EG Worksense

Den smarte måten å administrere kontorene dine på, og gi fleksibilitet og valgmuligheter.

Les mer om EG Worksense

EG Worksense-intro

EG Worksense - Høydepunkter i løsningen

Vi inviterer deg til å optimalisere lokalene dine med arbeidsplassanalyser og kontinuerlig innsamlede bruksdata.

Styrk fleksibiliteten og valgmulighetene på kontoret, og koble mennesker til områder og ressurser gjennom en elegant APP for arbeidsplassen. Hjelp folk med å finne kolleger på kontoret, og bestille skrivebord eller rom mens de er på farten. Oppgrader deretter for å integrere rombestillingssystemer, belegg- og parkeringssensorer, og mye mer.

administration

Skrivebord og rombestilling – når som helst, hvor som helst

Skrivebord og rombestilling – når som helst, hvor som helst

Maksimer utnyttelsen av ditt delte arbeidsmiljø. Gi ansatte og besøkende trygghet ved å sikre at de har et reservert skrivebord klart på kontoret, allerede før de reiser hjemmefra.

Arrows

Wayfinding og interaktive plantegninger

Wayfinding og interaktive plantegninger

Gi kolleger og gjester muligheten til å navigere seg rundt i kontoretasjer, bygninger og campuser for å finne personen, skrivebordet eller rommet de leter etter.

People

Bring folk sammen for å bygge nettverk

Bring folk sammen for å bygge nettverk

Se hvem som planlegger å være på kontoret, eller søk etter hvor kollegene dine sitter. Bestill skrivebord til kolleger og besøkende på forhånd, slik at dere alle kan sitte sammen på kontoret.

information

Rapporter for administrasjon av arbeidsplassen

Rapporter for administrasjon av arbeidsplassen

Start med å spore kontorbruken basert på bestillingsdata for skrivebord, deretter kan du forbedre arbeidsplassanalysene ved å samle inn kontinuerlige sanntids sensordata om den faktiske bruken av skrivebord, møterom og inneluftkvalitet.

Manage capacity

Administrer kapasitet, helse og sikkerhet

Administrer kapasitet, helse og sikkerhet

Begrens og kommuniser kontorkapasitet om nødvendig. Konsentrer rengjøringsinnsatsen basert på bruks- og bestillingsdata, og administrer serviceforespørsler for å sikre vedlikehold.

computer

Gi FM muligheten til å forbedre opplevelsen på arbeidsplassen

Gi FM muligheten til å forbedre opplevelsen på arbeidsplassen

Aktiver funksjonen for service-forespørsler for alle ansatte, for å effektivisere vedlikehold og service med presise posisjonsdata.

approval

Hold plantegningene oppdatert

Hold plantegningene oppdatert

La oss digitalisere alle plantegningene dine og holde dem oppdatert. Bytt ut dine gamle papirbaserte plantegninger med lobbyskjermer og wayfinding-kiosker.

Vide mere

Spar energi og reduser karbonavtrykket ditt

Spar energi og reduser karbonavtrykket ditt

Ved å legge til rette for fleksibelt eller hybrid arbeid, introdusere delte miljøer og kutte bortkastet plass, vil du spare både penger og planeten.

Right-size your spaces

Tilpass størrelsen på plassene dine, spar eiendomskostnadene dine

Tilpass størrelsen på plassene dine, spar eiendomskostnadene dine

Ved å samle inn plass- og skrivebordsbruksdata kontinuerlig, vil du forstå hvor mye plass du faktisk trenger, og hva slags områder organisasjonen ønsker å bruke, basert på "hva som er varmt og ikke".

Pakker

Finn den rette pakken du kan bruke til å administrere, analysere og optimalisere arbeidsplassen din – og skalere opp raskt etter hvert som du lærer og vokser.

Grunnpakke - Les mer

Grunnpakke - Les mer

Arbeidsplassen i lomma

Kom i gang med å tilby fleksibilitet og valgmuligheter, og administrere trygg bruk av plass. Når du ønsker en enkel 'kun programvare'-løsning som hjelper organisasjonen med å komme i gang med å dele skrivebord, finne veien og samle mennesker.

Dette er essensielt for å forbedre den daglige opplevelsen av arbeidsplassen og få en overordnet forståelse av hvordan folk bruker kontorene dine. Endringen av arbeidskulturen starter her.

Pro-pakke - Les mer

Pro-pakke - Les mer

Smart Workplace-løsningen

Beste verdi: Frigjør dine ansatte fra skrivebordene, og frigjør ubenyttet plass. Dette alternativet vil betale seg selv mange ganger over, gjennom besparelser i eiendomskostnader. Samle bruksdata og serviceforespørsler for anleggshåndtering (FM) og strategiske arbeidsplassbeslutninger. Optimaliser dine plassbehov og karbonavtrykk basert på fakta. Forbedre kontordesign, vedlikehold og arbeidsplassopplevelse med én løsning.

Enterprise-pakke - Les mer

Enterprise-pakke - Les mer

Den komplette arbeidsplassopplevelsen

Maksimer opplevelsen på arbeidsplassen. Bruk det fulle potensialet til sanntidsdata i en smart kontorløsning for å skape en dynamisk og delt arbeidsplass. Denne opplevelsesplattformen på arbeidsplassen har funksjoner og støtte på bedriftsnivå. Okkupanter og bygningseiere med komplekse tillatelses- og brukeradministrasjonskrav, flere steder og høye servicenivå-behov - sjekk dette ut.

La oss hjelpe deg med å skape en smart arbeidsplassopplevelse og lede med arbeidsplassanalyse

Nyheter & Blogger

  • Gode grunner til å jobbe fleksibelt

    Det er flere gode grunner til å legge opp til fleksible arbeidsløsninger og kanskje den mest overbevisende grunnen er nok at det gir fornøyde ansatte.

  • Mobiliser! Fleksibelt arbeid: Hva det er – og ikke er

    Fleksibelt arbeid og veksling mellom å jobbe hjemme og på kontor kan føre til en bedre balanse mellom arbeid og fritid.

  • 9 tips for å komme i gang med fleksibelt arbeid

    Fleksibelt arbeidsmiljø er ofte basert på retningslinjer som er utarbeidet av HR.

Ta kontakt

Ønsker du mer informasjon om våre produkter og tjenester? Ta kontakt med vårt salg for å diskutere dine forretningsbehov og hvordan vi kan hjelpe deg.

Sales Executive

Marthe Holand

Tlf:  +4748121745

Email:  mhola@eg.no