Hvorfor velge EG MainManager?

EG MainManager er et komplett FDV-system som gir deg full kontroll på drift av dine eiendommer og arealer.

Les mer om EG MainManager

EG MainManager

Gode grunner til å velge EG MainManager

Utforsk våre moduler

EG MainManager tilbyr Skandinavias største utvalg av moduler og funksjonalitet, slik at du får en komplett løsning tilpasset dine behov.

Les mer om hver modul og last ned vårt produktark.

Bygger

Byggningsarkiv

Byggningsarkiv

EG MainManagers Byggningsarkiv gir deg en omfattende oversikt over eiendomsporteføljen din og har en nøye spesialdesignet prosess for oppsettning av utendørs områder, bygninger, etasjer og rom. 

Last ned produktark (pdf)

Sjåføroppgaver

Helpdesk

Helpdesk

Helpdeskfunksjonen er utformet til å gi en oversikt over alle problemer og hendelser som oppstår på eiendommen eller hele porteføljen. Modulen gir en oversikt over hendelser som rapporteres av kunder, brukere og tekniske arbeidere. 

Last ned produktark (pdf)

PC og klokke

Drift og vedlikehold

Drift og vedlikehold

Drifts- og vedlikeholdsmodulen er et kraftig verktøy for håndtering av informasjon og kostnader knyttet til drift og vedlikehold av eiendommer. Her kan man enkelt opprette vedlikeholdsplaner fra inspeksjoner, som sikrer bedre beslutningsstøtte og planlegging fremover.

Last ned produktark (pdf)

Checkliste

Servicekontrakter

Servicekontrakter

Modulen tilbyr en omfattende forvaltning av kontrakter. KPI’ene er ofte knyttet til respons på utført service, kvalitet eller tilgjengelighet av et teknisk system eller utstyr. Den sikrer lagring av all relevant informasjon om en servicekontrakt og alle servicenivåavtaler.

Last ned produktark (pdf)

Hele konstruksjonen

Asset Management

Asset Management

Registrer og administrer eiendeler som gjenstander, kjøretøy, datamaskiner og annet utstyr i eller utenfor bygningen. Den gir deg et fleksibelt system for kapitalforvaltning og registrering, noe som gir brukeren muligheten til å registrere ulike eiendeler.

Last ned produktark (pdf)

Ikon hænder tjek

Eiendomsforvaltning

Eiendomsforvaltning

Denne modulen er designet for å opprette leiekontrakter og definere kostnadene som er knyttet til kontrakten, leieperioden, indeksregulering osv.

Last ned produktark (pdf)

Finn ut mer

Energistyring

Energistyring

Med hjelp fra energistyringsmodulen sikrer du full oversikt over energiforbruket i bygninger. Den har gode overvåkning og analysefunksjoner slik at du enkelt oppdager overskytende forbruk og kan identifisere muligheter for forbedring av energieffektiviteten.

Last ned produktark (pdf)

jonglere

Prosjektledelse

Prosjektledelse

Denne modulen gir brukeren full oversikt over pågående prosjekter. Her har du mulighet til å administrer prosjektene dine, store som små. Her kan man sette opp et prosjekt med budsjettramme, milepæler etc.

Last ned produktark (pdf)

Elektronisk syn

Space Management

Space Management

Fysisk plass i bygninger er kostbart, derfor er det viktig at alle områder brukes så effektivt som mulig. Få oversikt over kapasitet, bruk og anvendelse med vår modul for arealstyring.

EG MainManager gjør det muligt å:

 • Administrere plassutnyttelse
 • Tildele plass til personer eller organisasjoner
 • Få oversikt over bruk av områder
 • Overvåke utleide/leide områder og leietakere
 • Beregne leie
 • Administrere målinger
 • Importere og administrere interaktive tegninger av en eiendom

Last ned (pdf)

socialfaglige metoder

Portaler

Portaler

Vi tilbyr fem typer portaler: Brannportal, Helse- og sikkerhetsportal, Portal for kulturell verdi og Portal for universell utforming og Miljøportal for miljømål, oversikt over avfallsortering m.m.

Last ned produktark (pdf)

Rengjøring

Rengjøringsmodul

Rengjøringsmodul

Modulen hjelper den som er ansvarlig for rengjøringen med å planlegge oppgaver for rengjøringsgruppene og ettersyn. Systemet kan beregne tiden som trengs for å rengjøre hvert rom og oppsummere rengjøringen områder og bygninger.

