EG Landax lanserer ny app
06. april 2018

EG Landax lanserer ny app!

Vi har siden 2013 hatt en egen app for registreringer inn i EG Landax-systemet. Det gikk fra å være en enkel app med mulighet til å registrere avvik, til å inneholde sjekklister, prosjektoversikt, SJA, oppgaver og timeregistrering. Den har vært i daglig bruk hos mange av våre kunder i flere år.

Den skal selvfølgelig inneholde alt det den forrige gjorde, men ha langt flere muligheter. Vi snakker blant annet om mulighet for brukertilpasset oppsett og innhold, ny funksjon for digital signering, forbedret oppgavemodul og mye mer.

EG Landax begynte en storsatsing på app i 2013. Vi har høye krav til funksjonalitet, struktur og dataflyt, og vi ønsker god kvalitet på det vi leverer. Kunden skal få gode opplevelser på hastighet, moderne brukergrensesnitt, effektivitet og funksjoner som mediabibliotek, støtte for alle språk, og mulighet for brukertilpasning.

Allerede nå er vi i gang med flere nye moduler, blant annet for timeregistrering, beredskapsvarsling og et dashbord for dokumenter fra dokumentbiblioteket.

Her kan du se en introduksjonsvideo av appen.

Appen er allerede lansert for iOS og rulles snart ut til andre plattformer. Vi kommer til å holde et appkurs i begynnelsen av mai. Mer om kurset i senere blogginnlegg!

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om våre produkter og tjenester? Ta kontakt med vår salgsavdeling for å diskutere din bedrifts behov og hvordan vi kan bistå deg.

Ring oss på +47 473 95 120 for å få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Senior Sales Executive

Lydia T. Vedvik

Tlf:  +47 473 95 120

Email:  lytov@eg.no