Brukerseminar
23. oktober 2023

Landax Brukerseminar 2023: Bli inspirert og styrk din kompetanse

Vi har gleden av å invitere alle våre kunder og samarbeidspartnere til vårt etterlengtede Landax Brukerseminar 2023, som vil finne sted på Gardermoen den 13.-14. november. Dette arrangementet har blitt nøye utformet for å gi deltakerne to dager fylt med innsikt, inspirasjon og muligheter for å bygge verdifulle nettverk.


Inspirert av deres tilbakemeldinger

Vi har lyttet til tilbakemeldingene fra våre tidligere deltakere på kurs og seminarer, og denne gangen har vi satset på et rent brukerseminar. Vi har valgt å sette fokus på de tre nøkkelområdene: inspirasjon, kunnskap og nettverksbygging. Det betyr også at vi har besluttet å erstatte den tradisjonelle kursdelen med digitale webinarer for opplæring i systemet, som vil være tilgjengelige fra høst/vinter 2023. Dette gir deg som bruker friheten til å fordype deg i Landax når det passer best for deg.

Enten du er en erfaren bruker eller akkurat har startet reisen med Landax, tror vi at du vil finne dette seminaret både nyttig og engasjerende.

Hva kan du forvente?

  • Få siste nytt: Bli oppdatert med de siste nyhetene fra EG Landax og lær om spennende utviklingsprosjekter som vil forme fremtiden til plattformen.

  • Tips og Triks: Lær smarte triks og metoder som vil gjøre deg til en ekspert på Landax-systemet. Vi deler hemmelighetene som kan effektivisere din hverdag (for systemadministratorer).

  • Bli inspirert: Hør fra andre Landax-brukere om hvordan de har maksimert nytten av systemet i sin egen bedrift. Det er alltid inspirerende å se hvordan andre har oppnådd suksess.

  • Navigere mot en datadrevet fremtid: Gå ikke glipp av foredraget fra Excito Consulting om praktisk styring og analytisk innsikt i komplekse verdikjeder.

  • Kvalitet og ISO-sertifisering: Dykk inn i prosessen for å bli ISO-sertifisert og lær hvordan Landax kan støtte deg på denne reisen.

  • Nettverksbygging: Ikke glem kveldsarrangementet hvor du kan bygge verdifulle forbindelser med likesinnede fagfolk. Dette er en flott mulighet til å utveksle erfaringer og knytte kontakter på tvers av bransjer.

  • «Spørretimen»: Still spørsmål, gi innspill, og delta i vår interaktive avslutningssesjon. Dette er din sjanse til å engasjere deg, få svar på dine spørsmål, og påvirke fremtiden til Landax-systemet.


Styrk din kompetanse

På arrangementet, som spenner over to innholdsrike dager, vil du få en mulighet til å bli kjent med de nyeste systemoppdateringene fra EG Landax. Du vil også lære smarte tips og triks som vil hjelpe deg med å maksimere og effektivisere bruken av systemet. I tillegg vil du få et større innblikk i Landax-appen.

En av høydepunktene vil være en informativ forelesning på dag 2 med tittelen «Hvordan lykkes med ISO-sertifisering.» I tillegg får vi besøk av tre ulike virksomheter som vil inspirere og dele sine suksesshistorier om hvordan de har implementert Landax i sine organisasjoner. Blant disse er både OneCo Elektro, AutoStore og Hilding Anders representert.


Navigere mot en datadrevet fremtid

Excito Consulting vil holde et interessant foredrag som blant annet inkluderer datauttak og rapportering i PowerBI med flere kilder, bruken av Landax i utfordrende situasjoner som komplekse verdikjeder og prosjektintensive virksomheter, samt noen nøkkelegenskaper ved vellykkede implementeringsprosjekter. Hele seminaret vil også ha dedikerte konsulenter fra EG Landax til stede for å svare på dine spørsmål om systemet, samt ta imot verdifulle innspill og forbedringsforslag.


Bygg verdifulle relasjoner

På mandag kveld har vi skapt en unik mulighet for deg til å bli kjent med andre deltakere på tvers av ulike virksomheter og fagområder. Vi inviterer deg til en uformell mingle-samling i hotellets lobbyområde kl. 18:00, etterfulgt av en deilig tre-retters middag med vinpakke kl. 19:00. Middagen er gratis for alle påmeldte.


Sikre din plass og bestill overnatting nå

Vårt brukerseminar vil finne sted på Scandic Oslo Airport den 13.-14. november (mandag-tirsdag). Vi har også sikret deg et tilbud på overnatting (13.-14.11.) med en egen rabattkode. Prisen for brukerseminaret er NOK 4.900 per person per kursdag, og dette inkluderer lunsj, kaffebuffé og den eksklusive tre-retters middagen med vinpakke på mandag kveld.


Påmelding og kontaktinfo

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å styrke din kompetanse og utvide ditt nettverk i det stadig voksende Landax-samfunnet. Meld deg på nå og ta det første skrittet mot å bli en Landax ekspert!

For påmelding og mer informasjon, besøk vår nettside eller kontakt oss på landax@eg.no / +47 625 33 680.

 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen på vårt brukerseminar og dele denne innholdsrike opplevelsen med dere!

 

MELD DEG PÅ