EG kjøper Altiplan
11. august 2020

EG kjøper Altiplan

EGs datterselskap Silkeborg Data A/S har kjøpt den danske programvarebedriften Altiplan Aps. Selskapet leverer et unikt vaktlistesystem, HosInfo, som brukes på mer enn 70 sykehusavdelinger i Danmark.

Med dette strategiske oppkjøpet styrker og utvider EG sin sterke pakke med løsninger for lønn og vaktlisteordninger til den offentlige sektor.

Altiplans kjerneløsning, HosInfo, utarbeider automatisk arbeidsplaner og sikrer, at ressursene i hver avdeling utnyttes optimalt. Løsningen passer fint inn i EG selskapet Silkeborg Datas egne markedsledende planleggings - og vaktlisteløsninger.

- Med kombinasjonen av våre kompetanse samt våre felles løsninger SD Lønn, EG Optima og HosInfo, har vi et enda sterkere tilbud til kundene våre, sier EVP Johnny Iversen, EG Public, og fortsetter:

- Altiplan leverer en sterk løsning, imponerende kundeinnsikt og passer perfekt i EG - familien. Jeg er glad for å kunne ønske Altiplans medarbeidere velkommen til EG.

- HosInfo kompletterer EG Silkeborg Datas egen brede produktportefølje innen lønns- og skiftplanlegging med en skiftplanløsning for små og mellomstore offentlige selskaper, sier administrerende direktør i EG Silkeborg Data, Allan Jepsen.

Hos Altiplan ser medeier og direktør Ole Iversen fram til det nye eierskapet:

- Hos Altiplan kjenner vi EG Silkeborg Data og produktene deres veldig godt fra våre år med samarbeid med sykehusavdelingene, og jeg er sikker på at kundene våre vil ha stor nytte av at vi nå kan levere en enda bedre og mer sammenhengende løsning.

For meg er derfor EG Silkeborg Data den perfekte kjøperen, som vil fortsette vår egen visjon om å gjøre skiftplanlegging enklere og mer effektivt for de ansatte i landets sykehusavdelinger og uavhengige institusjoner, sier direktør Ole Iversen, Altiplan.

Silkeborg Data A/S kjøpte Altiplan Aps den 10. august 2020.

Selger og kjøper har avtalt å ikke offentliggjøre ytterligere detaljer om salgsprisen og andre betingelser for transaksjonen. 

Om EG

EG er et skandinavisk programvareselskap med over 1 300 ansatte som jobber fra mer enn 20 kontorer i Skandinavia og Polen. Vi utvikler, leverer og betjener vår egen programvare for over 20 000 private og offentlige kunder. Les mer om EG. https://eg.no

 
Om Altiplan Aps

Altiplan i Vejle i Danmark leverer sin unike løsning HosInfo til mer enn 70 danske sykehusavdelinger.

For mer informasjon, kontakt: 

Angående EG Silkeborg Data: Allan Jepsen, CEO, telefon +45 7260 1786 / e-post aljep@eg.dk

Angående Altiplan: Ole Iversen, direktør, telefon +45 4019 1419 / e-mail ole@altiplan.dk