Last ned produktark (pdf)

Onlinebooking

Rombooking- og cateringservice

Rombooking- og cateringservice

Fysisk plass i bygninger er kostbart. Det er derfor viktig at alle områder brukes så effektivt som mulig. Modulen hjelper deg med å administrere bruken av rom og inventar, lar deg definere rom som møterom, og definerer cateringpakker med priser etc. Du får full oversikt over plasseringen av organisasjonsenheter, utnyttelse av rom etc. 

 

Last ned produktark (pdf)

CPR

Organisasjon og brukere

Organisasjon og brukere

MainManger gir deg mulighet til å enkelt sette opp din egen organisasjonsstruktur, dine servicepartnere og kunder, samt administrere tilgangskontroll. Du får enkelt oversikt over brukere, brukerroller og tilgangsnivåer, alt på ett sted.

Last ned produktark (pdf)

Dokumentation

Dokumenthåndtering

Dokumenthåndtering

Hvis du vil ha et enda bedre verktøy for administrasjon av dokumenter? Da  anbefaler vi at du tar en titt på dokumenthåndteringsmodulet. Modulet gir deg mulighet til å koble, lagre og sortere dokumenter til bygninger, prosjekter og andre objekter.

Last ned produktark (pdf)

Økonomisk overblikk

Økonomistyring

Økonomistyring

Få oversikt over din portefølje og kostnader på komponentnivå, som tomter, bygninger, tekniske systemer osv. Kostnadsstatus for hver enkelt komponent kan til enhver tid ses i MainManager. Ulike kostnadsrelatert informasjon er tilgjengelig på komponent-, portefølje- eller eiendomsgruppenivå.

Last ned produktark (pdf)

EG MainManager - Nyheter

 • Digital oppfølging av branntilsyn

  DKV-malen i EG MainManager hjelper deg med dokumentasjon og oppfølging av lovpålagt branntilsyn i virksomheter og organisasjoner.

 • Bli mer effektiv med full oversikt over eiendommene dine

  FDV-systemer for eiendomsforvaltning gir bedre oversikt, effektiv kommunikasjon, og reduserer risiko. Passer for forvaltere, driftspersonell og leietakere.

 • Derfor gir digitalisering av eiendom besparelser

  Digitalisering av eiendomsdrift gir store besparelser for alle parter i Facility Management. Her kan du lese mer om hvorfor.

 • Dette bør du se etter i et digitalt boligforvaltningssystem

  Skal du investere i et digitalt forvaltningssystem? Her får du oversikt over hva du bør tenke på når du vurderer løsninger og leverandører.

 • Hva må være på plass for å få til digital boligforvaltning?

  Hva kreves av organisasjonen for å digitalisere boligforvaltningen? Her er de 5 viktigste tingene som må være på plass.

 • 8 fordeler ved digital boligforvaltning

  Digital boligforvaltning forenkler prosessene knyttet til økonomi og administrasjon av dine boliger. Les om 8 fordeler ved å bruke digitale løsninger.

 • Tre eksempler på at digital boligforvaltning gjør hverdagen enklere

  FDV-programvare automatiserer og forenkler forvaltningsoppgavene. Les tre eksempler på hvordan digitale løsninger gjør hverdagen enklere.

 • Hva får du igjen for å investere i et boligforvaltningssystem?

  Digitalisering av boligforvaltning er i vinden som aldri før, men hva får du egentlig igjen for å investere i et boligforvaltningssystem – helt konkret?

 • Hva er fordelene ved et FDV-system?

  Et FDV-system forenkler, automatiserer og digitaliserer dine arbeidsoppgaver innen drift og vedlikehold av bygg. Les om fordelene ved å bruke et FDV-system.

 • Hva er FDV og FM?

  Eiendomsledelse/fasilitetsstyring er et omfattende fagfelt, med mange ulike ord og uttrykk å holde rede på. Her kan du lese mer om begrepene FDV og FM.

 • Hva er et FDV-system?

  Et FDV-system er en forutsetning for å utøve digital eiendomsdrift i praksis. Les mer om hva et FDV-system egentlig er og kan hjelpe deg med i hverdagen.

 • EG avslutter oppkjøpet av Ørn Software Holding AS

  EG, et ledende nordisk programvareselskap, kunngjorde i dag avslutningen av oppkjøpet av det norske selskapet Ørn Software Holding AS.