EG Retail skaper gode handleopplevelser

EG Retails markedsledende IT løsninger bidrar til den digitale transformasjonen innenfor detaljhandelen og øker kjedens konkurransekraft.

Våre løsninger er utviklet for å bidra til sømløse kundeopplevelser, økt salg, forbedret lønnsomhet og økt lojalitet hos kjeden sine kunder.

Les mer om våre fremtidsrettede løsninger

En Unified Commerce løsning for den moderne forbruker

EG Retail tilbyr en helhetlig løsningsportefølje utviklet sammen med markedets største og ledede detaljhandelskjeder i Norden innenfor bransjene faghandel, sport/mote, dagligvare- og servicehandel.

Løsningen er basert på vår Unified Commerce arkitektur som sikrer en enhetlig og sømløs handleopplevelse for forbruker på tvers av kanaler som benyttes under kjøpsprosessen.

EG-Retail Instore & Self service solutions

Instore & Self service solutions

Vis mer

Instore & Self service solutions

Vi tilbyr markedets ledende løsninger i butikk som POS (point of sale), selvbetjent POS og selvskanningsløsning designet for høy ytelse og stabilitet for de største detaljhandelskjeder i Norden.

Våre selvbetjeningsløsninger bruker samme logikk som i øvrige løsninger basert på vår Unified Commerce platform slik at kunden får samme betingelser i kombinasjon med øvrige kjøpskanaler.

Med selvbetjeningsløsninger kan du øke brukeropplevelsen for kunden, frigjøre personal til å hjelpe kundene, redusere kø i tradisjonelle kassepunkter og øke lønnsomheten i din forretning. Mange kunder forventer og fortrekker å handle i selvbetjeningsløsninger som oppleves som smidige.

Våre løsninger er enkle å bruke, har høy ytelse og stabilitet som sikrer at man kan betjene kundene best mulig basert på deres preferanser. Under utvikling av våre løsninger vektlegger vi brukerens opplevelse, slik at det er initutivt og enkelt å bruke våre løsninger både for personal og kunden i butikk.

Instore-EG-Retail.jpg

EG-Retail Campaign Management Reporting

Campaign Management & Reporting

Vis mer

Campaign Management & Reporting

EG Retail sine løsninger er utviklet og designet for å tilby kundene de beste betingelser via vår avanserte kampanjemotor tilpasset konkurransen i detaljhandelen.

Vår kampanjeløsning tilbyr en rekke kombinasjoner av mix match for å differensiere kampanjer mot konkurrende aktører og bidra til at din kampanje kan skille seg ut. Kampanjene kan settes opp sentralt eller lokalt avhengig av målgruppe og kjedestruktur. Løsningen er integreret med vår Loyalty løsning , hvor segmentering og kontrollgrupper kan benyttes for å simulere effekt av kampanje for å øke presisjon og konvertering av kampanjen.

Vi har også en egen rapporteringsløsning hvor man kan følge opp salgs- og kampanjeutvikling i realtid. Viktig styringsinformasjon innenfor kategoriutvikling, logistikk og kundeklubb kombinert med faktisk salg er tilgjengelig for kjeden, både på hovedkontor og i butikk. Data er lagret i egen kube for rask og fleksibel rapportering tilpasset kjeden sine behov.

Campaign-Management-Reporting-EG-Retail.jpg

EG Retail - Mobility and staff empowerment

Mobility and Staff empowerment

Vis mer

Mobility and Staff empowerment

Med våre løsninger for mobilitet kan du ha POS på et nettbrett eller bruke vår Instore App med logistikkfunksjoner og salg via en PDA eller mobiltelefon for å betjene dine kunder. Det vil gi kundene en smidigere handleopplevelse hvor personalet kan interagere tettere med kunden og ha tilgang på informasjon om kunden og sortiment der kunden befinner seg i butikken.

Personale og kunden vil også kunne ha tilgang på kjeden sitt sortiment i andre butikker, via eHandel eller på sentral lager for å yte best mulig service for kunden og økt konvertering i butikk og på netthandel. Varer som ikke er tilgjengelig kan bestilles for senere henting i butikk eller leveres direkte hjem til kunden.

Mobility-and-staff-empowerment-EG-Retail.jpg

EG-Retail eCommerce & click and collect

eCommerce & Click and collect

Vis mer

eCommerce & Click and collect

eHandel er en integrert del av kjøpsprosessen og en viktig integrert del av vår Unified Commerce platform. Vår eHandelsløsning bruker samme forretningslogikk som våre Instore løsninger. Det sikrer en enhetlig brukeropplevelse for kunden basert på samme handlekurv med tilhørende forretningslogikk som kampanje -og prisberegning, logistikkfunksjoner og medlemshåndtering. Det reduserer også vedlikehold av pris- og kampanjestyring hos kjeden, og sikrer at kjeden fremstår med en enhetlig profil utad ovenfor kunden.

Vår løsning har et standard API som valgt leverandør av hjemmeside (front end) kan integrere seg med. Løsningen har også støtte for klikk og hent i butikk som nærmere halvparten av kundene benytter seg av når de starte handlereisen på nett.

eCommerce-EG-Retail.jpg

EG Retail - Loyality

Loyalty

Vis mer

Loyalty

Loyalty er nøkkelen for å bygge relasjoner med dine kunder og kunne tilby mer unike handleopplevelser. Basert på data og innsikt om kunden kan man fremstå som mer relevant og kommunisere med kunden på kunden sine premsisser. Løsningen tilbyr mulighet for medlemssegmentering, distribusjon av tilpassede tilbud i relevante kanaler og hendelsesstyrte kampanjer for å øke salget. Loyalty er integrert med øvrige løsninger for EG Retail for å sikre den sømløse kundeopplevelsen.

Løsningen tilbyr også mulighet for en "Min side" som tilpasses kjeden sin profil eller App hvor man kan kommunisere direkte med det enkelte medlem via mobilitelefonen med unike tilbud, digitale kuponger, klippekort, bonus, ha oversikt over medlemskap og digitale kvitteringer.

Loyalty-EG-Retail.jpg

EG Retail Logistics & Endless Ailes

Logistics & Endless Aisle

Vis mer

Logistics & Endless Aisle

Logistikk er en integrert del av kjøpsopplevelsen og skal bidra til tilgjengelighet av sortiment for kunden når kunden har behov samtidig som optimalisering av logistikkprosesser vil øke lønnsomheten til kjeden. Riktige varer og tjenester tilgjengelig for kunden på rett tidspunkt kombinert med hvor kunden ønsker varene eller tjenestene levert er sentrale elementer i detaljhandel.

Vi tilbyr løsninger for logistikk som en integrert del av vår Unified Commerce plattform og støtter de sentrale logistikk prosesser i butikk som bidrar til å frigjøre mer kapasitet til å betjene kundene og øke tilgjengelighet av varer og tjenester.

Vi har også utviklet en avansert løsning for Endless Aisle som sikret tilgjengelighet til hele kjeden sitt sortiment basert på definerte algoritmer. Da vil man kunne tilby hele kjeden sitt sortiment om det er kun tilgjengelig fra enkelte andre butikker i kjeden eller via netthandel.

Løsningen vil også kunne tilgjengeliggjøre sortiment fra 3. parts leverandører ovenfor kunden via kjeden. Løsningen vil øke konvertering i butikk og netthandel, redusere kapitalbinding og sikre en bedre kundeopplevelse basert på kunden sine preferanser relatert leveranser og betaling.

Logistics-&-Endless-Ailes-EG-Retail.jpg