Du har energien - vi har programvaren

Effektive faktureringsløsninger for energibransjen. EG utvikler og leverer programvare til energibransjen i Norden. Vi støtter alle viktige forretningsprosesser og bidrar til høy tilfredshet hos sluttbrukeren.

Les mer

EG Utility

Alltid en løsning som passer for din virksomhet

EG har en bred portefølje med faktureringsløsninger og støttesystemer for den nordiske energisektoren.

EG Xellent D365

EG Xellent D365

EG Xellent D365 er et stabilt og fremtidsrettet system for administrasjon og fakturering, utviklet spesielt for energi- og forsyningsbedrifter bygget på Microsoft Dynamics 365.

Les mer om Xellent

EG Gasell

EG Gasell

EG Gasell er et spesialisert fakturerings- og handelssystem med tilhørende tjenester som hjelper strømleverandører med å lykkes.

Les mer om EG Gasell

EG Zynergy

EG Zynergy

Zynergy er en fristående modulær løsning som gir deg full kontroll over data som prognoser, rapporter, måleverdier, leverandørbytter og fakturaer.

Les mer om Zynergy

Kundereferanser

 • Motonet satser på internasjonal vekst med EG Retail

 • Epilepsihospitalet Filadelfia bruker EG MainManager

  Lasse Steffen Petterson fikk en god og rask start som teknisk sjef på Filadelfia, fordi EG MainManager ga han oversikt fra første dag i ny jobb.

 • Skistar Trysil v. Arnstein Akre

  EG Maintenance ga Skistar åpne heiser og fornøyde kunder: "Uten moderne teknologi hadde ikke alle heisene og utstyret vårt hatt så lite nedetid".

 • Slik holder Morten kontroll på en hel bydel med EG ServiceBook

  - Med EG ServiceBook har alt blitt veldig mye enklere. Nå har vi alt på mobilen: Dokumentasjon på FDV, tegninger, alle jobber og egenkontroller, Værste AS.

 • Glava Isolasjon

  EG Maintenance er viktig for at Glava kan holde maskinene i gang, og at kundene får all isolasjonen de har bestilt i tide.

 • Vi tok en prat med Julie hos VEX Frisør

  Julie jobber som frisør hos VEX hvor de bruker EG Hano sitt salongsystem. Vi tok en tur innom salongen i Asker sentrum for å høre hvordan Julie bruker systemet.

 • Byggmakker og Onninen velger EG EnerKey for å spare energi

  - Med EG EnerKey vil vi kunne fokusere mer på energiforbruket i butikkene våre, sier leder for Property Norge, Trond Martin Nettelhorst Tveit, K-Group.

 • Hvordan EG Hano hjelper en tverrfaglig klinikk med å holde orden

  Rom For Terapi er en tverrfaglig helse- og velvære klinikk på Finnøy. Klinikken ble startet i 2013 av Birte Lauvsnes Hetland, som har jobbet som fotterapeut i 25 år.

 • Reitan Convenience Norway lanserer EG mobile kasseløsning i skyen

  Reitan har valgt EG Retails mobilkasseløsning i skyen og vil stegvis rulle ut løsningen til sine nesten 400 butikker i Narvesen, 7-Eleven, YX 7-Eleven, Northland og Caffeine.

 • Anker Studentbolig revolusjonerer driften med EG Uni Eiendom: Effektiv administrasjon og papirløs vedlikehold

  Oppdag hvordan Anker Studentbolig forenkler og effektiviserer eiendomsforvaltning med EG Uni Eiendom, fra sømløs administrasjon til smart vedlikehold – alt på ett sted!

Kontakt oss

Vil du høre mer om våre produkter og tjenester? Kontakt vårt team av bransjeeksperter, fortell hvilke behov din bedrift har og hvordan vi kan hjelpe deg.

Senior Sales Executive

Frida Grahn