EG kjøper InCom
10. august 2021

EG kjøper InCom og satser ytterligere på løsninger for boligbransjen

EG kjøper IT-samarbeidspartneren, det danske eiendomsteknologiselskapet InCom, og styrker sin posisjon som leverandør av sømløs bransjeprogramvare for eiendomsforvaltning.

- Vi kjenner godt til InCom som dyktige kolleger. De er kjent for fleksible og innovative løsninger – som passer perfekt med EGs eksisterende boligløsninger. Det er et oppkjøp som styrker vår evne til å kunne tilby eiendomsforvaltere enda flere muligheter med enkel håndtering av administrative prosesser og trygg deling av med beboerne, sier Mikkel Bardram, CEO i EG A/S, og tilføyer:

- Med de oppkjøpene vi har foretatt i byggebransjen, innen forsyningsområdet med fokus på redusert energiforbruk og nå innenfor boligområdet, ser vi nå et bredere perspektiv der vi forener data og prosesser på tvers av bransjene. På alle tre områder er det muligheter for å bruke data til å ta bedre beslutninger og redusere ressursbruken.

In English: EG acquires InCom

EG har per i dag over en million brukere i boligdivisjonen. Med flere sterke boligbransjeløsninger under samme tak, blir det enda enklere for eiendomsforvaltere å samle all kommunikasjon og administrasjon på ett sted. Vel å merke med intuitiv bransjeprogramvare som håndterer store mengder data og oppfyller bransjekravene.
 

EGs programvare håndterer alle viktige aspekter ved eiendomsforvaltning

BoligExtraNet er InComs kjerneløsning for offentlig og privat boligsektor. 120 moduler gir boligkundene fleksibilitet og muligheter til å håndtere data til og fra mange kilder i sin egen individuelle mal, blant annet via API.

- Det er ingen deler av eiendomsforvaltningen vi ikke vil hjelpe med, sier Frank Kragelund Hansen, VP, EG Bolig og fortsetter:

- Med InCom har vi nå sammen med EG ProBo-løsningen en fantastisk mulighet til å skape merverdi for både eiendomsforvaltere, leietakere og beboere. Samlet dekker løsningene våre alle aspekter innen eiendomsforvaltning, fra kjøp og salg av leiligheter, ventelister, utflytting, visning, vedlikehold, beboerkommunikasjon, generalforsamlinger, samsvar, selvbetjening og mye mer.

EG og InCom har samarbeidet siden 2010 om felles teknologiprosjekter til større eiendomsforvaltere. EG kjøpte i høst eiendomsteknologiselskapet Prosedo, og forsterker boligfundamentet med enda mer ny teknologi.

Ledelsen og medarbeiderne i InCom fortsetter som en del av EGs boligdivisjon i EG A/S.
 

Stefan Max Jensen, CEO i InCom, sier følgende om valget av EG som eier:

- EG representerer dybden i bransjen, og har soliditeten som er nødvendig for å kunne tilby kundene våre de mest intuitive løsninger i boligbransjen i tiden fremover. Vi er begge opptatt av kundenes opplevelse, og kjenner kundenes behov. EG er et naturlig valg, og jeg gleder meg til å fortsette det gode samarbeidet.

Stefan Max Jensen er ansvarlig for å samle Prosedo og InCom til én enhet, som skal ha fokus på videreutvikling av hele området innenfor selvbetjening og kommunikasjon i tett samspill med EGs øvrige produktportefølje innen eiendomsforvaltning.

EG overtok InCom ApS 1 juli 2021. Selger og kjøper er enige om ikke å røpe ytterligere detaljer om salgspris og andre transaksjonsvilkår.
 

Om EG A/S

EG leverer vertikal programvare som gjør det mulig for kundene med å videreutvikle virksomheten. 

EG har mer enn 1500 medarbeidere som primært arbeider på plasseringer i Norden og et felles utviklingssenter i Polen. Vi utvikler, leverer og utfører service på vår egen programvare til flere enn 21 000 kunder i privat og offentlig sektor. 

Finn ut mer på eg.no/om-eg/ 
 

Om InCom ApS

IT-virksomheten utvikler og optimaliserer app- og webløsninger for boligsektoren; for utleie, drift og vedlikehold, samt ledelse og økonomi. InComs kjernebransjeløsning er BoligExtraNet, som tilbys til offentlig og privat boligsektor. Selskapet ble etablert i 2010, og har 17 medarbeidere og hovedkontor i Herning.

Finn ut mer på https://incomit.dk/
 

Mer informasjon

Ta kontakt for mer informasjon:

Frank Kragelund Hansen, VP, EG Bolig, EG A/S, +45 5365 1504 / frkha@eg.dk

Stefan Max Jensen, CEO, InCom ApS, +45 2628 9966 / sj@incom-it.dk