Havlandet Havbruk AS
21. februar 2024

Havlandet Havbruk AS signerer avtale med EG Maintenance for effektiv administrasjon av vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance. 

 
Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter. Derfor har Havlandet Havbruk og EG Maintenance nå signert en avtale for implementering av EG Maintenance-systemet. 

Vegard Liland, Prosjektleder i Havlandet Havbruk, uttaler: "I tillegg til eksisterende anlegg jobber Havlandet med å realisere over 70 mål med ny torskeindustri på Gaddholmen, i form av settefisk og matfiskanlegg. Vi er helt avhengig av samarbeid med de beste leverandørene for å nå våre mål om å produsere den beste fisken."

Havlandet Havbruk AS har base i Florø og har i over to tiår drevet med bærekraftig oppdrett av torsk på land – og er i dag Norges ledende oppdretter av torskeyngel og -stamfisk. Havlandet er fra før kunde av EG InControl for digital internkontroll.

"Vi ser frem til et vellykket samarbeid med Havlandet Havbruk AS og er glade for å kunne støtte dem i deres mål om å oppnå optimal driftseffektivitet og pålitelighet på teknisk utstyr," sier Erik Egeberg, Salgsleder EG Maintenance.
 

Om Havlandet Havbruk AS

Havlandet Havbruk AS har base i Florø og har i over to tiår drevet med bærekraftig oppdrett av torsk på land – og er i dag Norges ledende oppdretter av torskeyngel og -stamfisk. I tillegg til det nye og energieffektive torskeanlegg på Gaddholmen produserer Havlandet også den effektive lusespiseren berggylt på egen lokalitet og var 2. aktør i Norge som produsert slakteklar laks på land i Havlandet RAS Pilotanlegg.

Om EG Maintenance

EG Maintenance er en ledende leverandør av digitale vedlikeholdssystemer som hjelper bedrifter med å optimalisere vedlikeholdsprosesser, redusere nedetid og øke driftssikkerheten. Med omfattende erfaring og ekspertise innen bransjen tilbyr EG Maintenance moderne løsninger for å imøtekomme kundenes unike behov.