Få en enklere hverdag i salongen med komplett system

EG Hano Salongsystem

EG Hano Salongsystem er et komplett og trygt nettbasert kassa- og bookingsystem som har vært i bransjen siden 1998. Over 1500 store kjeder og små salonger er vi en av de største på markedet. Vi levere system til hudpleie-, velvære- og frisørsalonger.

Vil du se systemet? Få en presentasjon

eg hano beauty intro

Mer enn et bookingsystem
- og alltid tilgjengelig

kun 229,- mnd/bruker

Alle funksjoner du ser under er en del av samme system og gjør at du kan administrere salongen din på en mer effektiv måte!

📞Gratis support på telefon og mail

Vi hjelper salonger med å lykkes

Komplett system for 229,- mnd/bruker

Jeg ønsker et pristilbud

EG Hano Blogg

 • Hvordan kan du øke inntektene dine som salongeier?

  Som salongeier vet du at det krever mye arbeid og engasjement å drive en vellykket salong. Du må ikke bare levere kvalitetstjenester til kundene dine, men også håndtere alle de økonomiske og administrative aspektene ved å drive en bedrift.

 • Den ultimate guiden til å forbedre julehandelen i salongen

  Julen er rett rundt hjørnet, og det er den perfekte tiden til å øke salget av produkter i salongen og øke fortjenesten. Å selge produkter er ikke bare en flott måte å skaffe ekstra inntekter på, men også å bygge kundelojalitet, forbedre merkevaren din og vise frem ekspertisen din.

 • Hvordan håndtere og svare på negative anmeldelser av salongen på en passende måte

  Som salongeier eller -leder vet du hvor viktige nettanmeldelser er for virksomheten din. De kan hjelpe deg med å tiltrekke nye kunder, styrke omdømmet ditt og forbedre den organiske synligheten din. Men hva skjer når du får en negativ anmeldelse fra en misfornøyd kunde?

 • De beste funksjonene i et salongsystem for skjønnhetssalonger

  Salongsystemer kan hjelpe deg med å administrere salongen din mer effektivt og øke inntektene dine. Men med så mange alternativer på markedet kan det være vanskelig å vite hva du skal se etter. I dette innlegget vil vi se på de beste funksjonene et salongsystem for skjønnhetssalonger burde ha.

 • Hvordan bruke TikTok og Instagram Reels som en del av din salongmarkedsføringsstrategi

  Hvis du er en salongeier, skjønnhetsterapeut, barber eller stylist, lurer du kanskje på hvordan du kan bruke TikTok og Instagram Reels til å tiltrekke deg nye kunder, bygge merkevaren din og vise frem arbeidet ditt til et bredere publikum.

 • 5 enkle tips for å optimalisere salongbookingen din

  Salongbooking er en av de viktigste aspektene ved å drive en vellykket salongvirksomhet. Det påvirker kundetilfredsheten, personalets produktivitet og inntektene dine. Men salongbooking kan også være utfordrende og tidkrevende, spesielt hvis du bruker utdaterte eller ineffektive metoder.

 • Hva det vil si å levere et godkjent kassasystem til salonger?

  Hvis du driver en salong som tar imot kontantbetaling, må du ha et kassasystem som er i samsvar med kassasystemloven og kassasystemforskriften. Dette er for å bekjempe svart økonomi og sikre mer rettferdig beskatning i kontantsalgsbransjen.

 • Integrasjon Fiken og EG Hano

  EG Hano booking og kassasystem har integrasjon med Fiken regnskapsprogram. Dette er en integrasjon som sender over dine kassaoppgjør kun med et tastetrykk!

 • Hvordan starte en salong eller klinikk?

  Å starte en egen frisørsalong eller klinikk er ikke en lett oppgave. Det gjelder å ha tungen rett i munn, og gå nøye igjennom hvert steg på vei til en velfungerende virksomhet.

 • Integrasjon Visma eAccounting og EG Hano

  EG Hano sitt kassasystem har nå full integrasjon med Visma eAccounting. Integrasjonen bidrar med å gjøre arbeidet av kassaoppgjøret raskt og enkelt.

 • Ta betalt med vipps i din salong eller klinikk

  EG Hano har mulighet for Vipps-integrasjon som gjør det mulig for kunden din å betale for timen via mobil.

 • Integrasjon med Tripletex og EG Hano

  EG Hano sitt kassasystem har nå full integrasjon med Tripletex. Integrasjonen bidrar med å gjøre arbeidet av kassaoppgjøret raskt og enkelt.

Trenger du support?

Kontakt EG Hano support

66776673

hano_support@eg.no

Fakturaspørsmål?

debitor@eg.dk