Konsernledelse
 • CEO

  Mikkel Bardram

  Mikkel Bardram er ansatt som CEO i EG fra 1. november 2016. Mikkel kommer fra stillingen som CEO for Satair Group SAS. Tidligere har Mikkel hatt andre lederposter i Satair A/S, hvor han blant annet har vært ansvarlig for fusjonen med Airbus Material & Logistics Management. I flere år var han Group VP, Supply Chain. Før Satair har Mikkel blant annet vært hos McKinsey & Company (Business Technology Office) og hos Novozymes som Systems Analyst. Mikkels karriere startet hos MAS UK Ltd. London (IBM Global Services).

   

  • 2000-2002 Master i International Marketing Management (cand.merc.), CBS, herunder et semester på Texas MBA (Austin) innen finance og entrepreneurship. 
  • 1996-2000 HD, Utenrikshandel, CBS. 
  • 1997-1998 Professional Certificate in Management, Open University, UK. 
  • 1992-1995 International Business Baccalaureate (IBB - HH), Copenhagen Business College (Niels Brock).
 • COO

  Erik Kaae

  Erik Kaae, født 1964, tiltrådte stillingen som COO (Chief Operating Officer) i EG i 2014. Erik har over 20 års erfaring med ledelse innen IT-konsulentbransjen. Erik kommer senest fra Microsoft Danmark, hvor han var ansatt i ti år. Først fire år som COO og nå sist som salgsdirektør for Danmark/Island (SMSP) og ansvarlig for partnere og Dynamics-virksomheten. Erik har tidligere jobbet i Compaq, HP og NCR/AT&T, deriblant noen år ved SAPs hovedkontor i Tyskland, og i begynnelsen av sin karriere var han gjennom fire år AT&Ts globale representant i diverse standardiseringsorganer. Erik Kaae har en master fra DTU og en HD fra CBS.

  Styreverv

  • ITB's styre, Danmark
  • Styreleder i Young Enterprise, Region Hovedstaden, Danmark
 • CFO

  Allan Buhl Møller

  Allan Buhl Møller

  CFO

  Allan Buhl Møller

  Tlf: +45 7260 1202

  allan.moller@eg.dk

  Allan Buhl Møller, født 1958, ble ansatt som CFO i 2009. Allan kom til EG fra International Health Insurance Danmark a/s, hvor han var CFO samt Deputy Finance Director og Assistant General Manager for BUPA International. Allan har tidligere vært økonomidirektør i Zurich Insurance og økonomisjef i Forenede Assurandører Allan Buhl Møller er utdannet cand.merc. fra handelshøyskolen i København i 1988.
 • Executive Vice President, EG Industry Solutions

  Bjarne Aarup

  Bjarne Aarup

  Executive Vice President, EG Industry Solutions

  Bjarne Aarup

  Tlf: +45 7260 1205

  bjarne.aarup@eg.dk

  Bjarne Aarup, født 1961, har siden 2015 vært direktør for EG Industry Solutions. Bjarne kom til EG i februar 1997 og har vært direktør for en lang rekke av EGs bransjeløsninger og senest direktør for det danske selskapet. Tidligere har Bjarne vært ansatt i IBM, blant annet som salgs- og konsulentsjef, og før det som konsulent i Mercuri Urval. Bjarne Aarup har en HA fra universitetet i Aalborg og en HD-A fra handelshøyskolen i Århus. I tillegg har han en MBA fra Henley UK i 1994.

