Kraftig system for forvaltning av store eiendomsporteføljer

EG Lydia er et kraftig og fleksibelt system for forvaltning, drift og vedlikehold av store eiendomsporteføljer. Du får forbedret kontroll på kostnader og inntekter, som gir økt lønnsomhet og konkurranseevne. Alt på ett sted. Alt digitalt.

EG Lydia

EG Lydia forenkler både forvaltning, drift og vedlikehold.

EG Lydia gir deg full oversikt

Areal

Arealer og tegninger

Arealer og tegninger

Her får du får full oversikt over dine arealer og tilhørende tegninger. Systemet har tegninger for aktiv bruk og benytter standard AutoCad-filer (.dwg). Dette gir dynamiske tegninger med grafisk visning som linkes til systemets informasjon. 

BIM

Leie

Leie

Her har du et verktøy for å håndtere alle aspekter ved administrasjon av leieforhold som leieavtaler, framleie, prislister, prisregulering, fakturagrunnlag og håndtering av avtaledokumenter.

Drift og vedlikehold

Drift og vedlikehold

Drift og vedlikehold

Du får oversikt over alle oppgaver for porteføljen, både planlagte arbeidsoppgaver, ad-hoc oppgaver og dine kunders innmeldte behov.

Rengøringsmodul

Renhold

Renhold

Du får et godt og effektivt verktøy for å lage renholdsplaner og holde oversikt over status på renholdsoppgaver, samt en app for renholder med tegninger og enkle symboler.

EG AjourInspect

Tilstand

Tilstand

Du får redusert ressursomfanget og gjennomført tilstandsanalysene dine «on-site», ihht NS 3424, NS 3451/TFM, angitt med tilstands- og konsekvensgrad.

digital-post

Behovsmelding

Behovsmelding

Du og din kunde holder oversikt over all kommunikasjon som foregår på deres innmeldte saker, helt fra et behov oppstår til det er løst.

Kontakt oss

Ring oss på +47 400 05 885 for å få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

EG Lydia Support

Hos EG Lydia gjør vi alt for at du skal få den hjelpen du trenger. Vi sitter klar til å motta din henvendelse her