EG Landax blir en del av Ørn Software
21. mai 2021

EG Landax blir en del av Ørn Software

EG Landax har i dag signert avtale om å bli en del av Ørn Software, som er et av Norges ledende programvareselskap innen FDV, industrielt vedlikehold og energioptimalisering.

En allianse med Ørn vil være spesielt fordelaktig for EG Landax sine kunder, som vil få nytte av å bli innlemmet i et større nettverk med mange profesjonelle medarbeidere som innehar et bredt spekter av kunnskap fra flere bransjer og fagområder. Samtidig vil Landax bli en del av en større portefølje som allerede inneholder spesialiserte løsninger særlig rettet mot havbruk, industri og eiendom.

EG Landax ble opprettet i 2005, og har siden den gang vokst til å bli et av de mest innholdsrike og skalerbare styringssystemene i Norge i dag. Landax er et styringssystem med et bredt spekter av funksjonaliteter for kvalitetsledelse, internkontroll, HMS, revisjon, mattrygghet og mye mer. EG Landax har kunder i de fleste bransjer over hele Norge og en god del i Sverige og litt i Danmark. Vi har som mål å fortsette å vokse og utvide oss også til andre land i Europa sammen med Ørn, noe vi er trygge på at vi vil lykkes med.

– Aksjonærene i EG Landax er også svært glade for å bli en del av Ørn Software. Over tid har Ørn vist seg å være en solid, fleksibel og raskt voksende aktør i programvareindustrien, med en sterk markedsposisjon innen industrielt vedlikehold, havbruk og eiendom. Tilsvarende har Landax blitt en dominerende leverandør av ledelsesløsninger for kvalitetskontroll, HR, HMS og prosjektledelse. Sammen vil den sammenslåtte enheten representere en betydelig markedsmakt i Norden. Alle ansatte i Landax ser frem til en inspirerende fremtid i Ørn Software, sier Torleif Bratlie, administrerende direktør i EG Landax.

Et svært attraktivt markedstilbud

Sten-Roger Karlsen, administrerende direktør hos Ørn Software, er også meget positiv til sammenslåingen:

– Gjennom oppkjøpet av Landax fortsetter vi å levere på vår kommuniserte vekstplan. EG Landax har en unik posisjon innenfor kvalitetsledelse, og systemet har en imponerende bredde i funksjonalitet som passer perfekt inn i vår eksisterende portefølje. EG Landax representerer et markedstilbud som er svært attraktivt for Ørns eksisterende kunder, og omvendt. Vi ser fram til å begi oss ut på videre reise sammen med teamet i EG Landax.

Når EG Landax når er blitt en del av Ørn Software, så vil både eksisterende og nye kunder få glede av en større bredde av både fagkunnskap, erfaring og optimaliserte løsninger.

Vi gleder oss til en fremtid sammen med Ørn!

Kontakt oss gjerne dersom du har noen spørsmål.

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om våre produkter og tjenester? Ta kontakt med vår salgsavdeling for å diskutere din bedrifts behov og hvordan vi kan bistå deg.

Ring oss på +47 473 95 120 for å få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Senior Sales Executive

Lydia T. Vedvik

Tlf:  +47 473 95 120

Email:  lytov@eg.no