  Styreverv

  • Styreleder i Danski A/S
  • Styremedlem i CostPartner A/S
 • Executive Vice President, EG Citizen Solutions

  Johnny Iversen

  Johnny Iversen

  Executive Vice President, EG Citizen Solutions

  Johnny Iversen

  Tlf: +45 7260 1175

  johnny.iversen@eg.dk

  Som divisjonsdirektør for EG Citizen Solutions er det målet til Johnny å gjøre EG til det offentlige Danmarks verdifulle samarbeidspartner. Johnny er født i Aalborg i 1974 og respektert som en resultatorientert og handlekraftig leder med internasjonal og dyp erfaring fra IT bransjen. Den praktiske IT erfaring er supplert med en MBA, en HD i organisasjon samt en Datanomutdanning i strategi. Johnny startet sin karriere i EG i 2012 som visepresident for Customer Support, avanserte til visepresident i 2013 for Utility Enterprise Solutions innen han i 2016 ble direktør for EG Silkeborg Data AS. Tidligere har han blant annet vært ansvarlig for oppbygging av en felles nordisk support og BPO-organisasjon til forsyningskunder basert på Dynamics AX som visepresident i Global Support og Head of Global Customer Support i IBS konsernet.

  Styreverv:

  • Styreleder i Silkeborg Data A/S
  • Styreleder i AX IV SD Holding ApS
  • Styreleder i AX IV SD Holding II ApS
 • Executive Vice President, EG Business Application Services

  Henrik R. Møller

  Henrik R. Moeller

  Executive Vice President, EG Business Application Services

  Henrik R. Møller

  Tlf: +45 7260 1209

  henrik.r.moeller@eg.dk

  Henrik R. Møller, født 1969, ble ansatt som divisjonsdirektør i 2011 og har siden 2015 vært direktør for EG Business Application Services. Henrik har over 25 års erfaring fra IT-bransjen, senest som administrerende direktør i Applicon. Tidligere var Henrik ansatt som COO i Capgemini Danmark. Henrik har jobbet med både salg og systemutvikling på tvers av en rekke industrisektorer og produktsegmenter, deriblant salg av ERP-løsninger til detaljistkjeder. Henrik R. Møller er utdannet Exam. Art, Psychology og cand.scient fra universitetet i København og har dessuten en HD fra CBS. I tillegg har Henrik en Executive MBA fra Scandinavian International Management Institute (SIMI) fra 2004.

  Styreverv

  • IT Minds ApS
 • Executive Vice President, EG Business Ready Solutions

  Jesper Andersen

  Jesper Andersen

  Executive Vice President, EG Business Ready Solutions

  Jesper Andersen

  Tlf: +45 7260 1207

  jesper.andersen@eg.dk

  Jesper Andersen, født 1972, tiltrådte som divisjonsdirektør i 2014 og har siden 2015 vært direktør for EG Business Ready Solutions. I tillegg er Jesper ansvarlig for EGs M&A-virksomhet (mergers & acquisitions). Jesper kom til EG i mai 2002 og har siden 2003 vært ansatt som leder av Siebel-avdelingen, direksjonsassistent, kommunikasjons- og marketingdirektør og direktør for Enterprise Solutions. Tidligere har Jesper vært ansatt som konsulent i Deloitte Consulting. Jesper Andersen er utdannet cand.merc. i markedsføringsøkonomi og salg med fordypning i bedrifters relasjonsdannelse fra handelshøyskolen i Århus i 2000.
Ledelse i de ulike landene
 • Managing Director, EG Norge AS

  Morten Sælemyr

  Morten Sælemyr

  Managing Director, EG Norge AS

  Morten Sælemyr

  Tlf: +47 922 29 998

  morten.selemyr@eg.no

  Morten Sælemyr, født 1962, ble ansatt som administrerende direktør i 2013. Morten har mere end 25 års erfaring fra IT-bransjen og har en bakgrunn med internasjonal ledererfaring fra Storbritannia. Morten var senest ansatt som administrerende direktør i Columbus Norge A/S. Tidligere var han ansatt som Regionssjef i Customax ASA. Morten Sælemyr er utdannet i IT/kommunikasjon fra Norges Informasjonsteknologiske Høgskole (NITH) i 1989.
 • Managing Director, EG Sverige AB

