EG kjøper opp FrontAvenue A/S og SafetyNet-plattformen
07. april 2021

EG kjøper opp FrontAvenue A/S og SafetyNet-plattformen

EG har kjøpt opp FrontAvenue A/S og SafetyNet, et av markedets ledende verktøy for administrasjon av helse og sikkerhet på arbeidsplassen.  

SafetyNet er en spesialisert programvareplattform som legger til rette for alle prosesser og arbeidsflyter knyttet til styring av HMS -arbeidet, dvs. arbeidsmiljø, sikkerhet, miljø og kvalitet.

“Vi kjøper FrontAvenue og den spesialiserte programvaren SafetyNet fordi vi er imponert over produktet og kompetansen til de ansatte i FrontAvenue. Vi ser også et økende fokus på HMS, og vi tror at SafetyNet kan utgjøre en positiv forskjell", sier CEO Mikkel Bardram i EG A/S.

Mer enn 25 % av den danske arbeidsstyrken – ca. 750 000 ansatte – er dekket av SafetyNet, og det er et viktig verktøy for både offentlige og private bedrifter og myndighetene som er involvert.

Eierne av FrontAvenue ser frem til å styrke den videre utviklingen av SafetyNet som en del av EG-konsernet:

“Vi kjenner EG gjennom mange års samarbeid og føler at EG passer perfekt til FrontAvenue. Som en del av EG kan SafetyNet fortsatt utvikles i tett dialog med kundene, og vi kan nå ut til flere kunder i Danmark og Norden", sier CEO, Jesper Friis i FrontAvenue A/S.

FrontAvenue kommer med et stort antall kunder, både private og offentlige, i Danmark og Sverige, og er klar for å ekspandere på både nye og eksisterende markeder sammen med EG.

“Vi ser et stort potensial i SafetyNet-produktet. Dette er akkurat den typen spesialisert programvare vi hele tiden er på utkikk etter for å skape merverdi for våre over 21 000 kunder i Norden, i tillegg til nye kunder", sier EVP, Johnny Iversen i EG Public.

FrontAvenue har 40 dyktige medarbeidere i Danmark og India.

"Jeg er svært glad for å kunne ønske FrontAvenue-medarbeiderne i Danmark og India velkommen til EG-familien", sier EVP, Johnny Iversen i EG.

EG kjøpte opp FrontAvenue A/S 31. mars 2021. Selger og kjøper har avtalt å ikke offentliggjøre ytterligere detaljer om salgsprisen og andre betingelser for transaksjonen.

Om EG A/S

EG er et skandinavisk programvareselskap med over 1500 ansatte som arbeider fra mer enn 21 kontorer i Skandinavia, Polen, Ukraina og India. Vi utvikler, leverer og vedlikeholder vår egen programvare for over 21 000 private og offentlige kunder. Les mer om EG. 

Om FrontAvenue A/S

FrontAvenue A/S er et dansk programvareselskap med fokus på å utvikle, levere og støtte vår nettbaserte HMS-plattform, SafetyNet. Vi er opptatt av å gjøre administrasjon av sikkerhet på arbeidsplassen så intuitiv og kostnadseffektiv som mulig. Brukerne av SafetyNet er et bredt spekter av private selskaper, kommuner, regioner og myndigheter i Danmark og Sverige. Les mer om FrontAvenue A/S.


Mer informasjon

For mer informasjon, kontakt:

Johnny Iversen, EVP, EG Public, telefon +45 2088 7366/joika@EG.dk joika@EG.dk

Jesper Friis, CEO, FrontAvenue A/S, telefon +45 2081 4208/JesperF@frontavenue.com