EG Landax

Et komplett system for kvalitetsledelse og internkontroll

EG Landax er et nettbasert styringssystem for administrasjon, ledelse og kontroll. Du får alle verktøy du trenger for å utøve kvalitetsledelse samlet i én programvare.

Prøv gratis demo

EG Landax intro

EG Landax APP for iOS & Android

Tilgjengelig 24/7 - Kvalitetsstyring når som helst, hvor som helst!

Mer om APP

Send prisforespørsel

Kontakt oss for et pristilbud

+47 62 53 36 80 - landax@eg.no

EG Landax - Et innholdsrikt og skalerbart system

Prøv en gratis demo

PRØV DEMO - BOOK MØTE

Du kan også kontakte oss direkte på telefon eller e-post:
+47 62 53 36 80 - landax@eg.no

Vi har over 615 kunder og 90.000 brukere

Flere av disse er store bedrifter og konsern som velger å benytte EG Landax som sitt internkontrollsystem.

Prøv EG Landax

Gode grunner til å velge EG Landax

EG Landax - Nyheter & Artikler

 • Ny ledelsesstandard for FNs bærekraftsmål - ISO 53001

  Lær om den nye ISO 53001-standarden for ledelsessystemer for bærekraft. Standard Norge bidrar til utviklingen, som vil påvirke mange eksisterende ISO-standarder.

 • Bli med på EG Landax Brukerseminar 2024

  EG Landax ønsker å invitere deg og din bedrift til å delta på det kommende Brukerseminaret, som vil finne sted den 28.-29. mai på Park Inn by Radisson Oslo Airport.

 • Hva er forskjellen? HSE, EHS, HSSE, HSEQ

  I industri- og forretningsmiljøet er effektiv håndtering av helse, sikkerhet, kvalitet og miljø sentrale faktorer for organisasjoners suksess.

 • Alt om Total Kvalitetsledelse (Total Quality Management - TQM)

  Lær alt du trenger å vite om TQM (Total Quality Management) i denne omfattende artikkelen.

 • Hva koster ISO-sertifisering?

  ISO-sertifisering kan være en verdifull investering for organisasjoner som ønsker å oppnå høy kvalitet, effektivitet og konkurransedyktighet, men hva er kostnadene knyttet til dette?

 • Green Digital og EG Landax inngår strategisk partnerskap for Avanserte Integrasjonsløsninger

  Green Digital AS, en ledende aktør innen teknologi, rådgivning og prosjektledelse, inngår et nytt partnerskap med EG Landax.

 • Endringsledelse og kontinuerlig forbedring

  Oppdag hvordan du kan implementere endringsledelse og kontinuerlig forbedring på en effektiv måte i din organisasjon.

 • Internkontroll enkelt forklart

  Internkontroll kan defineres som de tiltakene en virksomhet selv gjennomfører internt (egenkontroll) for å sikre at aktiviteter planlegges, utføres, følges opp og forbedres i samsvar med målsettinger og krav i lovverk og regler.

 • EG Landax og ASKO Norge: Nytt samarbeid for kvalitet og kontroll

  EG Landax ser frem til å støtte ASKO i deres mål om effektiv kvalitetsstyring og internkontroll gjennom vårt fleksible system. Dette partnerskapet markerer et spennende kapittel for begge parter, og vi ser fram til å styrke ASKO med skreddersydde løsninger.

 • Et vellykket seminar!

  Vi ønsker å takke våre fantastiske deltakere, kunder og samarbeidspartnere, for å ha gjort brukerseminaret den 13.-14. november til en suksess! Gjennom to inspirerende dager delte vi verdifull innsikt om EG Landax og kvalitetsledelse, samtidig som vi rettet fokus mot økte krav i den digitale tidsalderen.

 • Er et digitalt kvalitetsstyringssystem viktig og riktig for din virksomhet?

  Et digitalt styringssystem for kvalitet kan være den løsningen du trenger for å ta virksomheten din til neste nivå. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvorfor et nettbasert kvalitetsstyringssystem er så viktig for alle virksomheter, samt fordelene, implementeringen og utfordringene knyttet til det.

 • Landax Brukerseminar 2023: Bli inspirert og styrk din kompetanse

  Vi har gleden av å invitere alle våre kunder og samarbeidspartnere til vårt etterlengtede Landax Brukerseminar på Gardermoen den 13.-14. november.