  Stefan Fleron

  Stefan Fleron

  Managing Director, EG Sverige AB

  Stefan Fleron

  Tlf: +46 4020 7888

  stefan.fleron@eg.se

  Stefan Fleron, født 1960, har siden 2014 været direktør for EG Sverige. Stefan har 30 års erfaring i it-branchen – i perioden fra 2009 til 2014 som direktør i Tacticus AB, der er specialiseret i ERP og Business Analytics og blev købt af EG i foråret 2014. Stefan er uddannet civilingeniør fra Lunds Tekniske Højskole (LTH) i 1987.
 • Managing Director, EG Greenland ApS

  Rune Fridorff-Hansen

  Rune Fridorff-Hansen

  Managing Director, EG Greenland ApS

  Rune Fridorff-Hansen

  Tlf: +299 539 224

  rufri@eg.gl

  Rune Fridorff-Hansen, født 1976, blev ansat som direktør for EG Greenland i 2017. Rune har mere end 15 års erfaring fra IT-branchen, herunder flere lederstillinger i det grønlandske erhvervsliv, og har boet i Grønland i mere end 25 år. Rune var før ansættelsen i EG, forretningsudviklingschef hos TelePost. Rune er uddannet i IT fra Århus Købmandsskole i 1999.
Funksjonsledelse
 • Director, Processes & Projects

  Bo Flemming Bay

  Bo Bay

  Director, Processes & Projects

  Bo Flemming Bay

  Tlf: +45 7260 1210

  bo.bay@eg.dk

  Bo Flemming Bay, født 1964, tiltrådte som direktør for Business Excellence i 2011. Bo kom til EG i 2006 og har siden da arbeidet med forretningsutvikling både internt og hos våre kunder. Han har dessuten vært ansvarlig for EGs interne lean-prosjekt. Bo har mere enn 25 års erfaring fra IT-bransjen, blant annet som Executive Vice President i Columbus IT Partner. Der var han en del av toppledelsen, med ansvar for oppbygning og utvikling av selskapets utenlandske datterselskaper. Bo Flemming Bay er utdannet programmerer.
 • Vice President, Global Delivery

  Claus Trillingsgaard

  EG colleague

  Vice President, Global Delivery

  Claus Trillingsgaard

  Tlf: +45 7220 7819

  ctril@eg.dk

  Claus Trillingsgaard, født 1976, tiltrådte i 2016 som direktør for Global Delivery med ansvaret for at konsolidere og udvide EG's globale leveranceplatform, så kunderne kan realisere fordelene ved at have tilgang til både core-, near- og off-shore teams. Claus har 20 års erfaring fra IT-branchen og har i de sidste 15 år arbejdet med ledelse af global softwareudvikling og geografisk distribuerede leveranceteams for firmaer som Rambøll, KMD og Tryg. Claus har i flere år været udstationeret i Indien og Ukraine hvor han har haft ansvaret for at etablere leverancekapacitet inden for forankring, eksekvering og levering af IT-projekter og -programmer for danske og nordeuropæiske kunder. Claus har desuden været specialkonsulent inden for global softwareudvikling for UN og WTO organisationen International Trade Center.
 • Director, EG IT

  Klavs Mensberg

  Klavs Mensberg

  Director, EG IT

  Klavs Mensberg

  Tlf: +45 7260 1222

  klavs.mensberg@eg.dk

  Klavs Mensberg, født 1969, ble ansatt som IT Director i 2007. Klavs har bakgrunn som IT-direktør i LEGO, og har tidligere vært konsulentsjef og avdelingsleder i WM-data (i dag Logica). Klavs Mensberger utdannet innen Computer Science fra universitetet i Århus i 1995 og ledelse fra Århus Købmandsskole i 2004.
 • Director, Corporate Procurement

