ems-conference
18. februar 2022

Utvikling av fremtidige forretningsmodeller for kraft og energi

Energi brukes overalt. De fleste eksisterende energiteknologier forbrenner fossilt brensel og slipper ut karbondioksid. For å unngå de mest alvorlige konsekvensene av klimaendringer, er det nødvendig at teknologier med lav- og nullkarbonutslipp erstatter dagens metoder for energiproduksjon og forbrukernes energiforbruk.

Ulike retningslinjer, forskrifter og forbud kan dessverre ikke løse hele problemet. Så hvordan håndterer vi denne overgangen?

Dette er ett av hovedtemaene som skal diskuteres under den 2. Energy-As-Service-konferansen 24.–25. februar 2022.

Virtuell konferanse for andre gang

For andre gang vil denne virtuelle konferansen samle fagfolk med ansvar for Energy-as-a-service, Energy Management, Energy Efficiency spesielt fra kraft- og energioperatører.

EG er sponsor for arrangementet, og sammen med blant andre foredragsholdere som Luís Tiago Brandão Ferreira, Head of Energy Efficiency og Electric Mobility EDP, Portugal og Stefano Dell'Orto, Director, Business Control and Valuation Vattenfall, Sverige, finner du Jaakko Huhta VP, Sales & Business Development, for EG EnerKey:

«Vi står overfor den største globale utfordringen i vår tid, klimakrisen, og vi trenger programvare som hjelper både sluttbrukere og energibransjen med å bekjempe klimaendringene», sier Jaakko Huhta.

På konferansen vil han dele sin erfaring med bærekraftig energistyring med kunder som bruker EG EnerKey under overskriften Fra tradisjonell energileverandør til energipartner og rådgiver – og beveger seg høyere opp i verdikjeden:

«Det EG EnerKey gjør, er å bekjempe klimaendringene gjennom å hjelpe kunder og partnere med å bygge sine avkarboniseringsstrategier og gjennomføre dem. Akkurat nå er kundene i en helt annen fase av utviklingen innen bærekraft. Noen sover fortsatt, noen er nesten ikke klar over problemet, noen gjør det de kan, og noen få er i front av utviklingen. Det fine med plattformen vår er at den støtter kunder i alle faser av reisen mot karbonnøytralitet og tiden i etterkant», sier Jaakko Huhta.

Et eksempel på en bedrift i front av utviklingen er Kesko, Finlands største detaljhandelskjede:

«Kesko har brukt plattformen vår i 20 år og er blitt kåret til verdens mest bærekraftige detaljhandelskjede sju ganger på rad. Dette er et godt eksempel på hvor høyt vi kan legge lista», sier Jaakko Huhta VP, Sales & Business Development i EG EnerKey.

Om EnerKey

EG EnerKey SaaS er et system for bærekraft og energistyring som er skybasert og som er sertifisert i henhold til ISO 50001 og ISO14001. EG EnerKey hjelper organisasjoner med automatisk identifisering av potensialet for reduksjon av utslipp og energibesparelser ved hjelp av kunstig intelligens og maskinlæring. Du finner alle ressurser og forbruksdata, rapporter og analyser som er nødvendige for å overvåke og administrere på ett sted, slik at brukeren kan synliggjøre faktabaserte bærekrafteffekter.

Les mer om arrangementet

Les mer om EG EnerKey