EG Infodoc Logo
20. oktober 2023

Spennende endringer på produktnavnene og merkevaren

Kjære kunde, 

De neste ukene kommer du til å se endringer på både produktnavnene våre og hvordan merkevaren vår ser ut. Vi er nå en del av EG, og vi gleder oss til å vise deg hva fremtiden har i vente for Infodoc. EG er en erfaren aktør i helsevesenet i Norge. EG lager morgendagens programvare som gir bærekraftige innvirkninger på kunder og samfunnet. 

Ny Logo

Infodoc-Logo-BG-email-slim.jpeg

Som vi tidligere har kommunisert, er Infodoc en del av EG Norge AS. Du kommer til å se EGs logo på fakturaer, nettsiden og nyhetsbrev. Du har kanskje sett at vi allerede har begynt å ta i bruk @eg.no mail-adresser.

Infodoc SKY blir EG Infodoc

EG-Infodoc-Logo-BG-email-slim-2.jpeg

Infodocs navn betyr mye for kundene våre og resten av helsevesenet i Norge. Infodoc utvikler et av Norges ledende EPJ-systemer der helsepersonell kan jobbe effektivt, trygt og sikkert. Tusenvis av helsepersonell har stolt på oss i over 40 år til å drive klinikkene deres, og derfor var det et enkelt og åpenbart valg for oss i EG at vi beholder navnet Infodoc. 

De siste årene har vi sett en full satsning på skybaserte EPJ-systemer i Norge, og markedet, oss inkludert, fokuserer videre på utvikling av skybaserte systemer. Slike systemer garanterer stabilitet og sikkerhet for brukerne, og vi ser at veien fremover er kun i skyen. Standarden er at alt blir i skyen og derfor dropper vi SKY fra produktnavnet. Infodoc SKY blir rett og slett EG Infodoc

Våre andre tjenester får også nytt navn. Infodoc Faktura, Infodoc Timebok og Infodoc eSentral blir Faktura-, Timebok-, og eSentral-tjenesten. Infodoc Plenario blir EG Infodoc Plenario.

Utviklingen fortsetter som vanlig

Som sagt tidligere, er vi de samme menneskene som sitter i Bergen og utviklingen fortsetter med samme fart som før. Som en del av EG har vi fått inn ekstra kunnskap og ressurser som hjelper oss med å levere enda bedre løsninger til deg som kunde i fremtiden.

Hilsen alle oss i EG.

P.s. Første visning av vårt nye design blir på Nidaroskongressen fra i dag (23. oktober) til 27. oktober! Vi er på stand, og vi gleder oss til å treffe deg og besvare eventuelle spørsmål.