holteportalen-arild-elverum-ambita-og-Lise-Budde-EG
17. juni 2024

Sømløs karttjeneste med Infoland

EG HoltePortalen har fått en ny integrasjon som gir deg tilgang til sømløs karttjeneste med Infoland. Dette er en ny tjeneste for kjøp av kart, kartdata og eiendomstjenester, like nyttig for prosjekterende som for ansvarlig søker.

Det er blitt enda flere fordeler å være bruker av EG HoltePortalen. Integrasjonen med Infoland, Norges største handelsportal for eiendomsinformasjon, gir deg tilgang til digitale kartløsninger. Dette er en toveis tjeneste fra EG HoltePortalen, hvor våre kunder kan gå inn i Infoland og bestille det de trenger.

Gull verdt og en ny dimensjon

– Dette er gull verdt og en ny dimensjon for kundene våre som allerede jobber i HoltePortalen. Når de skal ha tak i alt fra digitale kart og 3D-modeller til bygningstegninger og matrikkelutskrift, kan de sømløst benytte Infoland til dette via våre systemer. Spesielt er tilgang til innhenting av situasjonskart svært etterspurt av våre brukere, sier Lise Budde, byggesakssjef i EG Holte.

Forenkler hverdagen

Daglig leder Arild Elverum i Ambita som drifter Infoland, forteller at det har tatt bortimot et halvt år å få på plass løsningen. Han har stor tro på at dette vil forenkle hverdagen for mange aktører i byggebransjen.

Tjenesten bestilles via EG HoltePortalen, men fakturering skjer fra Ambita. Det er detaljert prisliste i systemet, og mulig å koble kartbestillingen direkte til hvert enkelt prosjekt for enkel viderefakturering.

Les mer om EG HoltePortalen

Les mer om Infoland