  Mads Christensen

  Mads Christensen

  Director, Corporate Procurement

  Mads Christensen

  Tlf: +45 7260 2563

  mads.christensen@eg.dk

 • Director, Marketing & Communications

  Mikkel Kruse

  Mikkel Kruse

  Director, Marketing & Communications

  Mikkel Kruse

  Tlf: +45 7260 1916

  mikkel.kruse@eg.dk

  Mikkel Kruse, født 1975, tiltrådte som direktør for marketing og kommunikasjon i 2015. Mikkel har mer enn 20 års erfaring fra it-bransjen, senest som markedsjef for Microsoft i Danmark, Island og Færøyene. Mikkel har jobbet med både salg og marketing på tvers av en rekke industrier og produkter, herunder cloud, produktivitet og ERP-løsninger.
 • Director, HR

  Tina Bodin

  Tina Bodin

  Director, HR

  Tina Bodin

  Tlf: +45 7260 1203

  tina.bodin@eg.dk

  Tina Bodin, født 1972, tiltrådte som HR-direktør i 2005. Tina kom til EG i 2000, hvor hun begynte som HR Development Manager. Før Tina kom til EG, jobbet hun blant annet med implementering av SAP R/3 Human Resource, Knowledge Management, rekruttering, prosjektledelse og generell personal- og organisasjonsutvikling. Tina Bodiner utdannet cand.merc. Human Resource Management fra Copenhagen Business School i 1997.

  Styreverv

  • Styremedlem i IT Minds ApS
Styre
 • Styreleder

  Klaus Holse

  Klaus Holse

  Styreleder

  Klaus Holse

  Styreleder siden: 2013. Som administrerende direktør for SimCorp og med bakgrunn som blant annet Corporate Vice President i Microsoft med ansvar for Vest-Europa, er Klaus et kjent ansikt i IT-bransjen

  Styreverv

  • Styreleder i EG Holding A/S
  • Styreleder i AX IV EG Holding III ApS
  • Styreleder i Delegate A/S
  • Styreleder i Lessor A/S
  • Styremedlem i The Scandinavian A/S
 • Nestleder

  Christian Bamberger Bro

  Christian Bamberger Bro

  Nestleder

  Christian Bamberger Bro

  Styremedlem siden: 2014. Stilling: Partner i investeringsselskapet Axcel. Utdanning: Cand.oecon. fra universitetet i Aarhus

  Styreverv

  • Nestleder for bestyrelsen i EG Holding A/S
  • Nestleder for bestyrelsen i AX IV EG Holding III ApS
  • Nestleder for bestyrelsen i Conscia
  • Nestleder for bestyrelsen i Lessor
 • Styremedlem

  Christian Schmidt-Jakobsen

  Christian Schmidt-Jacobsen

  Styremedlem

  Christian Schmidt-Jakobsen

  Styreverv

  • Styreleder i AX IV SAIC Holding I ApS
  • Styreleder i AX IV SAIC Holding II A/S
  • Styreleder i AX IV SAIC Holding III ApS
  • Styremedlem i EG A/S
  • Styremedlem i ATTEC DANMARK A/S
  • Styremedlem i CAROMETEC A/S
  • Styremedlem i AX IV SAIC Holding ApS
 • Styremedlem

  Martin Lippert

  Martin Lippert

  Styremedlem

  Martin Lippert

  Styremedlem siden: 2013. Stilling: CEO i Broadnet, en av Norges ledende leverandører innen datakommunikasjon. Martin Lippert er utdannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet, har en doktorgrad fra samme sted og har gjennomført studier ved INSEAD. Martin Lippert har tidligere vært administrerende direktør i TDC Operations og medlem av konsernledelsen i TDC A/S. Før dette ledet han TDC Bedrift og var CEO i telebedriften Mach.

  Styreverv

  • Styremedlem i EG Holding A/S og AX IV EG Holding III ApS
  • Styremedlem i Halberg Holding A/S
 • Styremedlem

  Jørgen Bardenfleth

  Jørgen Bardenfleth

  Styremedlem

  Jørgen Bardenfleth

  Styremedlem siden: 2014. Jørgen Bardenfleth er en kjent og respektert størrelse i så vel den danske som den europeiske IT-verdenen. Jørgen er forhenværende Microsoft-leder og formann for regjeringens vekstteam for IKT og digital utvikling.

