EG kjøper LUDUS Suite
12. oktober 2020

EG A/S kjøper opplæringsplattformen LUDUS Suite fra DXC Technology

EG kjøper LUDUS Suite fra DXC Technology og går inn i edutech-bransjen.

LUDUS Suite-plattformen betjener en rekke utdanningsinstitusjoner i Danmark med moderne applikasjonstjenester som støtter studieadministrasjonen, inkludert administrasjon av studenter, timeplaner, eksamener, tester og rapporter.

Med oppkjøpet styrker EG posisjonen som en ledende bransjespesifikk programvareleverandør i Skandinavia.

– Vi går også inn i en ny bransje fordi vi ser på utdanningssektoren som et voksende marked, med et stort antall utdanningsinstitusjoner med felles bransjespesifikke utfordringer og et felles behov for standard edutech-programvare, sier CEO i EG, Mikkel Bardram:

– I EG fokuserer vi på å utvikle og drive forretningskritiske ERP-systemer for en rekke bransjer. LUDUS Suite er en slik kritisk applikasjon for utdanningsinstitusjoner, og vi ser frem til å støtte dem med en solid, sikker og moderne løsning for administrasjonsprosessene deres.

Kjøpet av LUDUS Suite inkluderer overføring av dyktige spesialister/konsulenter som har dyp domenekunnskap om applikasjonen fra DXC Technology.

– I tillegg vil EG utvide det nåværende teamet og øke ressursene, for å kunne tilby den beste løsningen for utdanningssektoren, sier EVP, Johnny Iversen i EG Public, og legger til at oppkjøpet vil legge grunnlaget for en ny forretningsenhet i EG:

– LUDUS Suite legger grunnlaget for en ny forretningsenhet i EGs offentlige avdeling. Vi planlegger å investere ytterligere i forretningsenheten og ser frem til å dele planene våre med kunder og andre interessenter i utdanningssektoren, sier EVP, Johnny Iversen i EG Public og legger til:

– Vi ser frem til å ønske medarbeiderne i LUDUS Suite velkommen til EG.

Selger og kjøper har avtalt å ikke offentliggjøre ytterligere detaljer om salgsprisen og andre betingelser for transaksjonen. 

Om EG

EG er et skandinavisk programvareselskap med over 1 400 ansatte som jobber fra mer enn 20 kontorer i Skandinavia og Polen. Vi utvikler, leverer og vedlikeholder vår egen programvare for over 21 000 private og offentlige kunder. Les mer om EG 

Mer informasjon

For mer informasjon, kontakt:

Johnny Iversen, EVP, EG Public, JOIKA@eg.dk, +45 2088 7366