Kundereferanse

Cero & Etage

Cero & Etage har deltatt i brukerutviklingen av EGs nye iPad-app og er svært begeistret for effektiviseringen av salget som løsningen åpner for.

Cero & Etage

IPad-appen gjør salget "lean and clean" og sparer tid

I Cero & Etage ønsker vi å gjøre ting så enkelt og effektivt som mulig, en målsetting som iPad-appen i høy grad støtter. Claus H. Mikkelsen, salgs- og eksportdirektør, Cero & Etage

I Cero & Etage ønsker vi å gjøre ting så enkelt og effektivt som mulig, en målsetting som iPad-appen i høy grad støtter,” fastslå salgs- og eksportdirektør Claus H. Mikkelsen i Cero & Etage. "Vi kommer til å spare mye tid både ute hos kunden og på kontoret, og jeg forventer at vi kan frigjøre minst én stilling i innsalgsperioden. Foruten en raskere og bedre ordrebehandling gir iPad-løsningen en strategisk fordel i form av langt bedre oversikt over innsalget."

Skreddersydd for mote- og tekstilbransjen
Da utviklingen av "selgerens nye mobile verktøy” startet, var EG svært bevisst på at prosessen skulle drives av brukerne. Derfor har flere mote- og tekstilbedrifter, deriblant Cero & Etage, bidratt med innspill til appen for å gjøre den spisset til å oppfylle brukernes konkrete behov.

"Erfaringen fra bruk av bærbare PC-er er dessverre at selgerne forkaster dem straks det blir litt for komplisert,” forteller Claus H. Mikkelsen. "Derfor har dialogen mellom oss og EG hatt stor betydning for resultatet. De har lyttet til våre ønsker og har unngått den tradisjonelle IT-utviklerfellen med å fokusere på smarte finesser og en overflod av unødige funksjoner. Her er det skåret inn til benet, og appen gjør bare nøyaktig det som kreves. Og det klarer den til gjengjeld med glans."

Enkel start: De aller fleste salgsorganisasjoner opplever en stor IT-barriere i frontleddet. Presentasjons- og ordrestyringssystemene som virker greie på kontoret, er langt vanskeligere å håndtere ute hos kunden. Styresystemet er nede, programvaren er ikke oppdatert, nettforbindelsen er brutt og så videre. Her har iPad-en den fordelen at mobiltelefonens automatiske nettilgang kobles sammen med PC-ens funksjonalitet – i tillegg med langt høyere oppstartshastighet for både maskin- og programvare.

Vi har fått et mer effektivt mobilt salgsverktøy som vil styrke både salg og kundeservice. Claus H. Mikkelsen, salgs- og eksportdirektør, Cero & Etage

Kontakt oss

Vil du høre mer om våre produkter og tjenester? Kontakt vårt team av bransjeeksperter, fortell hvilke behov din bedrift har og hvordan vi kan hjelpe deg.

Avd. leder, ASPECT4

Atle Haagensen

Tlf:  +47 908 97 259

Email:  athaa@eg.no