Brukerseminar
09. april 2024

Bli med på EG Landax Brukerseminar 2024

Har du lyst til å utforske det nyeste innenfor EG Landax-systemet og lære hvordan det kan bidra til å optimalisere din bedrifts operasjonelle effektivitet? Da er EG Landax Brukerseminar 2024 stedet å være! Vi inviterer deg og din bedrift til å delta på dette innholdsrike arrangementet den 28.-29. mai på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West (Gardermoen).

Hva kan du forvente?

Se hele programmet her

Utforsk Nytt og Nyttig fra EG Landax: Få oppdateringer om organisasjonen, nyeste partnere, webinarer, utviklingsprosjekter og den nyeste funksjonaliteten for 2024. Vår dedikerte team vil dele innsikt om hvordan EG Landax fortsetter å utvikle seg for å møte dine behov og forbedre din virksomhets ytelse.

Implementering av FNs Bærekraftsmål i ISO-ledelsessystemer: Magnus Robbestad fra Veritech AS vil lede et spennende foredrag om hvorfor og hvordan du kan implementere FNs bærekraftsmål i ditt ISO-ledelsessystem. Dette er en uvurderlig mulighet til å lære hvordan din virksomhet kan bidra til en bærekraftig fremtid gjennom effektiv ledelse og operasjonell praksis.

Meld deg på her

Environment-Quality-1000x500.jpg

Inspirerende Kundepresentasjoner: Hør fra bedrifter som blant annet Hadeland og Ringerike Avfallsselskap AS, Hå Kylling og Scale AQ, om deres erfaringer med å bruke EG Landax-systemet i sin virksomhet. Disse inspirerende presentasjonene vil gi deg praktisk innsikt og ideer om hvordan du kan optimalisere din bruk av systemet for å oppnå dine mål.

Kvalitet og Risiko i Moderne Virksomheter: Per Kristian Bjørkeng, teknologijournalist i Aftenposten, vil utforske temaet kvalitet og risiko knyttet til bruk av ChatGPT (KI) i dagens virksomheter. Dette engasjerende foredraget vil gi deg verdifull innsikt i hvordan kunstig intelligens påvirker kvalitetsarbeidet og hvordan du kan håndtere potensielle risikoer.

ai-technology.jpg

Valgbare Temastrømmer: Velg mellom ulike temastrømmer, inkludert ISO 9001-sertifisering, internrevisjon, datafilter og rapporter, prosessoptimalisering, samt bærekraft i praksis.

Muligheter for Nettverksbygging og deling av erfaringer: Ikke bare vil du få tilgang til verdifull kunnskap og innsikt gjennom foredrag og presentasjoner, men du vil også ha muligheten til å møte og dele erfaringer med andre deltakere på seminaret på tvers av bransjer. Dette er en ideell arena for å utvide ditt faglige nettverk og lære av andres suksess.

Påmelding og mer informasjon

For å sikre din plass på EG Landax Brukerseminar 2024, vennligst besøk EG Landax - Brukerseminar mai 2024.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en lærerik og inspirerende opplevelse!