EG kjøper Easyupdate
07. april 2021

EG kjøper EasyUpdate

EG styrker sin posisjon i skjønnhets- og velværemarkedet med oppkjøpet av programvareselskapet EasyUpdate AS.

– Det er et stort potensial for ytterligere digitalisering av kundeopplevelsen og prosessene i skjønnhets- og velværebransjen. EasyUpdate har en sterk markedsposisjon innen frisørbransjen, og deres produkter og kundebase utfyller vår eksisterende tilstedeværelse i markedet i Norge og Danmark, sier Jesper Andersen, Executive Vice President i EG Private Management.

In English: EG acquires EasyUpdate

EasyUpdate har over 3000 unike brukere. EG digitaliserer hverdagen til over 20 000 brukere i skjønnhets- og velværebransjen gjennom Hano, Hairtools og nå EasyUpdate.

– EasyUpdate har utviklet en førsteklasses plattform for markedsledende frisører. Ved å kombinere styrken i alle våre løsninger innen skjønnhets- og velværebransjen skaper vi en sterkere portefølje av produkter som kan hjelpe kundene med å forbedre virksomheten ytterligere og sikre integriteten i sine systemer og data, sier Jesper Andersen i EG A/S.

EasyUpdate leveres med både et administrasjons- og betalingssystem samt ledigtime.no, som er en nettbasert bestillingstjeneste. Plattformen er skybasert med brukervennlige tjenester, inkludert et kraftig statistikkverktøy for å forbedre ytelsen i frisørsalongen.

Jan Idar Vikse, grunnlegger og eier av EasyUpdate, har valgt EG etter nøye overveielser:

– I denne bransjen kjenner og respekterer vi hverandre som konkurrenter og kolleger, og jeg ser frem til å være en del av en spennende og ambisiøs reise med EG. Ved å kombinere det beste fra to verdener får vi en større mulighet til å investere i den best mulige løsningen for kundene våre.

EG overtok EasyUpdate 31 mars 2021. Selger og kjøper har avtalt å ikke offentliggjøre ytterligere detaljer om salgsprisen og andre betingelser for transaksjonen.

Om EG A/S

EG er et skandinavisk programvareselskap med over 1500 ansatte som jobber fra mer enn 20 kontorer i Skandinavia og Polen. Vi utvikler, leverer og vedlikeholder vår egen programvare for over 21 000 private og offentlige kunder.
 

Om EasyUpdate AS

EasyUpdate AS leverer et av Norges mest populære administrasjons- og bestillingssystemer, inkludert bestillingstjenesten ledigtime.no til frisører og skjønnhetsklinikker. Programvareselskapet ble grunnlagt av administrerende direktør Jan Idar Vikse i 2003 og har hovedkontor i Haugesund.

Les mer om EasyUpdate på https://easyupdate.no/
 

For mer informasjon, kontakt:

Angående EG A/S: EVP Jesper Andersen, EG Private, telefon +45 2085 9643 / jeand@eg.dk

Angående EasyUpdate AS: CEO Jan Idar Vikse, telefon +47 416 21 666 / jan@easyupdate.no