Laila Aarseth
04. desember 2023

EG ønsker ny Senior Vice President Laila Aarseth velkommen

Lailas utnevnelse kommer som et naturlig punkt i integrasjonen av PatientSky SaaS Norway, Hove Medical Systems, og EG Infodoc i EG Norge. Laila tar med seg sin solide erfaring innen helsevesenet i Norge inn i sin nye rolle. Vi ser frem til å fortsette å levere morgendagens EPJ-systemer til klinikker og helsepersonell i Norge.

EG ønsker å takke Kjell Mange Solli for hans bidrag over de siste to år som daglig leder i PatientSky SaaS Norway. Hans arbeid under oppkjøpsprosessen har bidratt til en lettere overgang for kunder og kollegaer. 

En meget erfaren leder

Laila kommer rett fra stillingen som General manager i Unilabs Norge (var først COO) siden 2021, der hennes erfaring og lederskap har bidratt betydelig til virksomhetens radiologi og laboratoriemedisinske funksjoner. Hun har tidligere blant annet vært CEO for FUS As, Norges største barnehagekjede, og CEO i Stamina Helse (nå Avonova). Der jobbet hun i mange år og var med på å bygge og utvikle selskapet. Laila er utdannet innen organisasjon, ledelse og jus.

Laila Aarseth, vår nye Senior Vice President Healthcare:

«Jeg ser frem til å ta fatt på det spennende og viktige samfunnsoppdraget vi har som en sentral aktør inn i Norsk helsevesens økosystem. Jeg vil jobbe for å bidra til å betydelig styrke vår posisjon i markedet, samt bli en av premissleverandørene for fremtidens digitale tjenester. Vi må i enda større grad kunne tilby en effektiv hverdag for våre kunder – slik kan vi generere verdiskapning for samfunnsøkonomien, eiere og ansatte. Videre ønsker jeg legge til rette for en morsom og spennende arbeidshverdag for alle oss som jobber her. Gjennom hardt og smart arbeid håper jeg vi kan ta selskapet til nytt nivå. Jeg gleder meg veldig til reisen videre sammen med dyktige kolleger i EG Healthcare.»

Johnny Iversen, Executive Vice President, Healthcare & Citizen Welfare: 

«Helsevirksomheten vår i Norge er en strategisk viktig vertikal for EG. Det er behov for ytterligere digitalisering innen helseområdet, og vi vil fortsette vår helsevirksomhets vekst både organisk og gjennom ytterligere oppkjøp. Jeg ser frem til å jobbe sammen med Laila og dra nytte av hennes erfaring til å videreutvikle vår positive trend innen helse.»

Neste år blir spennende

Over de kommende ukene skal Laila sette seg inn vår virksomhet, og etter flere måneder med forberedelser forventer vi å kjøre i full fart inn i 2024. Brukerne våre kan glede seg. 

Om EG

Vi lager morgendagens vertikale programvare, som gir kundene og samfunnet en bærekraftig effekt. EG sysselsetter mer enn 2 000 personer, primært i Norden, og i 2022 var konsernets omsetning DKK 2,1 milliarder.

For ytterligere informasjon

Talsperson
Mikkel Bardram, administrerende direktør, EG

Pressekontakt
Communication Manager Per Roholt, +45 2060 9736