Journalsystem for Fotterapeuter

EG Hano leverer ett komplett nettbasert booking og journalsystem for autoriserte fotterapeuter. Vi er stolte over at mer enn 600 fotterapiklinikker har valgt EG Hano som sitt journalsystem.

  • Godt samarbeid med Fotterapeutforbundet
  • Brukes i fotterapeutundervisning ved de fleste skoler
  • Tilrettelagt for forskjellige MVA-satser

Få en demo av EG Hano

eg hano terapeut journalsystem

Pris

fra 220 kr/mnd

EG Hano Fotterapeut

Tett samarbeid

Alle autoriserte fotterapeuter er pålagt å føre elektronisk journal. Journaldelen i systemet gjør at EG Hano Fotterapi er et komplett system som tilfredsstiller alle behov en fotterapeut har i forbindelse med pasienthåndtering. Journalen er utviklet i tett samarbeid med ledende fotterapeuter og Fotterapeutforbundet.

  • Journalføring
  • Admin
  • Booking
  • Økonomi
Tilbake
Fremover

Journalføring

EG Hano sitt journalsystem følger Fotterapeutforbundets journalstandard som inkluderer; biomekaniske tester og diabetisk fotjournal. Funksjonaliteten er tilrettelagt fotterapeutens behov. Du bestemmer selv hvilke elementer du har i journalen; anamnese, tester, behandling, evaluering. Legg inn standardtekster for effektiv og forenklet journalføring. Ønsker du å ha en visuell måte å journalføre behandlingen finner du en grafisk bildemarkering av føtter i 8 forskjellige vinkler. Marker hvor pasienten har vondt og gi markeringen et navn.

Book demo

eg hano journal terapeut

Admin, kalender og pasientregister

Med EG Hano har du fulloversikt over alt som skjer i klinikken. Du kan legge til nye kunder og avtaler fra en PC, nettbrett eller mobil. I pasientregisteret finner du historikk på pasienten samt journalen. Her kan du se hvilke behandlinger pasienten har hatt/skal ha og hvis de har kjøpt et produkt. Når du setter opp en ny avtale kan systemet sende ut automatiske SMS/Epost-utsendelser som f.eks. bekreftelse og påminnelse til avtale.

Du finner flere rapporter i systemet slik at du har full kontroll på hvordan det går med bedriften. Er dere flere foretak kan dette legges inn i samme system, og blir optimal med en Nets multibax-terminal. Systemet er tilrettelagt for forskjellige MVA-satser, og kan utføre elektronisk forsikringsoppgjør.

Få pristilbud

eg hano kalender

Din egen resepsjonist

Frigjør tid ved å bruke EG Hano sin bookingside som blir tilpasset din klinikk. Du bestemmer selv hvilke tider som skal være tilgjengelig for online booking. Enten bruk vårt standard oppsett eller tilpass bookingsiden din bedrifts farger og design. På bookingsiden kan fotterapeuten vise informasjon om seg selv, klinikken og fotbehandlinger. Hvis ønskelig kan du la pasienten avbestille avtaler selv. Når en pasient bestiller en avtale legger den seg automatisk i din kalender, og er det en ny pasient blir den oppført i pasientregisteret.

Jeg ønsker mer info

eg hano bookingsystem fotterapeut

Betaling og Økonomi

Som et komplett system kan du ta betalt for behandlinger og produkter fra samme sted. Etter en behandling beveger du deg til betalingsvinduet. Her kan pasienten betale med kontant, kort, faktura, vipps, klippekort eller gavekort. Møter ikke pasienten opp til behandling har EG Hano en no-show-faktureringsfunksjon slik at du kan sende en faktura med beløpet du krever for å ikke møte opp. Selger du produkter kan du ta betalt i betalingsvinduet og på slutten av året utføre varetelling direkte fra systemet. På slutten av dagen er det tid for dagsoppgjør. Du kan enten eksportere oppgjøret eller bruke en av våre regnskapsintegrasjoner med Visma eAccounting, Tripletex eller Fiken. Andre rapporter du finner i EG Hano er omsetningsrapport og dekningsbidrag. Trenger du utstyr i klinikken; PC, betalingsterminal, kvitterinsskriver, kassaskuff, strekkodeleser – hjelper vi deg med enten leasing eller kjøp.

Bli kontaktet

eg hano økonomi