eg hano integrasjon vipps
16. november 2018

Ta betalt med vipps i din salong eller klinikk

På tre år har Vipps vokst til 3 millioner brukere og blitt en naturlig del av nordmenns betalingshverdag. En tjeneste som var først laget for betaling mellom venner, har vokst til å bli en betalingsmåte mange bedrifter bruker.

Enten det er med et Vipps-nummer i butikken eller betaling over nett, er Vipps en fantastisk løsning for både små og store bedrifter som ønsker å gjøre det enkelt for seg selv og kunden.

 

EG Hano har mulighet for Vipps-integrasjon som gjør det mulig for kunden din å betale for timen via mobil. Du trykker på Vipps-knappen i kassen din som sender en forespørsel til kundens mobil. Kunden godtar forespørselen, betaler og kassen får beskjed om gjennomført betaling.

Ønsker du å tilby kundene dine muligheten til å betale med Vipps tar du kontakt med oss, så sender vi deg en mail med hvordan du skal sette opp funksjonen. Etter fullført oppsett får du beskjed fra Hano når løsningen din er klar til bruk.

Vipps er kostnadsfritt fra Hano sin side. Det koster kun det Vipps trekker ifra som provisjon, som er 1,75% av beløpet som overføres.

La kunden få vite at dere har denne type betaling. Vipps tilbyr markedsmateriell som du enten kan få tilsendt eller skrive ut selv. De gir deg til og med muligheten til å lage din egen video for sosiale medier hvor du kan fortelle alle at du tar Vipps!