EG Retail skaper gode handleopplevelser

EG Retails markedsledende IT løsninger bidrar til den digitale transformasjonen innenfor detaljhandelen og øker kjedens konkurransekraft.

Våre løsninger er utviklet for å bidra til sømløse kundeopplevelser, økt salg, forbedret lønnsomhet og økt lojalitet hos kjeden sine kunder.

Les mer om våre fremtidsrettede løsninger

EG Retail tilbyr markedets ledende IT løsninger til detaljhandelskjede

En Unified Commerce løsning for den moderne forbruker

EG Retail tilbyr en helhetlig løsningsportefølje utviklet sammen med markedets største og ledede detaljhandelskjeder i Norden innenfor bransjene faghandel, sport/mote, dagligvare- og servicehandel.

Løsningen er basert på vår Unified Commerce arkitektur som sikrer en enhetlig og sømløs handleopplevelse for forbruker på tvers av kanaler som benyttes under kjøpsprosessen.

EG-Retail Instore & Self service solutions

Instore & Self service solutions

Instore & Self service solutions

Vi tilbyr markedets ledende løsninger i butikk som POS (point of sale), selvbetjent POS og selvskanningsløsning designet for høy ytelse og stabilitet for de største detaljhandelskjeder i Norden.

Våre selvbetjeningsløsninger bruker samme logikk som i øvrige løsninger basert på vår Unified Commerce platform slik at kunden får samme betingelser i kombinasjon med øvrige kjøpskanaler.

Med selvbetjeningsløsninger kan du øke brukeropplevelsen for kunden, frigjøre personal til å hjelpe kundene, redusere kø i tradisjonelle kassepunkter og øke lønnsomheten i din forretning. Mange kunder forventer og fortrekker å handle i selvbetjeningsløsninger som oppleves som smidige.

Våre løsninger er enkle å bruke, har høy ytelse og stabilitet som sikrer at man kan betjene kundene best mulig basert på deres preferanser. Under utvikling av våre løsninger vektlegger vi brukerens opplevelse, slik at det er initutivt og enkelt å bruke våre løsninger både for personal og kunden i butikk.

Instore-EG-Retail.jpg

EG-Retail Campaign Management Reporting

Campaign Management & Reporting

Campaign Management & Reporting

EG Retail sine løsninger er utviklet og designet for å tilby kundene de beste betingelser via vår avanserte kampanjemotor tilpasset konkurransen i detaljhandelen.

Vår kampanjeløsning tilbyr en rekke kombinasjoner av mix match for å differensiere kampanjer mot konkurrende aktører og bidra til at din kampanje kan skille seg ut. Kampanjene kan settes opp sentralt eller lokalt avhengig av målgruppe og kjedestruktur. Løsningen er integreret med vår Loyalty løsning , hvor segmentering og kontrollgrupper kan benyttes for å simulere effekt av kampanje for å øke presisjon og konvertering av kampanjen.

Vi har også en egen rapporteringsløsning hvor man kan følge opp salgs- og kampanjeutvikling i realtid. Viktig styringsinformasjon innenfor kategoriutvikling, logistikk og kundeklubb kombinert med faktisk salg er tilgjengelig for kjeden, både på hovedkontor og i butikk. Data er lagret i egen kube for rask og fleksibel rapportering tilpasset kjeden sine behov.

Campaign-Management-Reporting-EG-Retail.jpg

EG Retail - Mobility and staff empowerment

Mobility and Staff empowerment

Mobility and Staff empowerment

Med våre løsninger for mobilitet kan du ha POS på et nettbrett eller bruke vår Instore App med logistikkfunksjoner og salg via en PDA eller mobiltelefon for å betjene dine kunder. Det vil gi kundene en smidigere handleopplevelse hvor personalet kan interagere tettere med kunden og ha tilgang på informasjon om kunden og sortiment der kunden befinner seg i butikken.

Personale og kunden vil også kunne ha tilgang på kjeden sitt sortiment i andre butikker, via eHandel eller på sentral lager for å yte best mulig service for kunden og økt konvertering i butikk og på netthandel. Varer som ikke er tilgjengelig kan bestilles for senere henting i butikk eller leveres direkte hjem til kunden.

