Blippit i kassen
30. januar 2020

Blippit integrert med EG Retails betalingsløsning slippes på markedet

EG Retail har integrert Blippit i sin betalingsløsning Payment-plattform og har nå besluttet å slippe den på markedet i den kommende produktlanseringen 31. januar 2020.

Blippit blir i første omgang tilgjengelig for kunder som bruker løsningen Fackta POS, og vil senere i år bli innført i konsernets felles plattform for alle kunder.

EG Retail er en ledende leverandør av handelsløsninger til detaljhandelen i Norden. Lindbak Retail Systems ble en del av EG i 2019, og sammen med Fackta er EG Retail et selvstendig forretningsområde med et enda mer fokusert tilbud til våre kunder.

Facktas handelsløsning finnes i 5000 installasjoner, i første rekke i sport- og motebransjen, og betalingsløsningen har støtte for Swish, Klarna, Alipay, MobilePay, som er vanlig i Danmark og Finland, samt de fleste typer bank- og kortterminaler.

EG Retail tilbyr en omfattende løsningsportefølje utviklet sammen med markedets største og ledende detaljhandelskjeder i Norden innenfor bransjene faghandel, sport /mote, dagligvare- og servicehandel. EG Retails løsninger er utformet for å bidra til sømløse kundeopplevelser, økt salg, bedre lønnsomhet og økt kundelojalitet hos kjedens kunder.

Integrasjonen med Blippit gjør at kunder i butikker som bruker EG Retails betalingsløsning og Blippits appterminal, kan identifisere seg i kassen før kjøpet slås ut for betaling, ved å "blippe" i en mobilapp med støtte for Blippit, for eksempel Swish.

Det at kunden kan identifiseres før kjøpes slås ut, muliggjør mersalg gjennom individtilpasset service samt at kassen kan trekke fra eventuelle lojalitetsrabatter.

EG Retail vil presentere integrasjonen med Blippit som en av nyhetene ved produktlanseringen 31. januar 2020.

Blippit vil markedsføre og inngå avtaler med handelskjedene som er interessert i Blippits appterminal for en enda enklere betaling i kassen.

- Med Blippit integrert i EG Retails betalingsløsning får vi mulighet til å bearbeide mange store handelskjeder. Nå er det bare å koble appterminalen til kassen, så kan man ta imot Swish-betaling. Dette åpner også for dialog med andre betalingsapper i Norden, sier Joachim Samuelsson, adm.dir. i Blippit.

- Vi er svært glade for samarbeidet med Blippit og for at vi kan tilby våre kunder en smidig løsning for Swish-betaling. Styrken i løsningen er å identifisere kunden tidlig ved betaling og å kunne tilby kunden bedre service og skape mersalg, sier Christina Bergqvist, adm.dir. i EG Retail, Sverige. 

 

Hvis du ønsker mer informasjon, kontakt:

Christina Bergqvist, adm.dir. i EG Retail, Sverige

T: +46 709 933 037, M: christina.bergqvist@lindbak.se

 

Om EG Retail

EG Retail er en ledende leverandør av forretningskritiske IT-løsninger til 40 ambisiøse detaljhandelskjeder i Skandinavia. Innovative løsninger fra EG Retail skal bidra til verdiskaping og økt konkurransekraft for våre kunder, forenkle deres hverdag og bidra til gode handleopplevelser. Mer enn 7000 butikker i Europa bruker daglig våre løsninger, og over 150 milliarder håndteres årlig via vår handelsløsning. Les mer om EG Retail

 

Om EG A/S

EG Retail er en del av EG-konsernet, et skandinavisk programvareselskap med cirka 1000 medarbeidere. Selskapet har 22 kontorer i Skandinavia og Polen. Vi utvikler, leverer og gir kundestøtte for vår egen programvare til over 9500 kunder i privat og offentlig sektor. Les mer på eg.se.


Om Crunchfish – crunchfish.com

Crunchfish AB (”Crunchfish”) utvikler og markedsfører patenterte interaksjonsløsninger for mobil handel og augmented reality. Virksomheten rundt mobil handel skjer i datterselskapet Crunchfish Proximity med fokus på nærhetsbasert interaksjon. Egenutviklet appterminal og programvare muliggjør kontaktløs innløsing av kuponger og kontaktløs betaling. Kommersialiseringen skjer i samarbeid med ClearOn i det felles selskapet Blippit.

Innen AR tilbyr selskapet programvare for geststyring av AR-briller og annen forbrukerelektronikk. Programvaren er en av de ledende i verden og er å finne i flere titalls millioner enheter på markedet gjennom kunder som OPPO, Epson og Lenovo. Crunchfish har vært notert på Nasdaq First North Growth Market siden 2016. Selskapet ble grunnlagt i 2010 og har hovedkontor i Malmö.