HMS Arbeidsgivere

Vet du nok om hva arbeidsgiveransvar innebærer av grunnleggende plikter? Hva gjør du om en av dine ansatte skader seg? Alle snakker om HMS, men få vet hva det innebærer av innsats. Dette kurset gir deg svarene, også på spørsmål vi håper du aldri vil få.

Kursdeltager med headset

Hvem passer kurset for?

Kurset HMS Arbeidsgivere passer for arbeidsgivere som trenger grunnleggende innføring i Arbeidsmiljøloven i henhold til AML § 3-5, samt tilhørende relevante forskrifter.

Kurset gir deg:

Kurset gir deg kunnskap om systematisk helse-, miljø og sikkerhetsarbeid (HMS) i egen bransje, både for virksomheten din og for prosjektene du er engasjert i. Arbeidsmiljøfaktorer, arbeidsmiljø og arbeidsrelasjoner vil også bli gjennomgått.

Våre fagkonsulenter er erfarne kursholdere som kan HMS til fingerspissene. De har jobbet med HMS-tjenester i EG Holte i flere år og har god kjennskap til både faget og bransjen

Agenda 3 timer:

Arbeidsmiljøloven med tilhørende forskrifter:

  • Hvordan ivareta kravene i Arbeidsmiljøloven og Internkontrollforskriften
  • Hvordan komme i gang med det systematiske HMS-arbeidet
  • Roller i HMS arbeidet
  • Praktisk visning av hvordan dette løses i HoltePortalen
  • Oppgavegjennomgang med løsning i plenum

Gjennomføring

Kurset gjennomføres med kursholder direkte på nett. Vi anbefaler at du rigger deg til med to skjermer. Sjekk også at du har god nettdekning.

 

Antall deltakere

Vi forbeholder oss retten til å avlyse eller tilby alternative datoer dersom det ikke er nok deltakere.

Deltagelse på kurset

Du vil motta påloggingslenke og nødvending informasjon i god tid før kurset starter. På gjennomføringsdagen anbefaler vi at du logger på minimum 10 minutter før kursstart, slik at du får testet at alt fungerer som det skal med både bilde og lyd.