EG Landax Kundeportalen
20. januar 2017

Kundeportalen

I EG Landax jobber vi stadig med å utvikle og forbedre systemet. Nye versjoner rulles ut fortløpende, og vi har mange planlagte utviklingssaker. Vi får også daglig inn tilbakemeldinger og henvendelser fra våre kunder. For å gi best mulig oversikt over både kundesaker og utviklingssaker har vi derfor utviklet Kundeportalen.

I kundeportalen registreres supportsaker og ordrer eller forbedringsforslag, og vi oppdaterer status fortløpende. Du som kunde vil til enhver tid ha full oversikt over pågående og avsluttede saker. I tillegg har vi en utviklingslogg hvor du kan følge utvikling av nye funksjoner og egenskaper i systemet.

Dersom du trenger hjelp kan du registrere en supportsak. Husk også å sjekke ut brukerveiledningen! Her er det nå kommet flere utfyllende videoer som beskriver ulike funksjoner i systemet.

Dersom du ønsker faglig bistand, har et utviklingsønske eller trenger assistanse ved tilpasning av innhold, kan du registrere en Ordre. Da avtaler vi en dag som passer for deg.

Om du har forslag til forbedringer av systemet, kan dette legges inn som et Forbedringsforslag. Utviklerne vil da registrere saken og se på mulighetene. Du vil kunne følge saken selv.

Hvis man skulle oppdage noen feil i systemet, kan man registrere en sak på Teknisk feil. Dette vil gå ut til alle utviklerne, og blir tatt tak i så fort som mulig.

Alternativt kan man også ringe sin kontaktperson eller hovedtelefonen om man har spørsmål.

Kundeportal er en av kvalitetsegenskapene ved EG Landax, både som selskap og system. Hver sak er helt åpen mellom Landax og deg som bruker, og du vil få en oversiktlig sakshistorikk. Det blir en presis måte å kommunisere på, og vi håper derfor at du gjør deg bruk av Kundeportalen mest mulig. Lykke til med EG Landax!

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om våre produkter og tjenester? Ta kontakt med vår salgsavdeling for å diskutere din bedrifts behov og hvordan vi kan bistå deg.

Ring oss på +47 473 95 120 for å få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Senior Sales Executive

Lydia T. Vedvik

Tlf:  +47 473 95 120

Email:  lytov@eg.no