EG kjøper danske Prosedo ApS
05. november 2020

EG kjøper danske Prosedo

Oppkjøpet styrker EG som leverandør av intelligent programvare til bolig- og eiendomsadministrasjon i Danmark.

– Prosedos vekst de siste årene, med 115 000 brukere av det unike eiendomssystemet ProBo, har imponert oss. Prosedo skaper fordeler for kundene sine med en intuitiv standardløsning som håndterer spesialiserte prosesser, og det er en løsning som passer godt inn i EGs eksisterende produktportefølje, sier CEO i EG, Mikkel Bardram, og tilføyer:

– Kombinasjonen av Prosedo og EG kommer både EGs og Prosedos kunder til gode, når vi med felles kompetanse nå kan fokusere enda mer på bolig- og eiendomsmarkedet med et bredere produktutvalg.

In English: EG acquires Prosedo

– ProBo er en fleksibel og skalerbar programvare med selvbetjening, som løser de praktiske daglige oppgavene smidig på alle nivåer, og som sparer tid for kundene. Prosedo forstår kundenes behov takket være inngående bransjekunnskap, sier Jesper Andersen, EVP og divisjonsdirektør i EG.

ProBo personaliserer kommunikasjonen avhengig av om man er administrator, eier, leier, andelseier, vaktmester eller styremedlem. De 115 000 brukerne bruker løsningen til blant annet sikker e-post, bilagsgodkjenning, deling av dokumenter, oversikt over økonomi, ID-legitimasjon og digitale underskrifter. Brukerne har tilgang til dynamisk innhold på plattformen døgnet rundt gjennom sitt eget, individuelle dashboard.

– EG har vært på bolig- og eiendomsmarkedet siden 1990, og leverer allerede ERP-løsningene EG Bolig og EG Strato til både større og mindre bolig- og eiendomsadministrasjoner, forteller Jesper Andersen, som tilføyer at ProBo blir integrert med EG Bolig:

– Vi ser frem til å dele kunnskap og jobbe sammen med nye, dyktige kolleger fra Prosedo. Når vi drar nytte av hverandres erfaringer, vil vi fremover kunne tilby kundene enda bedre administrasjonsløsninger.

Både ledelsen og medarbeiderne i Prosedo fortsetter som en del av EG Bolig i EG A/S.

– Det er et svært gjennomtenkt valg. Vi ville finne det riktige partnerskapet. EG er den rette eieren, med en sterk posisjon og 30 års erfaring i bransjen. Vi har de samme verdiene og fokus på å levere fremtidens programvare, som skaper verdi og høy kundetilfredshet, sier Flemming Nielsen, CEO i Prosedo.

EG overtok Prosedo ApS 2. november 2020. Selger og kjøper er enige om ikke å røpe ytterligere detaljer om salgspris og andre vilkår for transaksjonen.
 

Om EG A/S

EG er et skandinavisk programvareselskap med over 1400 medarbeidere som jobber fra over 20 kontorer i Skandinavia og Polen. Vi utvikler, leverer og utfører service på vår egen programvare til over 21 000 private og offentlige kunder.

Om Prosedo ApS

Prosedo leverer digital eiendomskommunikasjon til mer enn 3500 eiendommer via ProBo, som knytter all kommunikasjon om eiendommen til ett sted. Prosedo ble etablert i 2010 og har kontor på Frederiksberg i København. Les mer på www.prosedo.dk

For mer informasjon, kontakt

Mikkel Bardram, CEO, EG A/S, tlf. +45 2922 6548 / mibar@eg.dk

Flemming Nielsen, CEO, Prosedo ApS, tlf. +45 2243 0342 / flemming@prosedo.dk