå godkjent av de relevante konkurransemyndigheter, og salget er blitt gjennomført i dag (den. 15. februar 2019).

 • Norges og Nordens største Microsoft Dynamics 365-partner blir nå verdens største

  DXC Technology kjøper EGs Microsoft-forretning. Med kjøpet blir EG en del av verdens ledende uavhengige totalleverandør av forretningssystemer og teknologiløsninger.

 • Teknologivirksomheten EG selger sin serviceforretning til DXC Technology – strategisk match og komplementær kompetanse var avgjørende for valget av ny eier.

  For den nye eieren, DXC Technology, er oppkjøpet en signifikant investering i den nordiske regionen, som er blant de mest digitaliserte i verden.

 • Verdens største batterileverandør flytter produksjonen til Norge ved hjelp av Microsoft-teknologi levert av EG

  For å beholde posisjonen som verdens ledende produsent av batterier til maritim sektor, er Corvus Energy i ferd med å bygge en ny batterifabrikk i Norge. Med Microsoft Dynamics 365 levert av EG Norge, vil Corvus sikre at de ambisiøse målene nås.

 • EGs Dynamics AX-spesialister gjør seg klar til fortsatt vekst

  Den siste helgen i september samlet EG alle Microsoft Dynamics AX-ekspertene sine i Polen. Les hvordan ekspertene ble enda dyktigere.

 • EG has hired Henrik Hansen as CFO

  EG has hired Henrik Hansen as CFO. Henrik will replace Allan Buhl Møller who has been CFO in EG the last 9 years.

 • EG Sverige Årets Microsoftpartner innen forretningssystem

  For første gang henter EG Sverige hjem prisen "Årets Microsoftpartner" innen kategorien forretningssystemer (ERP og CRM).

 • Teknisk gjeld: Norges ukjente gjeldsberg

  – Teknisk gjeld stopper effektivt selskapers muligheter for innovasjon og for å etablere nye tje-nester, sier Morten Sælemyr i EG. Les hvordan bedrifter kan komme seg ut av gjeldsknipen.