Kundereferanse

Lolland-Falsters Folketidende

Ny løsning gir bedre IT-infrastruktur i Lolland-Falsters Folketidende.

Lolland-Falsters Folketidende

Implementeringen var en suksess, og samarbeidet med EG har vært meget proaktivt. Christian Bieletzki, IT-sjef, Lolland-Falsters Folketidende

I mai 2010 idriftsatte Lolland-Falsters Folketidende EG Medies abonnementsløsning Subscription Newspapers. Løsningen håndterer hele abonnementsprosessen fra telemarketing, abonnementsstyring, kampanjepriser og fakturering til distribusjon.

Lolland-Falsters Folketidende har nå idriftsatt EG Medies abonnementsløsning Subscription Newspapers, som bygger på Microsoft Dynamics NAV.

"Da vi skulle finne en avløser til vårt eksisterende system, var vi i utgangspunktet ute etter en løsning som var mer standardisert og bedre integrert i vår infrastruktur", forteller IT-sjef Christian Bieletzki i Lolland-Falsters Folketidende, og fortsetter:

Ettersom vi allerede hadde en Microsoft-plattform, var det viktig at løsningen kunne integreres i den eksisterende serverparken, der det også benyttes virtualiseringsteknologi. Det har gitt større fleksibilitet og lavere driftskostnader. Implementeringen var en suksess, og samarbeidet med EG Medie har vært meget proaktivt. Vi gleder oss spesielt til å ta i bruk CRM-delen, ettersom det gamle systemet ikke ga store muligheter for det."

Oversikt over abonnentene
All CRM- og salgsvirksomhet i Subscription Newspapers er fullt integrert med bedriftens Microsoft Dynamics NAV-økonomiløsning, noe som gir Lolland-Falsters Folketidende god oversikt over abonnentene. Abonnementsløsningen er dessuten integrert med distribusjonsløsningen fra Dimaps.