EG Transport (ASPECT4) hjelper deg å levere varene

Levering til rett tid og en forsikring om at fisken er kald, glasset er helt, og grisen er glad. Det er i utgangspunktet alt kundene dine forventer.

Du administrerer biler og sjåfører, overholder krav til håndtering av gods og koordinerer forbindelsen med andre transportører. TMS-systemet EG Transport (ASPECT4) setter fart på prosessene og hjelper deg å levere varene.

Book en demo

IT for transport

Få mer ut av EG Transport ( ASPECT4)

Apper som gjør alt enklere

TMS-systemet EG Transport (ASPECT4) har apper og smarte funksjoner – for eksempel en sjåførapp, trailerapp for skader, eService for bileiere, robotfakturering og flere andre.

Få et ekstra gir med EG Transport! (ASPECT4)

trailer-app

ASPECT4 Trailer App

ASPECT4 Trailer App

Trailer App gjør det enkelt å håndtere skader

Med ASPECT4 Trailer App kan sjåføren raskt registrere, dokumentere og dele en skade med speditøren.

Sjåføren logger inn på appen ved å spesifisere trekkvogn og tilhenger.

Under skaderegistrering kan du som sjåfør se hvilke skader som er registrert tidligere på den angitte tilhengeren. Her kan du også se bilder av hver registrerte skade og dermed få oversikt over tidligere skader.


Rapporter en ny skade

Ved registrering av skaden velger du et område, f.eks. baklys og skadens type (mangel).

Du kan ta et bilde med smarttelefon eller nettbrett for å dokumentere skaden. Når sjåføren har godkjent skaden, blir den registrert i ASPECT4 med et tidsstempel. Via avviksregistreringen i ASPECT4 kan transportlederen finne sjåførens registrering av skaden og se bildedokumentasjonen.

Det er mulig å la en registrert skade automatisk sette i gang en arbeidsflyt eller sende ut e-post, slik at dere kan få håndtert skaden umiddelbart.


Hent ut statistikk: Se hvor skadene skjer

I avviksregistreringen kan du følge status, se saksgangen og hente ut statistikk om hvilke personer som er skyld i skader, og hvor skadene skjer.

Fraktkalkulator

Fragtkalkulator

Fragtkalkulator

Få prisen på en enkel frakt fra A til B raskt

Appen gjør det mulig å beregne prisen på ett enkelt frakteoppdrag, der en bestemt mengde og type gods skal fraktes fra A til B. Appen egner seg særlig godt til lynraske svar på forespørsler fra «tilfeldige kunder». Beregningen er basert på standardtilbud, og tilbudet kan sendes per e-post ved at du bruker en standardmal.

Målgruppe: Spedisjonsmedarbeidere

Arbeidslistestatistikk

Arbeidslistestatistikk

Arbeidslistestatistikk

Få rask oversikt over ikke avsluttede transporter

Med denne appen kan den enkelte transportlederen raskt få oversikt over egne arbeidslister for ikke avsluttede transporter. Ikoner viser siste meldte status for bilen, og man kan også se kontaktopplysningene til sjåføren. Bookingdisposisjoner kan omplasseres og eventuelt avdisponeres eller omdisponeres til andres eller egne mapper.

Målgruppe: Transportledere.

Ressursoversikt

Ressursoversikt

Ressursoversikt

Få et øyeblikksbilde av den aktuelle ressurssituasjonen

Appen gir et øyeblikksbilde av ressurssituasjonen. Gjeldende status og en rekke opplysninger om trekkvogner og tilhengere vises i et oversiktsbilde, og med integrasjon mot et bakenforliggende flåtestyringssystem er det dessuten mulig å følge ressursene på det innebygde kartet i enheten.

Målgruppe: Transportledere.

Arbeidslistestatistikk

Arbeidslistestatistikk

Arbeidslistestatistikk

Få oversikt over speditørenes kjørestatistikk

Appen viser en oversikt over de arbeidslisteavdelingene speditøren har tilgang til. Den viser samlet statistikk for den valgte perioden, f.eks. omsetning, kostnader og dekningsbidrag. Summene kan sammenlignes med tidligere perioder, og utvalgte statistikker kan vises i grafiske diagrammer.

Målgruppe: Transportledere.

Sjåføroppgaver

Sjåføroppgaver

Sjåføroppgaver

Få oversikt over dagens sjåføroppgaver

Med denne appen får sjåførene dine eller sjåførene til partnerne dine en enkel og tydelig oversikt over dagens oppgaver. Det er ikke behov for å skrive ut kjørelister, og for sjåførene er det en fordel at listen alltid er oppdatert. Den gjenspeiler for eksempel eventuelle endrede planer som gjøres under kjøreplanleggingen hjemme på kontoret, og den inneholder kartopplysninger om laste- og lossepunkter.


Signer CMR-fraktbrev

Nå kan du få underskriften fra sjåførappen rett over på CMR-fraktbrevet. Fraktføreren underskriver via appen, og deretter blir underskriften overført til CMR-fraktbrevet, slik at det kan brukes som POD.


