Energi
18. mars 2022

Bærum Energi live på Gasell

Det norske forsyningsselskapet Bærum Energi har gått live på el-handelssystemet Gasell, som leveres av EG-selskapet Zavann i Sverige.

Bærum Energi selger strøm til kunder både til faste og variable priser. Allerede i forbindelse med implementeringen av Gasell har Bærum Energi kunnet redusere bemanningen:

"Allerede nå har vi redusert bemanningen med 20 %, fordi vi forventer bortfall av en rekke administrative oppgaver, automatiserte salgsprosesser og mindre arbeid enn forventet med selve implementeringen av Zavann", sier administrasjonssjef Tom Gulbrandsen i Bærum Energi.

Bærum Energi i Lysaker er Zavanns første kunde i Norge.

"Vi er svært stolte over at Bærum Energi nå er live på vår løsning, og det er et godt bevis på at vår løsning kan brukes i hele Norden", sier Chief Consultant Madeleine Leiding i Zavann.

Zavann har også nettopp skrevet kontrakt med en ny kunde, Loop Svensk elhandel AB, som er en ny aktør på det svenske energimarkedet med ambisjon om å utvide virksomheten til Norge.
 

Om Gasell

Den skybaserte løsningen Gasell tilbys som SaaS med et BPO-produkt der Zavann AB tar fullt ansvar for kundenes faktureringsprosesser i strømhandelen.

Zavann har hovedkontor i Solna i Sverige, og er en integrert del av EGs Utility-virksomhet, som omfatter mer enn 200 medarbeidere i Danmark, Norge, Sverige og Finland.