EG Pasientsky logo
13. desember 2023

Laila Aarseth: Veien fremover med PatientSky Clinic

Kjære kunde,

Som annonsert forrige uke har jeg tatt over som leder for EG Healthcare Norge som inkluderer blant annet journalsystemet Patientsky Clinic. Jeg og teamet, sammen med våre nye eiere, er veldig motivert for å sikre enda bedre systemer for fremtiden, og skal jobbe hardt for å løfte oss. Vi er like rundt hjørnet med å forenkle egne merkenavn, og vil sende ut informasjon om dette når vi er helt klar.

Når det gjelder Patientsky Clinic er jeg dessverre veldig klar over at flere opplever systemet noe ustabilt. Dette beklager jeg på det sterkeste!

Jeg forstår at det er både frustrerende og irriterende, og jeg vil derfor meddele at vi jobber hardt med å bedre situasjonen.

Helt konkret skal vi bytte datasenteret og oppgradere maskinvaren for å øke hastighet og stabiliteten på plattformen. Dette planlegger vi for allerede mot slutten av januar. Dette er et stort og viktig prosjekt som krever grundige forberedelser for å sikre suksess, og vi kommer raskt tilbake med mer informasjon når datoen er endelig fastsatt.

Jeg har genuin medfølelse med situasjonen dere står i og jeg lover at vi gjør alt vi kan for å bedre dette.

Jeg setter enorm pris på ditt kundeforhold hos oss og vi skal jobbe hardt for å møte alle våre kunders forventninger i tiden som kommer. Ta gjerne kontakt om spørsmål eller kommentarer.

Beste hilsen
Laila og hele teamet

-----------------------

Laila Aarseth
Senior Vice President
EG Healthcare Norge