Få varsler

Fra versjon 6.8 er det mulig å motta pushvarsler i sjåførappen. De bidrar til å sikre at sjåføren blir informert om endringer, slik at man straks ser at det kommer ut ny informasjon.


Chat mellom sjåfør og transportleder

Sjåfører og bileiere kan nå også kommunisere via en chat-funksjon i appen og ASPECT4.

Transportlederen kan bruke Activity Stream til å sende ut en melding til sjåføren. Sjåføren blir varslet om at det har skjedd en endring i arbeidslisten og kan lese og besvare meldingen i appen.

Robotfakturering

Robotfakturering

Robotfakturering

Robotfakturering sparer 160 timer hver måned

Overlat fakturaarbeidet til en programvarerobot. Det sparer tid og ressurser.

Robotfakturering i ASPECT4 automatiserer de manuelle arbeidsoppgavene dere bruker tid på når dere oppretter og sender ut fakturaer.


160 timer spart og bedre kvalitet

Det tar i gjennomsnitt 2,75 minutter å opprette og sende én faktura manuelt. Når roboten oppretter ca. 175 fakturaer per dag, tilsvarer dette en besparelse på minst 160 timer per måned. Med en robot oppnår man dessuten bedre kvalitet og sikkerhet når man sender ut fakturaer.


Færre kontroller

Med robotfakturering kan du automatisere og styre prosessen. Det eneste kravet er at kundens tilbud er opprettet korrekt i systemet, eller at du husker å taste inn en avtalt spotpris på bookingen.

Disponering

Disponering

Disponering

Disponering med ASPECT4 gir full oversikt

Optimaliser disponeringen og avstemmingen med ASPECT4.

Er du også lei av å bruke for mange ressurser på langsomme avstemmingsprosesser?

Dette kan du gjøre noe med: Disponer med ASPECT4 og integrer med PTV xServer, så kan du både optimere disponeringen og automatisere avstemmingen.


Enkel beregning av turens kostnader

Når du som transportleder har disponert turen korrekt, inkludert start- og stoppsteder, terminaler og eventuelle ferger, kan du umiddelbart beregne turens kostnader og tydelig se turens dekningsbidrag før sjåføren blir sendt av gårde. Samtidig vises ruten på et kart der du kan se hele turen.


Nøyaktige geokoder i ASPECT4

Den planlagte turen inneholder alt man trenger til videre avstemming, f.eks. tilbakelagte kilometer og betalt veiavgift, beregnet ut fra bilens opplysninger og EURO-normen.

Turen er beregnet på de nøyaktige geokodene som enkelt kan hentes inn i ASPECT4 via masse-geokoding.

Når turen er over, kan bilkrediteringen kjøres automatisk på bakgrunn av den allerede utførte beregningen, og avregningen kan enkelt og raskt sendes til sjåføren.


Nettskyløsning med enkel tilgang

PTV xServer er en skyløsning, så du trenger ikke å installere en stor server for å få tilgang til beregningene.

AssistedPlanning

AssistedPlanning

AssistedPlanning

Den første fasen av FuturePlanning, kalt Assisted Planning, er nå klar. Den består av fire områder:

  1. Konsolidering
  2. Transparens
  3. Pre-plan
  4. Automatisk frigjøring

Samtidig introduseres produktgrupper til bookingene, slik at de kan kategoriseres og håndteres forskjellig i forhold til de nye funksjonene.

ETA-modul

ETA modul

ETA modul

Vil du også fortelle kundene dine når varene deres kommer frem? Med den nye ETA-modulen i ASPECT Transport kan du vise dem det.

Nå er det blitt mulig å angi ETA i ASPECT4 Transport og dele den med kundene dine. Når informasjonen angis og deles, får kunden en indikasjon på at det er tatt stilling til ankomsttidspunktet, slik at kunden ikke trenger å kontakte deg for å spørre når varene kommer.

POD Scanning

POD-Indskanning

POD-Indskanning

For å lette og optimere prosessen rundt POD-er, er det laget en ny POD-
skanneløsning, slik at du enklere får POD-ene dine inn i ASPECT4.

Få leverandøren til å sende POD-er direkte via e-post til en fast innboks. Denne tømmes automatisk av ASPECT4, og POD-ene lastes inn. Hvis det leveres på eget fraktbrev som er skrevet ut i ASPECT4, prøver ASPECT4 å finne bookingnummeret og arkivere POD på bookingen. Hvis bookingnummeret ikke finnes, eller hvis det leveres på et annet fraktbrev enn ASPECT4, sendes POD videre til arbeidsflyten.

Kontakt oss

Vil du høre mer om våre produkter og tjenester? Kontakt vårt team av bransjeeksperter, fortell hvilke behov din bedrift har og hvordan vi kan hjelpe deg.

Director, Transport & Logistics

Søren Grodt-Andersen

Tlf:  +45 7220 7908

Email:  sotgr@eg.dk