EG Landax Er din bedrift i henhold til lover og forskrifter
13. oktober 2017

Er din bedrift i henhold til lover og forskrifter?

I dag tenkte jeg å gi en kort presentasjon av en modul mange av våre kunder har hatt god nytte av! Dette er i forbindelse med revisjon og arbeid med samsvar mot lover, forskrifter, standarder og tillatelser. Denne modulen heter Samsvar.

Alle bedrifter har lover og forskrifter de må forholde seg til. I tillegg har man ofte diverse krav på seg fra kunde eller leverandør. Skal man sertifiseres må man også oppfylle krav i aktuelle standarder. Vi så at arbeidet med dokumentering av dette ofte var utfordrende og tidkrevende, og at det var vanskelig å vise til noe håndfast ved revisjon. Dette var selvfølgelig noe vi ønsket å gjøre noe med! Kundene våre trengte et verktøy som gjorde det mulig å arbeide strukturert med samsvar og holde oversikt over alle besvarelser.

Dette var altså utgangspunktet for dagens Samsvarsmodul.

Her kan du legge inn alle aktuelle kravsett med tilhørende informasjon som ansvarlig, varighet, link til nedlastingsside, kobling mot prosesser og eventuelt notater. Du kan bestemme om det kun er noen punkter som er relevante for din bedrift, eller om hele settet skal besvares. Deretter svarer du punktvis nedover. Til hvert punkt kan du koble til dokumenter, legge til oppgaver eller avvik, sette ansvarlig og tidsfrist, og bestemme status. Om dette er en vurdering som skal gjentas, kan du opprette nye versjoner av besvarelsen og arkivere de gamle.

Du vil på denne måten få god oversikt over hvordan du ligger an med tanke på de kravene bedriften må oppfylle, og du vil ha et godt oppslagsverk ved en revisjon. Arbeidet vil også være tilgjengelig for alle som skulle trenge det, og det vil være enkelt og oversiktlig dersom en ny tilsatt i bedriften skal ta opp igjen arbeidet.

Les gjerne mer om Samsvarsmodulen, eller ta kontakt ved spørsmål.

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om våre produkter og tjenester? Ta kontakt med vår salgsavdeling for å diskutere din bedrifts behov og hvordan vi kan bistå deg.

Ring oss på +47 473 95 120 for å få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Senior Sales Executive

Lydia T. Vedvik

Tlf:  +47 473 95 120

Email:  lytov@eg.no