Mobility-and-staff-empowerment-EG-Retail.jpg

EG-Retail eCommerce & click and collect

eCommerce & Click and collect

eCommerce & Click and collect

eHandel er en integrert del av kjøpsprosessen og en viktig integrert del av vår Unified Commerce platform. Vår eHandelsløsning bruker samme forretningslogikk som våre Instore løsninger. Det sikrer en enhetlig brukeropplevelse for kunden basert på samme handlekurv med tilhørende forretningslogikk som kampanje -og prisberegning, logistikkfunksjoner og medlemshåndtering. Det reduserer også vedlikehold av pris- og kampanjestyring hos kjeden, og sikrer at kjeden fremstår med en enhetlig profil utad ovenfor kunden.

Vår løsning har et standard API som valgt leverandør av hjemmeside (front end) kan integrere seg med. Løsningen har også støtte for klikk og hent i butikk som nærmere halvparten av kundene benytter seg av når de starte handlereisen på nett.

eCommerce-EG-Retail.jpg

EG Retail - Loyality

Loyalty

Loyalty

Loyalty er nøkkelen for å bygge relasjoner med dine kunder og kunne tilby mer unike handleopplevelser. Basert på data og innsikt om kunden kan man fremstå som mer relevant og kommunisere med kunden på kunden sine premsisser. Løsningen tilbyr mulighet for medlemssegmentering, distribusjon av tilpassede tilbud i relevante kanaler og hendelsesstyrte kampanjer for å øke salget. Loyalty er integrert med øvrige løsninger for EG Retail for å sikre den sømløse kundeopplevelsen.

Løsningen tilbyr også mulighet for en "Min side" som tilpasses kjeden sin profil eller App hvor man kan kommunisere direkte med det enkelte medlem via mobilitelefonen med unike tilbud, digitale kuponger, klippekort, bonus, ha oversikt over medlemskap og digitale kvitteringer.

EG Retail Logistics & Endless Ailes

Logistics & Endless Aisle

Logistics & Endless Aisle

Logistikk er en integrert del av kjøpsopplevelsen og skal bidra til tilgjengelighet av sortiment for kunden når kunden har behov samtidig som optimalisering av logistikkprosesser vil øke lønnsomheten til kjeden. Riktige varer og tjenester tilgjengelig for kunden på rett tidspunkt kombinert med hvor kunden ønsker varene eller tjenestene levert er sentrale elementer i detaljhandel.

Vi tilbyr løsninger for logistikk som en integrert del av vår Unified Commerce plattform og støtter de sentrale logistikk prosesser i butikk som bidrar til å frigjøre mer kapasitet til å betjene kundene og øke tilgjengelighet av varer og tjenester.

Vi har også utviklet en avansert løsning for Endless Aisle som sikret tilgjengelighet til hele kjeden sitt sortiment basert på definerte algoritmer. Da vil man kunne tilby hele kjeden sitt sortiment om det er kun tilgjengelig fra enkelte andre butikker i kjeden eller via netthandel.

Løsningen vil også kunne tilgjengeliggjøre sortiment fra 3. parts leverandører ovenfor kunden via kjeden. Løsningen vil øke konvertering i butikk og netthandel, redusere kapitalbinding og sikre en bedre kundeopplevelse basert på kunden sine preferanser relatert leveranser og betaling.

Logistics-&-Endless-Ailes-EG-Retail.jpg

EG Retail - Mobile POS

Mobile POS

Mobile POS

Mobile POS skal bidra til økt salg, bedre handleopplevelse for kundene og gjøre det enklere for butikkansatte å yte god kundeservice. Løsningen har et intuitivt grensesnitt for effektiv kundebetjening og som er enkelt å lære seg. Mobile POS er integrert med vår nye skybaserte betalingsløsning Payment Platform som støtter mobile betalinger fra Vipps og Swish.

