EG offers to acquire all shares in Ørn Software
01. august 2022

EG avslutter oppkjøpet av Ørn Software Holding AS

EG, et ledende nordisk programvareselskap, kunngjorde i dag avslutningen av oppkjøpet av det norske selskapet Ørn Software Holding AS.

Ettersom alle avsluttende betingelser er oppfylt, inkludert godkjenning fra norske og finske myndigheter, ble tilbudet vellykket gjennomført 01. august 2022.

"Jeg er veldig fornøyd med at aksjonærene og myndighetene har gitt sin godkjennelse og at vi nå kan starte samarbeidet med Ørn Softwares ansatte og kunder", sier konsernsjef Mikkel Bardram, EG.

For mer informasjon om oppkjøpet, se børsmeldingen her

Det norske programvareselskapet med 160 ansatte har virksomhet over hele Norden, inkludert Island. Selskapet har en bred produktportefølje av ledende Software-as-a-Service (“SaaS”) med tilbud innen eiendomsforvaltning, energi- og bærekraftsledelse, industrielt vedlikehold og kvalitetskontroll.

"EG kan støtte Ørn Software-ledelsen til å fortsette sin oppkjøpsreise og hjelpe dem med å integrere selskapene de allerede har kjøpt opp. Jeg ser frem til å samarbeide med våre nye kollegaer og til å jobbe med de flotte produktene og kunderelasjonene de bringer," sier Mikkel Bardram, EG.

Etter gjennomføringen av transaksjonen vil EG igangsette avnoteringen av Ørn Software Holding AS fra Euronext Growth Oslo. 

Om Ørn Software 

Ørn Software er en nordisk leverandør av SaaS-løsninger som muliggjør effektiv drift og vedlikehold på tvers av et bredt spekter av industrier, inkludert eiendom, produksjon, mat og drikke og akvakultur.

Selskapets programvare gir kundene forbedret innsikt gjennom datadrevet drift og bidrar til økt effektivitet og reduserte kostnader gjennom digitalisering av anleggsadministrasjon og leieprosesser, datadrevet vedlikehold, planlegging av ressurser og energioptimalisering.

Alt det ovennevnte bidrar til å forlenge levetiden på eiendom og utstyr, en nøkkelkomponent i Ørn Softwares verdivurdering. Videre gjør selskapets tilbud kunder i stand til å redusere sitt miljømessige fotavtrykk og gir digitale verktøy for å møte rapporterings- og regulatoriske krav.

Om EG 

EG er en markedsledende leverandør av nordisk bransjeprogramvare for private og offentlige kunder. EGs Software-as-a-Service-løsninger er utviklet av spesialister med dyp bransjekunnskap som støtter kundenes forretningskritiske og administrative prosesser. EG har mer enn 1700+ medarbeidere, primært i Norden, og i 2021 var konsernets omsetning 1,755 milliarder DKK. revenue was DKK 1.755 billion.

Le mer om EG


For mer informasjon

Talsperson
CEO Mikkel Bardram, EG 

Pressekontakt
Communication Manager Per Roholt, +45 2060 9736