Ledige stillinger

Møt en EG-ansatt

EG er arbeidsplassen for deg som ønsker å være en del av Skandinavias mest suksessrike IT-team. Bak navnet står et lag med 1 900 dyktige medarbeidere. Her kan du møte noen av dem og høre deres historie om livet som EG-ansatt.

  • Rikke Jacobsen
  • Dorethe Tholstrup
Tilbake
Fremover

"Riktignok er noen arbeidsdager veldig lange, men så kan jeg jobbe mindre en annen dag da det er bruk for meg på hjemmefronten."

Rikke Jacobsen, Seniorkonsulent, Performance Management.

Rikke jobber som konsulent med vekt på forretningsutvikling og optimal utnyttelse av analyse- og budsjetteringsverktøy. Hun har en allsidig arbeidsdag med stor kundekontakt, og opplever at hun gjør en forskjell for kundenes bedrifter.

Utvikling i hverdagen og gjennom kurs
Rikke får sin faglige utvikling gjennom en travel arbeidsdag, som hele tiden byr på nye problemstillinger som skal løses i samarbeid med kundene. Kurs og konferanser i inn- og utland bidrar til at hun holder fagkunnskapen oppdatert og skaffer seg tilleggskompetanse.

God balanse mellom arbeid og fritid
I hverdagen setter Rikke særlig stor pris på den store fleksibiliteten hun har med at hun selv kan planlegge dagen nøyaktig som hun vil. På den måten oppnår hun en balanse mellom arbeid og fritid.

"Etter en travel arbeidsdag liker jeg å tenke gjennom dagens begivenheter eller bare koble av mens jeg trener." Dorethe Tholstrup, selger, Bolig- og eiendomsadministrasjon.

Hvilke utfordringer hjelper du kundene med å takle?
Løsningene jeg selger, gjør det enklere for kundene å utføre sine daglige arbeidsoppgaver med blant annet å administrere leieforhold og leietakere i et administrasjonssystem. Tidligere måtte man fylle ut en besiktigelsesrapport på gjennomslagspapir i flere eksemplarer og sende den rundt i organisasjonen til underskrift og bestilling av håndverkere. I dag kan alt foregå elektronisk i én prosess ute på besiktigelsesstedet. En langt mer effektiv prosess enn tidligere, og dagen for den enkelte eiendomsfunksjonær blir dermed mer produktiv.

Hva virker mest motiverende for deg i jobben?
For meg er den største motivasjonen at jobben gir stor grad av frihet og mulighet for innflytelse. Arbeidsdagen er utrolig variert – jeg liker at jeg ikke vet på forhånd hva dagen bringer.

Dessuten er det motiverende å være en del av et engasjert team hvor alle ønsker å yte god service til kundene.

Hvorfor er EG en god arbeidsplass?
EG er en god arbeidsplass for meg, fordi jeg får oppfylt mitt ønske om en jobb der jeg selger et produkt som jeg kan stå inne for og er stolt av. En jobb hvor jeg er i dialog med mange mennesker og en arbeidsplass hvor vi hjelper hverandre og har det gøy sammen.

Hva er det viktigste for deg når det gjelder å utvikle deg i jobben?
Det viktigste for meg er at jeg kan ta ansvar og har innflytelse på resultatene. På sikt kunne jeg nok bli motivert av å få større ansvar for salget.

Dorethe Tholstrup

Senior Sales Executive

Tlf: +45 7260 1383

dorethe.tholstrup@eg.dk