 • Styringssystem, kvalitetssystem og ledelsessystem – hva er forskjellen?

  Et styringssystem er et verktøy for å skape orden i en virksomhet. Med et system der ansatte arbeider i samsvar med de målene og metodene ledelsen har satt, blir det mye lettere at alle styrer bedriften mot samme retning.

 • Risikoanalyse i virksomheter: Fordelene med skybaserte systemer

  I en verden preget av teknologisk utvikling og økende kompleksitet, er risikoanalyse blitt en nøkkelfaktor for moderne virksomheter. Skybaserte systemer gir flere fordeler som kan hjelpe din bedrift med å navigere i det stadig skiftende forretningslandskapet.

 • 10 grunner til hvorfor du bør anskaffe et styringssystem for kvalitet og ledelse

  Alle virksomheter, uavhengig av størrelse eller bransje, kan ha nytte av et styringssystem. Systemet kan bidra til å sikre effektivitet, kvalitet og konformitet, samt øke produktivitet og lønnsomhet.

 • Hva er CRM? Vi forklarer hva som ligger bak de tre bokstavene

  Hva betyr CRM? Hva gjør et CRM-system og hvordan kan du bruke det til din fordel? Vi forklarer det enkelt!

 • Alt du behøver å vite om ISO-sertifisering

  Behøver min bedrift å bli ISO-sertifisert? Ønsker du å sikre at kundene dine blir fornøyde? Med en ISO-sertifisering gir det virksomheten et bevis på kvalitetssikringen og økt troverdighet.

 • Internkontrollforskriften – helt enkelt forklart

  Det finnes mange begreper, lover og temaer du kan støte på i arbeidslivet. Noen er ikke alltid like enkle å forstå, enten du er leder i en bedrift eller som arbeidstaker. Så hva er egentlig internkontrollforskriften? Og hvorfor er internkontrollen viktig? Vi forklarer!

 • På kurs i Landax-systemet 7.-8. november

  Over 60 fagpersoner fra 40 ulike bedrifter var samlet da Landax holdt kurs på Gardermoen 7.-8. november. Her møttes alt fra kvalitetsledere til ingeniører og økonomer, for å bli inspirert, bygge nettverk og lære mer om systemet i praksis.

 • Risikovurdering – alt du trenger å vite

  En risikovurdering er essensielt for å sikre trygghet på alle arbeidsplasser, men hva innebærer egentlig en risikovurdering?

 • EG avslutter oppkjøpet av Ørn Software Holding AS

  EG, et ledende nordisk programvareselskap, kunngjorde i dag avslutningen av oppkjøpet av det norske selskapet Ørn Software Holding AS.

 • Matsikkerhet – Hva er HACCP og IK-mat?

  HACCP og IK-mat er viktig for å sikre trygg mat i næringsmiddelindustrien. Her får du en innføring på hva HACCP er og forklaring på de 7 HACCP prinsippene.

 • Hva er informasjonskapital?

  Informasjonskapital er summen av en bedrifts seks interne suksessfaktorer, som bidrar til større kapitalutnyttelse og kan brukes som ledestjerner.

 • Derfor bør du digitalisere avtalehåndteringen

  Ved å gå over til en digital avtalehåndtering får man full oversikt til enhver tid, som gjør at du ikke mister viktige frister og kan ivareta forholdet til samarbeidspartnere.

 • Hva er ISMS?

  ISMS er et styringssystem for informasjonssikkerhet, og er en forkortelse for det engelske begrepet «Information Security Management System».

 • Risikobasert tilnærming til kvalitetsledelse

  Gjennom å drive kvalitetsledelse med risiko i bakhodet, har man hele tiden en underliggende bevissthet på farer og muligheter.

 • GDPR, HMS og internkontroll – hvorfor er det viktig?

  GDPR, HMS og internkontroll må bli tatt på alvor i bedrifter for å beskytte individer, og integriteten til både individer og organisasjoner.

 • Hvilket styringssystem skal jeg velge?

  Straks en ny-oppstartet bedrift må involvere andre interesseparter er det fornuftig å gå til anskaffelse av et styringssystem for å få full kontroll fra start.

