Energi – verktøy for en effektiv energisektor

  • Komplett bransjeløsning fra måler til forbruker
  • Gyldige data om energiproduksjon til smarte byer og smarte samfunn
  • Optimering av avregning, handel og administrasjon.

Les mer

TeknikMiljo

Kraft for å møte et konkurransedyktig energimarked

Den felles offentlige visjonen om en fremtid med smarte byer og smarte samfunn starter med en effektiv energisektor i nært samarbeid med det offentlige, der pris, forbruk og data er under kontroll.

Derfor leverer EG Utility de mest stabile og fremtidssikrede IT-løsningene for håndtering av handel, fakturering, leveranse og intern administrasjon til offentlige og private energiselskaper i Skandinavia, som bygger på omfattende bransjekunnskap og 30 års erfaring.

Løsningene støtter det offentliges behov for en stabil og effektiv energisektor, og hjelper samtidig energiselskapene med å differensiere seg i et marked med økt konkurranse gjennom nye, brukervennlige løsninger som setter forbrukeren i sentrum.

Kundereferanser

  • Energibedriftene

    Energibedriftene i Aalborg hadde behov for ny teknologi til å håndtere strømmarkedet anno 2003. Valget falt på bransjeløsningen Xellent fra EG Utility.

  • Härjeåns

    Härjeåns slipper å ha en vedlikeholdskrevende serverpark og oppnår store konkurransefortrinn med EdiLink Services fra EG Utility.

Kontakt oss

Vil du høre mer om våre produkter og tjenester? Kontakt vårt team av bransjeeksperter, fortell hvilke behov din bedrift har og hvordan vi kan hjelpe deg.

Senior Sales Executive

Frida Grahn