ASKO
23. januar 2024

EG Landax og ASKO Norge: Nytt samarbeid for kvalitet og kontroll

Vi er stolte av å kunngjøre vårt nye samarbeid med ASKO!
 
Vi i EG Landax gleder oss over å ønske ASKO Norge AS velkommen som kunde! ASKO spiller en avgjørende rolle i distribusjon av dagligvarer til NorgesGruppens kjeder, samt serveringsmarkedet. De forsyner blant annet Meny, KIWI, Jacobs og SPAR kontinuerlig med matprodukter. ASKO er også en av Norges største transportbedrifter.

Som en pålitelig leverandør av nettbaserte styringssystemer (SaaS) for effektiv kvalitetsledelse og internkontroll, ser EG Landax frem til å støtte ASKO i deres mål om god kvalitetsstyring og kontinuerlig forbedringsarbeid. Vårt fleksible system, utviklet i nært samarbeid med næringslivet, gir ASKO de nødvendige verktøyene for å håndtere alt fra HMS og internkontroll til risiko- og avvikshåndtering, samt prosjektledelse.

Dette samarbeidet markerer et spennende kapittel for begge parter, og vi ser frem til å styrke ASKO med vårt omfattende system, skreddersydd for å imøtekomme behovene til både små og store virksomheter.

ASKO blir det andre selskapet i NorgesGruppen som føyer seg til vår kundeportefølje, etter vår vellykkede avtale med Bakehuset AS i 2023.

Sammen skaper vi en solid plattform for effektiv styring og kontroll!