 • Hva er kvalitetsledelse?

  Enhver bedrift har behov for kvalitetsledelse for å tilfredsstille sine kunder og møte krav til kvalitet, derfor er det viktig å ha god kontroll på prosessene for å kunne sikre kvalitet i alle ledd. Her vil vi gi en innføring på kvalitetsledelse.

 • Er du motivert til å drive kontinuerlig forbedringsarbeid?

  I et marked som står i stadig forandring, og med mye konkurranse, er det helt nødvendig for bedrifter å ha fokus på tilpasninger og forbedringer. Hva kan vi gjøre for å bedre produksjonsprosessene, produktene og tjenestene våre?

 • EG Landax blir en del av Ørn Software

  EG Landax har i dag signert avtale om å bli en del av Ørn Software, som er et av Norges ledende programvareselskap innen FDV, industrielt vedlikehold og energioptimalisering.

 • SWOT-analyse

  En SWOT-analyse handler om å vurdere og kartlegge en bedrifts forskjellige forutsetninger for å lykkes i markedet. Man ser på bedriftens styrker, svakheter, muligheter og trusler, og vurderer dette i sammenheng med behov og utvikling i samfunnet. Hvordan gjennomføres en slik analyse?

 • Ny modul for Avtalehåndtering

  EG Landax lanserer nå en ny modul for håndtering av avtaler og kontrakter som er godt integrert med resten av EG Landax-systemet,

 • Ledelsessystem i nytt perspektiv

  EG Landax – et ledelsesverktøy som etter titalls år i bransjen har utviklet seg til å bli et av de mest komplette styringssystemene på det norske markedet.

 • Dokument eller dokumentert informasjon?

  I de nye standardene for ledelse er det flere steder beskrevet at noe skal vedlikeholdes og oppbevares som dokumentert informasjon. Hva menes med det, og hvordan skal det gjøres?

 • EG Landax lanserer ny app!

  Vi har siden 2013 hatt en egen app for registreringer inn i EG Landax-systemet. Den har vært i daglig bruk hos mange av våre kunder i flere år.

 • Ny personvernlovgivning

  I mai 2018 vil EUs forordning for personvern bli norsk lov. Denne vil da erstatte dagens regelverk, og medfører nye plikter for virksomheter.

 • Er din bedrift i henhold til lover og forskrifter?

  Kundene våre trengte et verktøy som gjorde det mulig å arbeide strukturert med samsvar og holde oversikt over alle besvarelser. Dette var utgangspunktet for dagens Samsvarsmodul.

 • Alt om Total Kvalitetsledelse (Total Quality Management - TQM)

  Lær alt du trenger å vite om TQM (Total Quality Management) i denne omfattende artikkelen.

 • Kundeportalen

  For å gi best mulig oversikt over både kundesaker og utviklingssaker har vi i EG Landax derfor utviklet Kundeportalen.

 • Verktøykassa

  I forskjellige yrker har man ulike verktøy, og man er mer eller mindre avhengige av dette for å få utført jobben sin.

 • Avviksregistrering – et bidrag til forbedringsarbeidet?

  Kvalitetsstyring handler om å lede virksomheten til rett kvalitet.

 • Dokumentert informasjon

  I dagens teknologiske samfunn har håndteringen av dokumentert informasjon tatt en meget praktisk vending.

 • Sette standarden

  Hva menes så med standard? Jo, jeg forstår det slik at det er hvordan sammenhengen mellom diverse faktorer, krav og forventninger tilfredsstilles.

 • Hva vil det si at et styringssystem virker?

  At kvalitets- og styringssystemer virker, er helt essensielt, og er nødt til å tilfredsstille kunders krav til kvalitetsdokumentasjon, sikkerhet og effektivitet om de skal være konkurransedyktige.

Prøv en gratis demo

PRØV DEMO - BOOK MØTE

Du kan også kontakte oss direkte på telefon eller e-post:
+47 62 53 36 80 - landax@eg.no

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om våre produkter og tjenester? Ta kontakt med vår salgsavdeling for å diskutere din bedrifts behov og hvordan vi kan bistå deg.

Ring oss på +47 62 53 36 80 for å få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Senior Sales Executive

Lydia T. Vedvik

Tlf:  +47 473 95 120

Email:  lytov@eg.no