EG kjøper det danske programvareselskapet Capto A/S - Foto: Lars Krabbe
04. november 2020

EG kjøper det danske programvareselskapet Capto A/S

EG har kjøpt opp Capto A/S, et dansk selskap som spesialiserer seg på programvare til advokatfirmaer, juridiske avdelinger, medlemsorganisasjoner og kursleverandører.

Med dette oppkjøpet styrker EG sin posisjon som en ledende bransjespesifikk programvareleverandør i Skandinavia, og ikke minst som markedsleder innen det juridiske teknologisegmentet.

“EG er allerede til stede i det juridiske markedet, og oppkjøpet av Capto dobler vår tilstedeværelse. Vi ser at kundene i dette markedet trenger en standard programvareløsning for svært spesifikke prosesser", sier Mikkel Bardram, CEO i EG, og legger til:

"Oppkjøpet av Capto passer inn i EGs strategi om å være den ledende vertikale programvareleverandøren i hvert av våre markeder. Vi er overbevist om at kombinasjonen av EG og Capto vil være til fordel for kundene våre, og til syvende og sist hjelpe dem med å forbedre virksomheten.”

I fremtiden vil Capto være en del av en dedikert forretningsenhet, EG Legal, med mer enn 300 kunder.

“Ved å forene ressursene våre kan vi investere og oppgradere programvareplattformen vår for den juridiske bransjen, basert på vår felles erfaring og lange tradisjon for utvikling av bransjespesifikk programvare i nært samarbeid med kundene våre", sier Jesper Andersen, Executive Vice President i EG Private Management.

“Jeg er også glad for å kunngjøre at Captos CEO, Jan Nielsen, vil fortsette som leder for forretningsenheten EG Legal sammen med sine kolleger fra Capto, og jeg ser frem til å ønske dem velkommen som en del av EG", avslutter Andersen.

For Jan Nielsen var EG det opplagte valget:

"I mange år har Capto og EG konkurrert i samme marked. Vi har alltid respektert hverandre, og deler de samme verdiene og engasjementet for å levere den beste programvaren til kundene våre. Jeg ser frem til å forfølge våre felles ambisjoner i en sterkere organisasjon, med mulighet til å betjene og støtte våre kunder på en enda bedre måte, sier CEO Jan Nielsen i Capto.

EG kjøpte Capto 2. november 2020. Selger og kjøper har avtalt å ikke offentliggjøre ytterligere detaljer om salgsprisen og andre betingelser for transaksjonen. 


Om EG A/S

EG er et skandinavisk programvareselskap med over 1400 ansatte som jobber fra mer enn 20 kontorer i Skandinavia og Polen. Vi utvikler, leverer og vedlikeholder vår egen programvare for over 21 000 private og offentlige kunder.

Les mer om EG

Om Capto A/S

Capto holder til i København og betjener mer enn 3 500 brukere fordelt på 150 juridiske klienter og 45 organisasjoner. Capto leverer bransjeløsningene Advo+, CapLegal, Capto365, Course Management, Membership Management og Capto Ejendom.

Les mer om Capto 

Ytterligere informasjon

For mer informasjon, kontakt:

EG A/S: Jesper Andersen, EVP, telefon +45 2085 9643/jeand@eg.dk

Capto A/S: Jan Nielsen, CEO, telefon + 45 27 27 16 18/jan@capto.dk