Mobile POS forsterker omni-kanal handleopplevelse med bl.a. lageroppslag og medlemshåndtering i direkte interaksjon med kunden. Løsningen er enkel å sette opp og egner seg for de som ønsker å yte god service der kundene befinner seg. Det som ekstra kassepunkter ved behov eller ved eksterne arrangementer.

Ta kontakt med oss for en demo.

Mobile-POS.jpg

Digital Giftcard

Digital Giftcard

Digital Giftcard

Digitale Gavekort reduserer kostnader og bidrar til økt kundetilfredshet

Vi tilbyr en løsning for Digitale Gavekort basert på vår Unified Commerce Platform hvor kundene kan kjøpe og innløse gavekort sømløst både i butikk og på nett. Gavekort på mobilen vil alltid være tilgjengelig, hvor man enkelt kan finne saldo, kjøpe eller innløse gavekortet.

Fra mobilen kan man enkelt gi bort et gavekort med en hilsen som bidrar til økt rekruttering av medlemmer til kundeklubb og nedlasting av App. Returprosessen forenkles ved at det blir utstedt nytt gavekort dersom returnert vare er betalt med gavekort.

Digital Giftcard.jpg

Nyheter

 • Konkurransen i Retailbransjen er tøff – skybaserte løsninger kan være svaret

  Kundereisen går via skyen, dette er sentralt i EG Retails produktstrategi som tilrettelegger for en optimal handleopplevelse.

 • «Jeg har aldri tenkt på at kjønn har noe å si»

  «Jeg har aldri tenkt på at kjønn har noe å si» I denne serien møter du noen av kvinnene som jobber i EG. Her er Ida Storhagen fra EG i Norge.

 • Hvor ble det av den lojale kunden?

  Alle drømmer om den lojale kunden, men mange tror den lojale kunden er død. Sannheten er at kunden ikke eksisterer i det hele tatt. Det er bare fornøyde kunder.

 • Medlems-app skaper sterke kunderelasjoner

  Butikkjedene Kitch'n & Tilbords, som eies av Homeco AS, har på få år gjennomgått en digital transformasjon som har skapt lojale kunder.

 • Nå er det slutt på å bruke ordet utsolgt

  Du må aldri gjøre det. Skuffe kunden ved å fortelle varen er utsolgt, du risikerer å aldri se kunden igjen. Derfor bør du se butikkene dine under et stort lager.

 • E-handelseksperten: Se utover landets grenser og finn nye kunder

  Veksten i e-handel har vært sterk de siste årene, og på godt og vondt har pandemien ført til at nye forbrukergrupper har begynt å handle på nett.

 • Faglig påfyll under EG Retails kundekonferanse 2022

  Årets kundekonferanse for EG Retail gikk av stabelen torsdag 27. oktober i Oslo, hvor retailere fra en rekke av Norges sterkeste merkevarer var til stede for å utveksle erfaringer og få ny inspirasjon.

 • Vinmonopolet utvider forsøk med selvbetjeningskasser

  Vinmonopolet installerer nå digitale selvbetjeningsløsninger fra EG Retail i en lang rekke butikker. Etter et vellykket pilotprosjekt i Vinmonopolets konseptbutikk på Bekkestua er butikkjeden klar til å gå videre for å styrke kundeopplevelsen i de største byene i Norge.

 • EG kjøper Front Systems AS og forsterker satsingen på digitalisering av varehandelen

  EG kjøper Front Systems og styrker med dette sin posisjon som den foretrukne samarbeidspartner av digitale løsninger til varehandelen i Norden.

 • Blippit integrert med EG Retails betalingsløsning slippes på markedet

  EG Retail har integrert Blippit i sin betalingsløsning Payment-plattform og har nå besluttet å slippe den på markedet i den kommende produktlanseringen 31. januar 2020.

Vi er her for deg – hele veien

Kontakt oss

Vil du høre mer om våre produkter og tjenester? Kontakt vårt team av bransjeeksperter, fortell hvilke behov din bedrift har og hvordan vi kan hjelpe deg.

VD / Managing Director

Christina Bergqvist

Email:  kontakt@eg.no

Senior Vice President

Britta Bech

Email:  bbech@eg.dk