EG Building Supply

Med EG Building Supply kan vi møte kravene til levering av en kombinert treløsning over hele Norden basert på moderne teknologi.
 

Se videoen og les mer på denne siden

EG signs agreement to acquire TRYGG/2000 to strengthen its presence on the Nordic building materials market

Nyheter

  • EG Building Supply på nordisk konferanse for første gang

    EG Building Supply har nettopp presentert EG Fabri-plattformen på en konferanse i Norge, arrangert av den norske byggevaregiganten Optimera.

  • EG Building Supply: Byggmakker har valgt ASPECT4 til sine byggevarehus

    En av Norges største byggevarekjeder har utvidet EG ASPECT4-løsningen og har nå 1300 brukere i Norge. Byggmakker, som er en del av nordiske Kesko i Finland, er dermed en "ny" kunde i EG Building Supply.

  • Den nye ledelsen i EG Building Supply

    Et team på syv personer fra primært de tre eksisterende løsningene Nexstep, TRYG/2000 og ASPECT4 Timber utgjør den nye ledelsen i EG Building Supply. Britta Bech, Senior Vice President med overordnet ansvar, er den eneste som rekrutteres utenfra EG.

  • EG Building Supply er nytt samlet forretningsområde i EG

    Trelast- og byggevaremarkedet opplever en nærmest eksplosiv utvikling de siste årene. Dette stiller større krav til EG som programvareleverandør til bransjekunder i vekst. EG Building Supply er en helt ny divisjon i EG, som med 3 bransjeløsninger har muskler til å matche utviklingen.

  • EG completes the acquisition of Ajour System

    Ajour System specializes in Software-as-a-Service for the construction industry, including software for all parts of the construction process.

  • EG completes the acquisition of Jydacom, TRYGG/2000 and Alystra

    Today EG completed the acquisition of the software businesses Jydacom, TRYGG/2000 and Alystra from TietoEVRY.

  • EG kjøper Sigma Estimates A/S

    EG kjøper programvarefirmaet Sigma Estimates A/S. Det strategiske oppkjøpet skal styrke programvareløsningene for den skandinaviske byggebransjen.

  • Holte har fått EG som ny sterk eier

    EG og Holte satser sammen i Norden. EG har kjøpt programvareselskapet Holte, den norske markedslederen innen programvare for byggebransjen.

  • EG kjøper CalWin A/S

    EG har kjøpt opp det danske IT-selskapet CalWin A/S, som utvikler og leverer programvareløsninger for installasjonsbransjen. Oppkjøpet er det tredje på fire måneder.

Kontakt oss og hør mer

Vil du høre mer om våre produkter og tjenester? Kontakt våre bransjeeksperter og fortell oss om din bedrifts behov og hvordan vi kan hjelpe deg.

Senior Vice President

Britta Bech

Email:  bbech@eg.dk

Sales Director

Christian Brandrup

Tlf:  +45 4012 1627

Email:  chbra@eg.dk