Klaus Holse valgt til ny styreleder i EG
15. september 2021

Klaus Holse valgt til ny styreleder i EG

Klaus Holse, tidligere administrerende direktør i det børsnoterte programvareselskapet SimCorp, er valgt til ny styreleder i EG A/S på en ekstraordinær generalforsamling. Klaus Holse etterfølger Petri Oksanen fra Francisco Partners, som vil fortsette i styret som nestleder.

Tidligere styreleder, Petri Oksanen, sier:

- Vi er takknemlige for å få Klaus Holse tilbake til EGs styre. Klaus har hatt en imponerende karriere og har nylig vært medvirkende til å skape imponerende vekst og verdiskapning i Simcorp. At han allerede har inngående kjennskap til EG – og dessuten en god forståelse av vertikale programvareløsninger – gjør han til den perfekte styreformannen for EGs videre vekst.
 

Ny styreleder, Klaus Holse, sier:

- Jeg gleder meg til å komme tilbake som styreleder i EG. Ikke minst ser jeg frem til å samarbeide med administrerende direktør Mikkel Bardram og hans talentfulle ledergruppe, som i løpet av de siste årene har gjennomført en bemerkelsesverdig transformasjon av hele virksomheten. EG har gjennomført 19 vellykkede oppkjøp de siste to årene og har dermed skapt en robust og bred produktportefølje. Ledelsen har også lyktes i å utvikle en unik forretningsmodell for vertikal programvare, der EG er konkurransedyktig i forhold til sine kjernemarkeder på tvers av geografier. Dette, og mye mer, plasserer EG i en unik posisjon for å øke markedsandelen ytterligere i et voksende marked.

In English: Klaus Holse has been elected as the new chairman at EG
 

I tillegg til Klaus Holse består styret i EG, som eies av kapitalfondet Francisco Partners, av følgende styremedlemmer:

  • Nestleder Petri Oksanen (Francisco Partners)
  • Carsten Knudsen (profesjonelt styremedlem)
  • Deep Shah (Francisco Partners)
  • Jane Wiis (adm. dir. i IT-bedriften DBC)
  • Mike Barry (Francisco Partners)
  • Quentin Lathuille (Francisco Partners)
  • Tom Kilroy (adm. dir. for programvareselskapet Keyloop)
  • Brian Frandsen (valgt av ansatte)
  • Poul Rabjerg (valgt av ansatte)
  • Stein Rustad (valgt av ansatte)

 

For mer informasjon

Mikkel Bardram, CEO EG A/S.

Om EG

EG leverer vertikal programvare som gjør det mulig for kundene å videreutvikle virksomheten.

EG har mer enn 1 500 medarbeidere som primært jobber fra steder i Norden og et felles utviklingssenter i Polen.  Vi utvikler, leverer og utfører service på vår egen programvare til kunder i privat og offentlig sektor.

Les mer om EG