EG har valgt å selge konsulenthuset IT Minds
15. mars 2021

IT Minds skifter eier

Etter syv år som eier har EG valgt å selge konsulenthuset IT Minds til Visma Custom Solutions. Salget skyldes at IT Minds i dag faller utenfor EGs fokus på egenutviklet programvare innenfor spesifikke bransjer.

- Det har vært spennende å følge og støtte IT Minds på deres reise fra å være en mindre gründerbedrift med en omsetning på DKK 17 mio. til å bli en vekstsuksess med nesten DKK 100 mio. i omsetning i 2020, sier CEO Mikkel Bardram, EG A/S.

Underveis er IT Minds kåret til Gazelle-virksomhet i 2015, 2016, 2017 og 2018, og virksomheten har opparbeidet seg en imponerende kundeliste som blant annet omfatter halvparten av Danmarks C25-selskaper, flere departementer og en rekke kommuner.

– Det er et ganske imponerende resultat, som IT Minds ledelse og engasjerte medarbeidere skal ha all ære for, sier CEO, Mikkel Bardram, i EG.

For EG har eierskapet til IT Minds vært et pluss, og salget av IT Minds må bare ses som en konsekvens av virksomhetens strategiske beslutning om å fokusere på egen programvare. IT Minds blir nå en del av Visma Custom Solutions og kan ta steget til neste nivå sammen med den nye eieren.

– Det har vært en fornøyelse å ha IT Minds med i EG-familien, og vi ønsker både virksomheten, og ikke minst medarbeiderne, fortsatt suksess fremover, sier Mikkel Bardram, og tilføyer:

– Provenyet fra salget vil bli brukt til å investere i våre bransjeløsninger og i oppkjøp av spesialiserte programvareselskaper.

Selger og kjøper er enige om å ikke videreformidle informasjon om salgsprisen og andre vilkår for transaksjonen.

Les pressemeldingen - in English