  Styreverv

  • Styreleder i DHI Group A/S
  • Styreleder i Symbion A/S
  • Styreleder i Adactit Aps
  • Styremedlem i EG Holding A/S og AX IV EG Holding III ApS
  • Styremedlem i COWI Holding A/S
  • Styremedlem i Athena IT Group A/S
  • Styremedlem i Minerva A/S
  • Styremedlem i Vallø Stift
  • Styremedlem i Symbion Fonden
  • Styremedlem i Accelerace Fonden
 • Styremedlem

  Charlotte K. Bennetsen

  Charlotte Kronborg Bennetsen

  Styremedlem

  Charlotte K. Bennetsen

  Styremedlem siden: 2009. Stilling: Økonomisjef, EG A/S. Ansatt i EG siden: 2003. Utdanning: HA, handelshøyskolen i Herning og HD-R, handelshøyskolen i Herning

  Styreverv

  • Styremedlem i EG Holding A/S
  • Styremedlem i BUSCAR A/S
 • Styremedlem

  Kurt Hatlevik

  Kurt Hatlevik

  Styremedlem

  Kurt Hatlevik

  Styremedlem siden: 2016. Stilling: Enterprise Architect, EG Norge AS. Ansatt i EG siden: 2014. Utdanning: Cand. Scient innen IT og logistikk fra Univeristet i Bergen. Kurt er verdens første sertifiserte Dynamics AX konsulent, er blitt tildelt Microsoft Most Valuable Person 5 år på rad. Videre er han er en aktiv bidragsyter via blogging til Dynamics økosystemet.

Om EG

 • EG i tall
 • CSR
 • Vår historie
 • Investor
Tilbake
Fremover

EG i tall

EG er en av Skandinavias ledende IT-servicevirksomheter og har det mest komplette utvalget av digitaliseringsløsninger og service til private virksomheter, stat, fylke og kommune. EG ble grunnlagt i Herning i 1977, og betjener i dag ca. 12.500 kunder med ca. 2000 ansatte, fordelt på 27 lokasjoner i Norge, Danmark og Sverige.

EG økte omsetningen i 2016 med 11% til over 2 milliarder. Veksten i EBITDA var på 24%. Kontantstrømmen fra driften økte med 3%.

Hent årsrapporten her (zip)

Vi tar ansvar

EG A/S har underskrevet FNs Global Compact og støtter de ti prinsippene om menneskerettigheter, arbeidsvilkår, miljø og antikorrupsjon.

I EG er vi bevisst på hvilket ansvar vi har overfor våre interessenter, deriblant medarbeidere, kunder, leverandører og øvrige forretningspartnere. Som en erkjennelse av dette sosiale ansvaret har vi tilsluttet oss FNs Global Compact og følger de ti prinsippene om menneskerettigheter, arbeidsvilkår, miljø og antikorrupsjon. Vi forventer også at våre viktigste forretningspartnere følger lignende prinsipper.

Hvert år avlegger vi en rapport om utviklingen i selskapet:

CSR

Vi har skapt verdi for kundene våre helt siden selskapet ble grunnlagt i 1977. Nedenfor kan du se de største milepælene i vår historie

 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 1977-2011

Investoropplysninger

Fakta – obligationslån noteret på NASDAQ OMX First North Bond Market
DKK 1.100.250.000
AX IV EG Holding III ApS FRN 2020
ISIN DK0030329495
Første handelsdag var 30. december 2013.

Les virksomhetsbeskrivelsene for ytterligere opplysninger, eller kontakt Allan Buhl Møller, CFO.

Virksomhetsbeskrivelse – del 1 (pdf)
Virksomhetsbeskrivelse – del 2 (pdf) 

Allan Buhl Møller

CFO

Tlf: +45 7260 1202

allan.moller@eg.dk

Adresser

Du er alltid velkommen til å kontakte oss. Finn telefonnumre og adresser til våre kontorer.

 • Norge
 • Danmark
 • Sverige
Tilbake
Fremover