EG Landax Dokumentert informasjon
05. august 2016

Dokumentert informasjon

I dagens teknologiske samfunn har håndteringen av dokumentert informasjon tatt en meget praktisk vending. Man trenger ikke lenger kilometerlange arkivreoler, ei heller ha et tidsforbruk verdt et årsverk for å finne tilbake til gamle registreringer.

Å hente ut rapporter og finne data for tendensanalyser går som en lek, samtidig som avvik for det første blir registrert, og for det andre er øyeblikkelig tilgjengelig hvor enn du måtte ønske; om du så er av typen som sitter på hjemmekontor eller har panoramautsikt over hele produksjonen.

Alt er mulig med et godt styringssystem for kvalitet. Så gjelder det å bruke systemet på rette måte. Man må ha gode vaner og rutiner (som selvfølgelig dokumenteres i styringssystemet) som legger føring for hvordan dokumentert informasjon håndteres. Du må ha kontroll på avviksregistrering, alle bedriftens prosesser, risikostyring, svar på lover og krav fra myndigheter, bedriftens miljøarbeid pluss en rekke andre saker.

EG Landax har i det siste arbeidet med å tilrettelegge dette til det fulle for kundene våre. Vi har samlet aktuelle rutiner og dokumenter, maler og eksempler, og utarbeidet en del nytt innhold i samarbeid med Magnus Robbestad fra Veritech AS. Dette ligger i dag organisert i en mappestruktur på en innholdsmalbase, som vi planlegger å gjøre tilgjengelig for interessenter. Der kan man selv velge ut hvilke dokumenter som er relevante for sin bedrifts kvalitets- og miljøarbeid, laste ned, og bruke som en selv vil.

Prislisten for disse dokumentene ligger vedlagt, med henvisninger til ISO-standardene 9001:2015, 14001:2015 og den kommende standarden 45001. Dokumentpakke_ISO_2015

Høres dette interessant ut? Ta gjerne kontakt på supporttelefon om det er noe du lurer på.

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om våre produkter og tjenester? Ta kontakt med vår salgsavdeling for å diskutere din bedrifts behov og hvordan vi kan bistå deg.

Ring oss på +47 473 95 120 for å få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Senior Sales Executive

Lydia T. Vedvik

Tlf:  +47 473 95 120

Email:  lytov@eg.no