eg hano blogg hvorfor online booking
06. juni 2023

6 grunner til å bruke online booking

Mye av hverdagen vår har blitt digital. Vi tilbringer mer og mer tid på nett hvor vi leser nyheter, handler eller ser på underholdning. Noen misliker forandringer og vil at alt skal være som før mens andre ønsker å gjøre alt fra mobilen. Det er derfor viktig at du som klinikkeier gir pasientene begge muligheter. Under gir vi deg 6 grunner til at du burde begynne med online booking i klinikken.

2. Egen resepsjonist

Du kan tenke på online booking som en ekstra ansatt. En som tar imot bestillinger og lar deg fokuserer på pasientene. Du kan fokusere på det som er viktig mens timeplanen fyller seg selv. «Resepsjonisten” din vet når du har ledige timer, hvor lenge de varer og hvem som utfører de ulike behandlingene.

4. Enkel hjemmeside

Når du bruker et moderne bookingsystem som EG Hano kan du enkelt bruke det som en hjemmeside. Du velger selv hvilke farger og bilder du skal bruke, samt design. På bookingsiden kan du vise frem de ansatte, behandlingene og priser. Du kan til og med selge gavekort som blir sendt til pasienten elektronisk. Alt en pasient trenger å vite før de booker en behandling hos deg finner de på bookingsiden.

6. Automatiske meldinger

Glemmer kundene timen sin? Da er det lurt å bruke online booking. Når en kunde booker en behandling, må de legge inn kontaktinformasjon og fylle ut nødvendige skjemaer. De får tilsendt en bekreftelse og en påminnelse som blir sendt automatisk på e-post og/eller SMS.

Det er ikke kun pasientene dine som kan få automatiske meldinger. Når en pasient booker behandling kan du få beskjed samtidig slik at du alltid er oppdatert.

 

Nå som du vet fordelene er neste steg å ta i bruk online booking. EG Hano leverer et komplett journalsystem som er enkelt å bruke. Vi leverer til en rekke bransjer innen helse. I tillegg til online booking leverer vi timeplan, journal, detaljert pasientregister, betalingsløsning og et stort utvalg rapporter og statistikker – og mye mer!

Trenger du et journalsystem?

Vil du høre mer om hva vi i EG Hano kan tilby deg og din klinikk? Fyll ut skjema under og vi tar kontakt.

Trykk her for å fylle ut kontaktskjema

Ønsker du å se hvordan en bookingside fra EG Hano kan se ut? Under viser vi deg 2 eksempler. Du kan selv velge farger, oppsett og bilder selv.

➡️ Fillox Thereses gate

➡️ Lørenskog Medispa

➡️ Hano kliniken (svensk)

Trenger du support?

Kontakt EG Hano support

66776673

hano_support@eg.no

Fakturaspørsmål?

debitor@eg.dk