EG kjøper Easyupdate
12. februar 2023

Den nye ledelsen i EG Building Supply

Et team på syv personer fra primært de tre eksisterende løsningene Nexstep, TRYG/2000 og ASPECT4 Timber utgjør den nye ledelsen i EG Building Supply. Britta Bech, Senior Vice President med overordnet ansvar, er den eneste som rekrutteres utenfra EG.

1. desember 2022 endret EG Building Supply organisasjonen.

- Vi gjorde dette for å styrke vår leveranse og interaksjon med kundene. Flere av våre kunder er globale, og dette krever at vår programvare og vår organisasjon bedre støtter kundenes globale vekst enn tidligere. Samtidig ønsker vi i EG Building Supply å styrke innovasjonen og kundeopplevelsen, sier ny leder i EG Building Supply Britta Bech.

- Frem til 1. desember har EG Building Supply vært oppdelt i forhold til de tre løsningene, noe som betyr at det tidligere har vært vanskelig å få nok volum og kapasitet til å gi den mest optimale kundeopplevelsen. Med den nye organisasjonen og innsatsen for å skape innovative løsninger og fremtidssikker programvare for trelasthandel & DIY, kan vi skape større verdier og vekst for våre kunder.

Fra lokalt til globalt

- Det du som kunde vil oppleve som nytt er at vi i EG Building Supply vil tenke globalt både i våre leveranser og når vi utvikler programvare. Derfor vil du oppleve at vi snakker flere språk. Vi vil imidlertid gjøre en innsats for å møte deg som kunde der du er for å gi en best mulig kundeopplevelse.

Ledergruppen vil gjøre vårt ytterste for å gi deg og din virksomhet en god opplevelse og styrke samarbeidet. Vi vil starte med å styrke kommunikasjonen. Dette vil vi gjøre ved å løpende holde deg orientert om veikartene og leveringen av dem, blant annet via vanlige nyhetsbrev og når vi besøker deg, på ERFA-møter og andre arrangementer.

Ledelsesteamet i EG Building Supply

BrittaBech.jpg

SVP Building Supply Britta Bech
I EG siden august 2022 med ansvar for EG's nye forretningsområde EG Building Supply.

Britta har mange års erfaring på Excutive Managment nivå (COO, CIO) med fokus på digital transformation, kundeopplevelse, vekst og kvalitet. Videre har Britta erfaring fra mange ulike bransjer, men har primært arbeidet med store internasjonale virksomheter innenfor IT-tjenester, varehandel og byggevarehandel/DIY.

Telefon: +45 4034 2815 / bbech@eg.dk

Tor.jpg

Sales Director Tor Espen Larsen
12 år i EG som CEO for EG Norge med ansvar for Nexstep. Tor Espen har tidligere ledelseserfaring innenfor salg, PMO og consultiong fra blant annet IBM og Visma.

Telefon: +47 3379 5326 / toela@eg.no

Thomas-Nykvist.jpg

PMO Senior Manager Thomas Nykvist
1 år i EG som ansvarlig for TRYGG/2000 etter EG's oppkjøp av TRYGG/2000. Thomas har jobbet med byggevarehandel og TRYGG/2000 siden 2005 i ulike roller.

Telefon: +46 730 76 64 93 / thony@eg.se

Bo-Eriksen.jpg

Director Customer Success Bo Eriksen
23 år i EG, hvor Bo har jobbet i flere lederjobber innen consulting og salg. Bo har lang erfaring med trelast og byggemarkeder og var tidligere CFO i en trelastbedrift.

Telefon: +45 7260 1170 / boeri@eg.dk

Christian-Seierstad.jpg

Product manager Christian Seierstad
6 år i EG, hvor Christian har konsulent- og ledererfaring innen utvikling og Product Management.

Telefon: +47 3379 5490 / chrse@eg.no

Per-ChristianBerg.jpg

Development Director Per Christian Berg
4 måneder i EG, og tidligere har Per Christian jobbet med utvikling og modernisering av programvareløsninger med fokus på kvalitet, senest i Visma.

Telefon: +47 977 07 330 / pchbe@eg.no

Roar-Stegegjerdet.jpg

Support and Operations Senior Manager Roar Stegegjerdet
11 år i EG, hvor Roar har lederansvar for support og drift, primært hos Nexstep. Tidligere i karrieren jobbet Roar 9 år i et trelastfirma.

Telefon: +47 920 28 570 / roste@eg.no

 

Læs mere om EG Building Supply